quote:Orijinalden alıntı: DarkSleep__ eee ben oyuna girdim şuan nası girdin açıklarmısın kafayı yicem aylardır yaptığım herşey boşa gitti ya allah belalarını versin nedir ya
Çok önceden youtube a girmek için DNS ayarlarını değiştirmiştim sanırım o yüzden giriyorum.Yoksaa yoksaa ben seçilmişş insan mıyımmmm ?
Dns ayarı ile giriyom şuan büyük ihtimalle mafia wars diye bi oyunu var zynga nın onun yüzünden siteyi engellemişler galiba bu yüzden farmvilleyede girelemiyo
http://www.ntvmsnbc.com/id/25006356/ Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı müracaat etmiş... görünüşe göre kumardan değil, özellikle Farmville için banlanmış.... Allahım ya inanılmaz komik bi olay :)
Acayip sevindim evelki akşam kız arkadaşımla tartıştım ne buluyon bu oyunda diye iyi olmuş içimin yağları eridi
ultrasurf diye bir program var. Engel tanımıyor her yasaklı siteye girdiriyor. Alın girin internetinize can verin. Ultrasurf
quote:Orijinalden alıntı: kara delik sanırım cem garipoğlu o çiftliklerden birinde saklanıyordu ondan engellediler ekşide duyduğunu gel burda anlat