Vodafone VoWifi hizmeti
-
-
calisiyor internet sitesinde uyumlu cihazlara mutlaka bakin yari yolda kalmayin -
sms de sorun yaşarsır diğer türlü çalışır .
-
Benim cihazımda arayabiliyorum fakat karşı taraf açar ise ya çağrı sonlanıyor yada ses gidip gelmiyor. karşı taraf arar ise telefon kapalı gözüküyor çözemedim bir türlü
-
Hocam ben de aramalarda çalışmıyor maalesef
-
Sim kartını başka cihaza tak çalışıyorsa senin telefon ayarlarında sorun vardır .
Çalışmıyorsa Serviste sorun vardır
-
İkimizde mobil operatör vodafone kullanıyoruz ev interneti türknet. ikimizinde sorun aynı. o yüzden telefon veya sim kartı eliyorum cihazlarımız farklı. sorun türknet mi vodafone mu onu öğrenmem gerek. vodafone biz de sorun yok diyor. fakat turkcell evdeki türknet ile wi-fi araması yapıyor
-
Senin sorunun turknet port kaynaklı internette araştırma yaparsan sorunun çözümünü bulursun .
Yanında başka hat varsa kendi telefonuna interneti paylaşıp arama yaparsan çalışır muhtemelen
-
Hocam türknet ile 2 3 kez görüştüm biz de sorun gözükmüyor diyorlar bir türlü işin içinden çıkamadım
-
çok mantıklı deneyim hemen
-
telefondan açılan wi-fi ilede çalışmıyor hocam.
Telefondaki wi-fi ile hiç arama gitmiyor
Türknet ile arama gidiyor karşı taraf açınca arama sonlanıyor
-
Normalde bu şekil çalışması lazım ayarlardan birşey eksik olabilir.
Turknet olmayan kablosuz ağda deneyin .
Telefonun marka modeli nedir.
-
Telefonda wi-fi araması ile ilgili başka hiçbir ayar yok maalesef. telefonum samsung s8+ ve cihaz ilk çıktığında ulaşılamama sorunu vardı ve sorunun kaynağı vodafone kullanan kişilerin wi-fi aramasında olduğunu görmüştük.
Telefona turkcell hattı taktığında wi-fi araması problemsiz çalışmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 9 Ağustos 2021; 11:58:27 > -
Hocam bende wowifi ile ilgili sorun yaşıyodum.Ayni şekil Turkcell hatta hic sıkıntı yoktu.
Vodafone bu konuda iyi bir optimizasyon çalışması yapması lazım.
-
vodafone ile baya görüşme sağladım çoğu temsilci vowifi ile yakından uzaktan haberi yok kimisi kayıt açtı dönen olmadı
-
-
-
İphone da 17.2 guncellemesi ile vodafone operator surumu 57 ye guncellendi. Artik wifi arama ile sms de geliyor. Onceki surum de sadece telefon vardi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X