Mikiden İniyor |
Farming Simulator [PC ANA KONU] (96. sayfa)
-
-
-
Merhaba bende bu seriye xbox üzerinden aldım yeni başlayacağım oyunda çok şey var ve şuan karışık geliyor. Başlangıç olarak neye yönelmem gerekiyor. En azından temel mekaniklere hakim olmak istiyorum.
-
Oyunu Sevemedim İlk Defa,Tavsiye Etmiyorum Gidin 22 Oynayın Paranız Cebinizde Kalsın
Haritalar Devasa Ama Her Yeri Yeşillik Çimen Doldurmuşlar Aşırı Şekilde Yoğun Kullanım Var
Bütün Görüntünün Genelinde Puslu 1 Texture Grafik Stili Kullanmışlar İlk Defa
Uzak Mesafeleri Komple Puslamışlar Kapatmak Mümkün Değil Bu Efekti Şuanlık (Sadece 3 Şahıs Kamera Açısında Böyle)
Oyunda Böyle 1 Garip Netlik Sorunu Var Göz Yoran Tarif Edemiyorum Ama Bu Daha Önceki Serilerde Yoktu
Kısacası Şuan İadeyi Düşünüyorum Oyunu Çok Seven Biri Olarak Malesef
Biraz Daha Oynayıp Sevmeye Çalışacam Bakalım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 13 Kasım 2024; 11:54:41 >
-
youtubeFarming Simulator 22 - Rehber Serisihttps://www.youtube.com/playlist?list=PLnV-satUCzMsWQ3wZ0x-KOBxnyuWvO_NZ
Bir arkadaş şöyle bir seri yapmış hocam bundan başka Simulasyonturk veya ingilizce olarak Daggerwin kanallarını da takip edebilirsin. Oyuna başlangıç yardımı açık şekilde başlarsan oradan da herşeyi anlatıyor zaten. Göründüğü kadar karmaşık değil adım adım kısa sürede çözülür zaten.
-
Oyunun genelinde Hutan Pantai'yi özellikle tavsiye ederim. Açıkça en çok uğraştıkları harita o olmuş. Birde emektar gtx970 ile en çok verim alma konusunu çözersek işlem tamamdır.
-
oyun steamda cok pahalı
-
akşam bakayım o zaman. İlk kısmı yaptım zaten oralar basitti ne yapacağını anlatıyor. Sonrasında oyuna alışık olmadığım için havada kalıyor.
Mesela tarlada "anız sürme" rengi gözüküyor. Tarlaya ne yapamam gerektiğini anlayamıyorum ve kalıyorum.
-
Microsoft storedan oyunu kurdum ama açamıyorum oyna diyince oyun kilitlendi uyarısı alıyorum 0xc000001d hata kodu. iki gündür uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı 10 kere silip tekrar kurdum artık kafayı yiyeceğim.
-
oyunu microsoft store'dan aldık diye gamepass uygulamasından indiremiyor muyuz? boşuna almışım o zaman. steam dışında istemcilere zor alıştım bir de bu ms çıktı hayatta indirmem.
-
4070ti ile ultra ayarda 100 - 125 fps arası alarak oynuyorum. Her şey çok net. Fakat denemek için grafikleri ultradan aşağı çekince çok saçma bir hale geldi. Çok yüksekte bile netlik sorunu var. Her şey sonradan yükleniyor. Dlss bende aşırı sorunlu çalıştı. Ekran yırtılıyor filan. O yüzden sistemi yüksek olmayıp oyuna sövenleri çok iyi anlıyorum.
Oyun modlu fs 22 gibi hissettiriyor. FS 22'ye update gelmiş gibi bir oyun olmuş.
-
kardeş windows ayarlar kısmından uygulamalardan oyunu sıfırla, silme, gelişmiş seçenekler kısmında onar ve sıfırla yazar her ikisinide uygula düzelir
-
Bu oyunu oynayan takım falan var mı katılmak isterim en son 2017 i oynamastim baya değişmeler olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında tarlanın yanına gittiğinizde ne gerektirdiğini gösteriyor !ünlem işareti ile, mesela "Kireç gerekiyor" gibi onu halletiğinizde ve gübreleme %100'e ulaştığında zaten tüm verim alınmış oluyor
-
Evet o şekilde çözüyorum çoğunu ama haritalardan bakıldığında farklı durumlar çıkıyor onu çözemiyorum. Şuan toprak için "sarılması gerekiyor" diyor. Ama sarma işlemi için hangi alet kullanılacak belli değil merdaneler diye tahmin ettim pahalı diye kiraladım ama oda işe yaramadı.
2 tane sarma işlemi varmış oyun içinde npc bilgilerinde onu söylüyor. Ama hangi aletler bu işlemi yapıyor o belli değil o yüzden bu oyun yılı boş geçtim sonraki ekim işleminde bakacağım tekrardan
-
Geçen odun taşıma görevi aldım. Odunları taşımak için vinçli traktör ve taşımak için römork kiraladım. Baya uğraştırıcı ve keyifli bir görev neyse 13 tane odun taşıyacağım. 7 tanesi yükledim götürüyorum kesim yerine tabi görevi ilk kez yapıyorum. Geldim boşaltma yerine ağaçları görmüyor görev ilerlemedi. Dedim herhalde yere indirmem gerekiyor. Saçma gelse de 1 2 tanesini indirdim gene saymadı. Oraya çekiyorum yok buraya çekiyorum yok 2 saat görevi vermek için uğraştım. Sonra dayanamadım internette baktım bulamadım. Bu seferde yabancı kaynakları araştırdım. Orda rast geldim kesim yerinin giriş kapısından satış yapabiliyormuşuz.
Bu kadar basit bir şeyi oyun bize söyleyemiyor. Zar zor görevi süresinden tamamladım yoksa oda yalan olacaktı. Hazır konuya girmişken paylaşmak istedim.
-
Sarılması gerekiyor dediği ingilizcesi mulcing, Oyun ayarlarında "Tarla taşları" ayarını kapatırsanız ona gerek kalmaz, ben açıkçası o işi çok sevmediğimden kapatıyorum. Bu oyun yeni başlayanlar için zor olabilir evet ama serilere alıştıkça kavradıkça güzelleşiyor, sıfırdan ne yapılması gerektiğini pek anlatamıyor haklısınız.
-
O ayara da bakarım. Mulcing bakayım derken ne olduğunu anladım. Benim sorduğum "need rolling" diye geçiyor. Aslında doğru ekipmanı almışım ama ekim işleminden sonra yapılmıyor galiba onu hasat aldıktan sonra tekrar bakacağım.
Yeni başlayanlar için gerçekten zor ve yapılacak bir ton şey var insanın kafası karışıyor aralık ayına gelmiştim en son görevde kalmadı hayvancılık yada odunculuğu öğrenmek için belki birşeyler yaparım.
Takıldığım yerde oyunu İngilizceye çevirmek sorunu çözmede daha yardımcı olacak belli oldu. Hele ki terimlere yabancıysam.
ilginiz için teşekkür ederim.
-
Selam, sarma işlemi için bu aletler uygundur, ekimden sonra kullanabilirsiniz.
-
Sarılması gerekiyor diyor.
Ekipmanı kullandıktan sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X