Şimdi Ara

Fast & Furious 9 (2020) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
8.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu filmde Hobbs yoktu. Filmlerini artık beyni kapatıp bir kere izleyip geçtiğim için hatırlamıyorum. Hobbs bu filmde niye yoktu, yani olmaması için bir sebep mi vardı? Filmin kadrosu çok eksik kalmış gibi hissettirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space Jam 2 bu filmden daha güzeldi, hızlı ve öfkeli serisini çok seven biri olarak büyük beklentiler ile gittim ama kesinlikle kötü bir film olmamasına rağmen beklentimi tam karşılamadı. Sinemada izlenir mi derseniz kesinlikle izlenir çünkü aksiyon sahneleri her zaman olduğu gibi çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • filmi dün sırf John Cena var diye izledim. yoksa bu seriyi izlemeyi bırakalı çok olmuştu. gerçi Cena'nın oyunculuğu iyi değil. Bi Rock gibi oyuncu değil adam. gelelim filme. beklediğim gibi ara sürmek her şey. çok garip durduk yere soyunan erkekler yok, o kadar akslı oyuncular olmasına rağmen. hiç cinsel sahne yok. uyuduğum sıralarda olduysa bilemeyeceğim. cinsel eşitlik sahnesi göremedim. Dom , süpermani geçince saüdaki adam gibi olmuş. ölmüyo, hasar almıyo, 10 kişi baş edemiyo. hadi Dom ölümsüz ve o tırdan çıktı. diğer sıska adam nasıl çıktı? fantaastik değil, bilim-kurgu değil, süper kahraman değil... komedi aksiyon diyeceğim ama Dom ve ekibi zeusla anlaşma yapmış gibi ölemiyor. bildiğimiz gerçeklikten uzak bir film. bunları takmıyorsanız bol aksiyonlu bir film. bu arada John Cena çok acayip bir şekilde yürüyor. :)

• Kaliteli Türkçe ses dosyası bulabilen var mı?

• Tüm seriyi sinema da izledim ama bu 9. film o kadar kötü olmuşki serinin artık bitmesi gerektiğini açıkça gösteriyor.

Lucas Black ve Han’ı görmek hüzünlendirdi tek artısı buydu filmin.

• arkadaş ölüye saygınız olsun bitirin artık şu seriyi

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hobsu canlandıran karakter Dwayne Johnson, Vin Diesel (Dom) ile setde kavga etmiş.
    Vin Diesel sete kafasina göre geliyormuş, Dwayne çok dakikmiş işi zamaninda ve düzenli yapmayi istiyormuş.
    Millet hep vin dieseli bekliyormuş.
    Ben böyle duydum bir daha Hobs olmayacak yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş. Yani bu disiplini sağlamak The Rock'ın işi değil yönetmenin, yapımcının işi. Ama Hobbs'u da öyle çat diye sebepsiz bir şekilde filmden çıkarmaları saçmalık. İnsan bir senaryo uydurur. Neyse Hobbs & Shaw filminin devamlarını görsek kâfi. Varsın F&F serisinde olmasın. Ama eksikliği hissediliyor yani. Brian karakteri de yok malum. Han ile takviye yapmışlar ama eksiklik giderilememiş ki Han'ın de içi geçmiş zaten.

Eger söylenenler doğruysa rock’a sevgim daha da arttı.

• Film çerezlik, mantık ve gerçeklik yok filmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 8 Ağustos 2021; 13:23:46 >
    Setde vin dieselin borusu ötüyor adam yapım kadrosunda var diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Adam yapımcıysa tabi normal. Adam patron, adam yatırımcı.  Aynen yapımcılardan biri Vin Diesel görünüyor.

• Malum ortamlara düşünce izledim . Bütün gençliği bu filmlerle geçen biri ne düşünüyordur bilmiyorum ama 35 yaşına gelmiş biri olarak her çıkan filmi farklı ne yapacaklar diye izliyorum özellikle 3. den itibaren. Araçlar yarış vs zaten ufak ufak yol aldı ufukta gözükmüyor artık . Saf aksiyon vadediyor seyirciye anladığım kadarı ile. Ama işte mantık hataları ile dolu olunca o da keyif veriyor mu ? Bence vermiyor. Evet beklentiyi düşük tutunca izleniyor film. Normalde gece 12 de izlemeye başladığım film kötüyse direkt uyuyakalırım ama bunda uyumadım bu da bişeydir değil mi? Ama Uzay nedir arkadaş bence artık fantazinin kulağına su kaçırma noktasına geldik. İyi kötü bitsin artık. İşin ilginci şimdi bunu istediğimiz gibi yerebilirken 30 sene sonra falan bunlar klasikleşir ve kıymete binerse üzülürüm. Muhtemelen görmem o günleri ama görenler safımızı sık tutsun çerezlik bunlar klasik değil diye.

