Vodafone VoWifi hizmeti
Şu ana kadar ülkemizde, evde internet kullanan kullanıcılar arasında en hızlı bağlantı gerçekleştiren evin videosunu paylaşmak istiyorum sizinle… Mesut Çevik test etmiş. Kullandığı hizmet tabii ki TurkNet!
İzlemenizde fayda var.
Link; Mesut Çevik Twitter’da: “Evde internet hız rekoru kırdık! Hem de Türkiye’de
Türknet Web sitelerin geç açılma sorunu
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıldır sorunsuz bir şekilde Türknet kullanıyorum yaklaşık 1 2 aydır sorun web sitelerinin geç açılması instagram facebook donanımhaber gibi sitelerde fotoğrafların yüklenmemesi dönüp kalması gibi sorunlar yaşamaktayım fakat derdimi kimseye anlatamıyorum birden fazla arıza kaydı açtım birinde hattın hızı modeme ulaşıyor denim kapandı diğerinde sık sık kopma görüyorum denildi 1 gün sonra kopma yok denim kayıt kapatıldı
donanım haberde konu okumak istediğimde 2004 yılında gibi fotoğrafların yüklenmesini bekliyorum
instagram gezinmek istediğimde videolar bu şekilde yüklenmiyor donup kalıyor fotoğraflar siyah ekran bekliyor
Speedtest test sonucu leptop ethernet ile test edildi
Nperf hız testi Ethernet ile yapıldı
s8+ 5Ghz wifi hız testi ağda gezinme sabah saatleri olduğu için sanırım yüksek çıkıyor gün içinde ağda gezinme 55 60 seviyelerine kadar düşüyor fakat indirme yükleme ping hızları stabil
Modem arayüzü hat değerleri yukarı akım hat zayıflamasının yüksek olduğunu ifade ediyor türknet tarafı fakat bir çok yer bir çok modem markası 0 ila 20 db arası mükkemel 20 ila 40 arası stabil diye geçiyor benim aşağı akım zayıflamam 12 yukarı akım 22.5 civarı çıkıyor.
Facebook aynı şekilde fotoğraflar yüklenmeyip donup kalıyor
Vodafone Volte S8+ ya gelmiyor
|
Vodafone Volte S8+ ya gelmiyor
|
Anlık takılma sorunu
|
windows 10 intel grafik driver sorunu
|
windows 10 başlarken siyah ekranda beklemesi
|
Senet ve Avukat sorunu
|
|
İlgi Alanları: Motosiklet
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.681
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 15.080 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 969 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar