Şimdi Ara

Fast & Furious 9 (2020) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
8.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin sadece 2 ve 3. filmleri hariç diğerleri çerezlik olduğunu düşünüyorum bu seriyi seri yapan bu iki film bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son filmi fazla beğenmemiştim, bu sefer görmeyi istediğim gibi bir Fast & Furious filmi olmuş, kesinlikle sinemada izlemek lazım.
  • Fragman buysa flim nasıl olacak bence 1 milyar kesin geçer olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragmanı izledikten sonra bir kez daha kanıtlanmış oldu. Bu seri aksiyon serisi değil.Yüzüklerin efendisinden daha fazla fantastik bir seri.
  • Madem han geri döndü gal gadot u da döndürün vicdansizlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragman cok amatorce. butcesi ne bu filmin ?
  • bekliyelim
  • hanın cipsi diye bir eleman vardı forumda en çok o sevinmiştir.
  • 2019'da vizyona girmesi beklenen filmi bir sene uzattılar, şimdi biraz daha uzatmışlar. Beklediğimize değsin bari

Dikkat ettim de Dwayne reis yok mu?
  • Bunlar da erteleye erteleye bir hal oldular. Neyse, sayılı gün çabuk geçer. Bahsedilen tarihler çok da uzaklarda değilmiş.
  • korena korena 2021 i kim bekleyecek :d
  • John Cena ne ya?
  • Filmin çıkışına az kaldı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Filmin çıkışına az kaldı bakalım

Haziran'da mı çıkıyor?

• 25 Haziran ama izleyebilecek miyiz nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Pandemi başından beri nasıl işliyor sinemalar acaba çok uzak kaldık…

• Malum ortamlara düşeli birkaç gün olunca bakalım dedik. Filmdeki br ton fizik ve mantık hatası ile saçmalıkları göz ardı edersek aksiyonuyla, patlama çatlamalarıyla, eskileri karşımıza çıkarıp nostaljiyi yaşatmasıyla yoklukta izlenebilir hâle geliyor. İlk defa bir F&F filmi izliyor olsam belki yerin dibine gömerdim ancak bu adamlar abartı aksiyon sahnelerini 4-5 filmdir yapıyorlar. Alıştık saçmalıklarına. Filmi izlemeden öncek beynin mantık merkezini komple kapatmasak da tasarruf moduna alıyoruz ve izliyoruz. Sonuç: fena değil, saçmalıkları da absürd komedi izliyormuşuz telkiniyle bertaraf ediyor ve filmden zevk almayı başarabiliyoruz, bazılarımız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Temmuz 2021; 9:0:58 >
  • çöp olmuş resmen tek güzel sahnesi tır gibi olan araçı durdurmaları.

• 7. Bölüm ile neredeyse aynı konu baska konu mu bulamadınız birader. En sondaki sahnede de sadece araba gördük.
    Askerlerin 5 metre önündeki kel siyahi abimizi kafasından vuramamasi da ilginç tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brian yerini dolduracak birisini bulma çabaları gibi olmuş flim çok kopuk kopuk bi anda diğer sahneye geçiyor izlenirmi izlenir ama bi 5 bi 7 gibi değil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.