• iddialar muhtemelen doğrudur. Dwayne Johnson zaten sporcu adam disiplinli ve dakik olması normal.

Vin Diesel'in de bu işi saldığı belli, para ve eğlence için yapıyor. Filmlerin kalitesi o kadar düştü ki resmen sırf eski filmlerin hatrına izliyorum. Çerezlik ötesi kaliteye geldi seri maalesef.

Rio Soygunundan sonra seri tamamen özünden koptu en dozunda ve ayakları yere basan üstüne çok sağlam da aksiyonu olan seri Rio Soygunuydu. O filmden sonra fimler resmen Xander Cage seviyesine, çerezlik bir aksiyona geriledi.

Açıkcası bu kadar güzel başlayan ve devamı gelen bir serinin son 3-4 filmdir bu kadar çerezlik kıvama gelmesi üzücü..

Halbuki düzgün senaryo, ayakları yere basan sağlam bir aksiyonla (rio soygunu kıvamında) çokta güzel filmler gelebilirdi. Yine sevenleri gider izlerdi zaten..

İnsanlar saçma sapan aksiyonu için değil seriyi eskiden beri izlediği ve benimsediği için izliyorlar. Vin Diesel ve yapımcılar ise ne kadar aksiyonu şişirirsek o kadar izleyici gelir kafasında saçma sapan filmler çıkarmaya başladılar.

Son 2 film için CGI ile Brian'ın döneceği söyleniyor. Valla zaten yapmadıkları halt kalmadı en azında son 2 filmde Brian'ı da izleriz napalım..

• Dwayne Johnson'la olan olaylar 1 seneden fazladır biliniyor sanırım. Hatta bir önceki FF filminde ipler kopmuş. FF'nin hakları Vin Diesel'ın elinde, zaten ölümsüz gibi bir karaktere sahip. Eğlencesine yapıyor, bir dünyada para kazanıyor. Ekipteki adamlar zaten ön plana çıkmış, fazla para isteyecek adamlar değil. FF'de oynamazlarsa muhtemelen pek filmlerde oynayamazlar.

Dwayne Johnson oynadığı filmlere ağırlığını koyan, senaryoya uyan değilde, senaryoyu kendine göre şekillendiren birisi. Kamera arkasında yönetmen "bana öyle tekliflerle geliyorki çok iyi oldukları için kabul etmek zorunda kalıyorum" demişti. Hem çok para ister, hem disiplinli, hemde beğenmediği her şeye müdahale eder. Vin Diesel'la aynı filmde oynaması zor.

Son film hakındaysa, mıknatı sahneleri hariç mantıksız aksiyon sahneleriyle çerezlik bir yapım. İzle geç. Han'ı zorlama geri getirmeleri bile olmamış. İyice yaşlanmış, pörsümüş, çok cips yediği belli.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Aslında mıknatıs sahnelerinde de büyük saçmalıklar vardı. Ama diğerlerinin yanında sönük kalıyordu tabi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Onca mağazanın önünden geçerken mıknatıs kullandılar kamyon kasasına araba dışında başka hiçbir cisim girmedi, daha sonraki sahnede ise mağazaların önünde ne var ne yok mıknatıs topladı. Kamyon içindeyken koca arabayı yandan çektiler kamyon ne sağa sola yattı ne devrildi.
  • Filmi kız arkadaşımla beraber izledim.

Son yıllarda izlediğim en saçma filmdi. O kadar çok mantık hatası vardı ki şaştım kaldım.

• Bu film ile seri bitiyor sanıyordum ben ama izledikten sonra öyle olmadığını anladım. Film serinin en zayıf filmi olmuş. Gerçi serinin 2. veya 3.filmini izlemedim. Serinin biri Japonya da geçiyordu ve onda esas başroller yoktu sanırım. Hatta o sebeple izlememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Eylül 2021; 10:47:12 >
  • 8 de sadece arabaların kendi kendilerine gittikleri sahneyi beğenmiştim, 7 bence son zamanlarin en iyisi , 6 da saçma sahneler vardı
    Arabalarin otonom olarak gitmeleri belki saçma ama çok etkileyeci güzel sahneydi

• Rio soygunu iyi güzel ama savaştıkları kötü karakter çok işlenmemiş , dwayne için daha çok bölüm ayrılmış gibi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.