Bildirim
Fast & Furious 9 (2020) (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam yani dublajlı seans da var degil mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 19 Nisan 2017; 18:59:18 > -
Elbette, ben iki kere gittim biri dublaj, biri altyazı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim hocam . -
Kaçta bitecek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 yıl
10.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önlerden
Hugh jackman ??????
efsane seri oldu -
al
'Furious 8' missing Lucas Black but he'll return for 9http://www.al.com/entertainment/index.ssf/2017/05/fate_of_the_furious_missing_al.html
Lucas Black geri dönüyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lyons.
al
'Furious 8' missing Lucas Black but he'll return for 9http://www.al.com/entertainment/index.ssf/2017/05/fate_of_the_furious_missing_al.html
Lucas Black geri dönüyor sanırım.
Gerçekse güzel olur baya. Kaç filmdir bekliyoruz reyizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
arabalar kesmiyor transformes tayfasıyla kapışmalılar en az 3 milya hasılat
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
arabalar kesmiyor transformes tayfasıyla kapışmalılar en az 3 milya hasılat
Bence Marvel ve DC evreniyle birleştirsinler vs atsınlar. -
Iyice cılkı çıktı bununda.
Kasayı soydukları film zirveydi orada bitirmeliydiler.
Son film ilk 10 dk 'da bitti. -
Yeni filmi Alien Predator evrenleriyle birleştirsinler artık insan türü, makineler, bilgisayarlar filan kesmiyor.
PlanetDP'de tesadüfen gördüm 02.07.2017 tarihli bir haber.
Michelle Rodriguez'den Seriyi Terk Etme Tehditi Geldi
Michelle Rodriguez, Fast and Furious serisinde Letty Ortiz'i oynuyor. En başından beri film serisinin bir parçası ama eğer birşeyler değişmezse öyle olmaya devam etmeyebilir. Rodriguez bugün eğer serinin kadınlarına sevgi göstermezlerse Fast and Furious 9'da yer almayabileceğini iddia ettiği bir Instagram paylaşımında bulundu.
Paylaşımına "F8 bugün dijital olarak çıktı. Umarım bir sonrakinde serinin kadınlarına biraz daha sevgi gösterme kararı alırlar. Ya da sevilen bir seriye veda etmek zorunda kalabilirim. İyi bir sürüş oldu, hayranların ve stüdyonun yıllarca sunduğu fırsatlar için minnettarım. Sevgiyle kalın." sözlerini ekledi.
Paylaşımını aşağıda inceleyebilirsiniz. Hayranlarsa yorumlardan sevgilerini iletmeye ve Fast and Furious 9 için geri dönmesini istemeye başladı.
Geçmiş filmlerin yıldızı Vin Diesel, rahmetli Paul Walker ve ayrıca Jordana Brewster. Brewster son filmde görünmedi ama Dom'un kız kardeşi rolüyle esaslardan biri konumunda.
Rodriguez yakın zamanda EW'ya "Dom Toretto'nun kız kardeşini oynayan Jordana ile 16 senedir film yapıyorum ve onunla aramda geçen replikleri bir elimin parmaklarıyla sayabilirim. Bunun acınası ve yaratıcılıktan yoksun olduğunu düşünüyorum." dedi.
Hikaye genellikle erkek karakterlere yoğunlaşsa da Fast and Furious serisi Gal Gadot, Helen Mirren, Charlize Theron ve Elsa Pataky gibi kadın yıldızları da gördü. Yakın zamanda Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın oynadığı bir devam filmi planlandığı ve Charlize Theron'un da bunun bir parçası olabileceği haberi rapor edildi. Ayrıca Fast and Furious 9 ve Fast and Furious 10'un yapım aşamasında oldukları da onaylandı.PlanetDP.org
Michelle Rodriguez'den Seriyi Terk Etme Tehdidi Geldihttps://www.planetdp.org/article/michelle-rodriguezden-seriyi-terk-etme-tehditi-geldi-art150
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Temmuz 2017; 1:24:13 >
-
quote:
Lucas Black ... Sean Boswell
-
2 filmdir Lucas dönecek diyorlar ama film çıkınca bakıyoruz Lucas yok. Ben artık fragmanda görmeden döneceğine inanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X