Şimdi Ara

Türk Telekom VoWifi Etkinleştirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 11 cihazımda VoLTE aktif iken Wifi ile Arama özelliğini aktif ettim ancak "Wi-Fi ile Arama etkinleştirmesi bekleniyor..." uyarısı almaktayım ve WiFi bağlantım ile uçak modunda dahi arama gerçekleştiremiyorum.

Online İşlemlerden kontrol ettiğimde VoLTE servisi ve Wifi Arama servisi aktif durumda görünüyor.

Cihazımda denediğim işlemler:

• Network ayarlarını sıfırlama
    • Telefonu kapatıp açma
    • SIM Kart'ı çıkarıp takma

Belirli bir süre mi gereklidir aktifleşme için? Vodafone veya Turkcell'de hemen kullanabilmiştim Wifi Arama özelliğini.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom VoWiFi Etkinleştirme Problemi

Türk Telekom VoWiFi özelliği, kullanıcıların WiFi bağlantısı üzerinden arama yapmalarına olanak tanır. Ancak bazı kullanıcılar, Türk Telekom VoWiFi'yı etkinleştirmede sorun yaşayabilmektedir.

Bu sorunun en yaygın nedenlerinden biri, cihazın VoWiFi ile uyumlu olmamasıdır. VoWiFi özelliğini kullanmak için cihazının bu özelliği desteklemesi gerekir. Türk Telekom'un VoWiFi ile uyumlu cihazlar listesini kontrol edebilirsin.

VoWiFi ile uyumlu bir cihazın varsa ancak yine de etkinleştirme konusunda sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Cihazının yazılımının güncel olduğundan emin ol.
    • Türk Telekom'un şebeke ayarlarını cihazına yeniden yükle.
    • Cihazını yeniden başlat.
    • Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geç.

iPhone kullanıcıları, "Ayarlar" uygulamasından "Hücresel" seçeneğine giderek ve "WiFi ile Arama Etkinleştirmesi"ni açarak VoWiFi'yı etkinleştirebilirler.

VoWiFi'yı etkinleştirdikten sonra, WiFi bağlantısı üzerinden arama yapabilmelisin. Ancak, WiFi bağlantısının kalitesine bağlı olarak ses kalitesi değişebilir.

Bu adımları izlemene rağmen Türk Telekom VoWiFi'yı etkinleştirme konusunda hala sorun yaşıyorsan, Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende de bi ara böyle bir saçmalık olmuştu, iphone 11 cihazda, müşteri hizmetleri cihazın imesini sistem okuyamıyor dedi, bir süre sonra kendi kendine düzeldi...

• hocam ben de net bir cevap alamadım beklemeniz lazım, tekrar deneyin gibi cevaplar verdiler genelde. zamana bırakmak gerek sanırım Türk Telekom VoWifi Etkinleştirme Problemi 

• İp 11 cihazda e sim olarak türk telekom kullanıyorum wifi aramayı açamamıştım ama sizden farkı sistemde açık gözüküyor ama cihaz üzerinden açamıyordum bir süre sonra kendi kendine düzeldi benim düşüncem bir süre bekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: covert

İp 11 cihazda e sim olarak türk telekom kullanıyorum wifi aramayı açamamıştım ama sizden farkı sistemde açık gözüküyor ama cihaz üzerinden açamıyordum bir süre sonra kendi kendine düzeldi benim düşüncem bir süre bekleyin :)

müşteri hizmetlerine kayıt bırakıp beklemeye geçtim bakalım :)

• Sorunu çok ilginç bir şekilde çözdüm. Telefonda network ayarlarını sıfırlayarak WiFi ile Arama seçeneği hiç açılmamış konuma getirdim. Sonrasında Türk Telekom Online İşlem Merkezi üzerinden VoWifi seçeneğini kapatıp onay SMS'ini aldıktan sonra telefon ayarlarından aktif ettim. Şu an sorunsuz şekilde kullanabiliyorum ancak Online İşlemler'de hizmet aktif değil Türk Telekom VoWifi Etkinleştirme Problemi Türk Telekom VoWifi Etkinleştirme Problemi 

• Bu TT de düzgün çalışan ne var acaba, sürekli birşeyler problemli hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş Problemi Uyarısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.