Şimdi Ara

FASILALI SİLECEK BANA KAFAYI YEDİRECEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çaresi varmı bilmiyorum fakat önceki aracım olan Megane1 de ve halen kullandığım Scenic de cama su püskürtünce,püskütrme bittikten sonra silecek otomatik olarak tam 5 kez siliyor, 5 sn sonra bir kez daha siliyor. Zaten İlk 2 silmede cam kuruyor, daha sonraki 3 silme gereksiz ve kuru camıda garç-gurç ses yaparak camı çizmekten başka işe yaramıyor.
    Tam bir işgüzarlık ve lüzümsüz bir otomatik işlev...

• çözümü yok malesef,bizde de aynısı oluyor,ama en son gecikmeli sildiğinde üstten süzülen damlacıkları da siliyor,ben şikayetçi değilim şahsen.
  • Aynen bendede aynı olay var ama benim daha sinir olduğum ortadan hep bir damlanın ne kadar silersem sileyim sürekli akması artık resmen camda suyun yol izi var ya.
  • abi güzel bi olay zekice bende silme işlemi bittikten sonra üsten akan damlacıkları tekrar silmek için bidaha çalıştırıyorum bravo renoya
  • benim clioda suyu sıktıktan sonra 2 kere siliyor ve kapanıyor. hatta 2 nin sonunda su sıkarsam, onu silmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

benim clioda suyu sıktıktan sonra 2 kere siliyor ve kapanıyor. hatta 2 nin sonunda su sıkarsam, onu silmiyor

Seninki tasarruflu ozaman dostum
  • evet o son akan damlayı silmesi iyi oluyor:) bazen hızlı gidiyorsam bir kere siliyorum(uzun basmadığım için) Rüzgardan dolayı damla tavana doğru gidiyor..

Birde sensörlü sileceklerin sensör ayarı olduğunu bilmiyordum. Genelde önümü görememeye başladığım zaman siliyordu. Hatta bazen fasılalı sildiriyordum bu yüzden. Meğer sensör ayarı varmış artık damla düşer düşmez siliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka silecek su atmama sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane II hb bende şu arka silecege uyuz oluyorum su sıkmak ıcın calıstırıyorum once silecek kururu kuru ikikere dönüyo sonra su atıyo tabi camda ciziliyo ne sacma yaaa..............
  • Bende Clio II var benimkide tek su atmadan sonra iki kez siliyo sonra bekleyip bir kez daha siliyo.Ama şuda var tek su atımında uzun tutursan 4-5 defa siliyo ayrıca son 1 den önce attır yine iki silme sonra yine tek silme yapıyo.Bencede çok güzel düşünülmüş belki sen uzun tutuyosundur ondan defalarca siliyodur.
    Ayrıca havanın yağışlı olduğu günlerde arabaya binmeden silceği kaldırıp biraz daha yukarı koyun biriken pislik altta kalır camda temiz kalır.
  • YA birader kusura bakma ama nelerle uğraşıyorsunuz. Suyu biraz fazla püskürt sorun çözülür, diğer türlü tekrar program yüklenmesi gerekir. Takma kafana böyle şeyleri ya.. Her arabada genelde böyle..
  • Ya arkadaşlar ben yeni symbollerin püskürtmesini çok beğendim ,ufak tanecikler halinde cama suyu püstürküyo , fışkırtma yok yani han, yıkamacılarda olurya su nokta nokta cama gelir konar onun gibi ,böylece trafikte ne yayaya nede diğer araçlara su gelmemiş oluyor.

biz kendi sileceklerimizin su aktaran bölümünü öyle yapabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus1

evet o son akan damlayı silmesi iyi oluyor:) bazen hızlı gidiyorsam bir kere siliyorum(uzun basmadığım için) Rüzgardan dolayı damla tavana doğru gidiyor..

Birde sensörlü sileceklerin sensör ayarı olduğunu bilmiyordum. Genelde önümü görememeye başladığım zaman siliyordu. Hatta bazen fasılalı sildiriyordum bu yüzden. Meğer sensör ayarı varmış artık damla düşer düşmez siliyor.

ya usta sensör ayarı ne sölesende bizde ayar yapsak bndede cam suyla doldumu silioda hemen sölersen bu aralar havalarda yağışlı işimize yaramış olur

• silecek programını yeniden yazarız olur biter istersek az istersek çok sildiririz.önemli olan reno nasıl bi mikro işlemci kullanmış ve o işlemciye kod koruması koymuşmu söküp bakmak lazım.silecekler için özel bi işlemci ayırdıysa kolay olur ama büyük ihtimal daha bir sürü başka kontrolle birlikte merkezi işlemciye bağlamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

evet o son akan damlayı silmesi iyi oluyor:) bazen hızlı gidiyorsam bir kere siliyorum(uzun basmadığım için) Rüzgardan dolayı damla tavana doğru gidiyor..

ya usta sensör ayarı ne sölesende bizde ayar yapsak bndede cam suyla doldumu silioda hemen sölersen bu aralar havalarda yağışlı işimize yaramış olur

benimkinde hiçbir ayarlama olmadığı halde en ufak damlada çalışıyor

• Silecek kolunda işartler var. damla sayıları ile belirtilmiş. 1 2 3 4 damla var. ben bunu ayarladığımda (Mesela en çok damla olan tarafa çevirdiğimde) daha çabuk siliyor. en aza aldığımda silme aralıkları azalıyor.Cam suyla dolduğunda siliyor. Ben bunu fasılalı mod için silme hızı sanmıştım ama bundanda işe yarıyor, belki de kendimi şartlandırdığım için çabuk sildiğini sanıyorumdur

quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

• saolun beyler çözdüm olayı hepinize tşkrler bilgilendirdiginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.