Şimdi Ara

Fastpay Aralık ayı yeni kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
12
Favori
7.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Valla ben de qr ödeme yapamayacapım için katılamıyorum. İstanbullulara yaradı yine.
    fastpay deki göreviniz nedir tam olarak
  • 10 tl vermek için yazdıkları paragrafa bak. Kampanyaların bir numaralı ismi falanmış.. 10tl vermek için istediği şartları saymıyorum bile sevr gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bari isminiz değiştirseydiniz o zaman. böyle anlaşılıyor
  • Sitede yayınlanmamış henüz, kişiye özel olabilir mi ?
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    1- evet sayilir.
    2- hayir benim yatmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastpay de yalan oldu, ne elektrik faturasina odeme geldi bu ay, ne de gecen ayin kampanyasinin parasi yatti. 10+10, 20 lira gibi ufak bir rakam olsa da, son gelen 162 liralik elektrik faturasindan sonra, 5 liranin bile hesabi yapilir hale geldi.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    2 aydır fatura ödüyorum geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastpayci F kullanıcısına yanıt
    Fastpayin sitesinde: A101 Kampanyası; Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerinde geçerlidir. Diyor. Ben farklı birkaç şehirde gördüm a101de. Hatta pdf şeklinde market listesi de var. Kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

soru 1: a101 kasiyerine şifre söyleyip ödeme yaptığımızda qr kodlar ödeme yapma adımını yapmış oluyor muyuz?

soru 2: kasım ayı kampanyasından 10 tl'si hesabına gelen oldu mu?
    10 TL bana da yatmadı inat ettim aradım talep oluşturdum ödeme yapıldı . müşteri hizmetleri kampanyalar hakkında çok bilgisiz bulamıyor ya da bana yeni başlayan denk geldi.
  • müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyorsunuz 16 haneli banka kartı veya kredi kartı numarası soruyor bende ikisi de yok. Girmeden farklı şekilde bağlanmanın bir yolu var mı acaba?
  • Fastpay rezil bir hale gelmiş.

düzenli fatura ödemek için kaydedilen tüm faturalar "yeni güncelleme" ile birlikte silinmiş.

Gün itibariyle hiçbir fatura da sanırım teknik bir hata nedeniyle ödenemiyor.

Müşteri hizmetlerini arıyorsun Denizbank'ın alakasız işlem listesini geçmek için 30 dakika lazım. Tamamiyle zaman kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metanol

Fastpay rezil bir hale gelmiş.

düzenli fatura ödemek için kaydedilen tüm faturalar "yeni güncelleme" ile birlikte silinmiş.

Gün itibariyle hiçbir fatura da sanırım teknik bir hata nedeniyle ödenemiyor.

Müşteri hizmetlerini arıyorsun Denizbank'ın alakasız işlem listesini geçmek için 30 dakika lazım. Tamamiyle zaman kaybı
    Bazı sehirlerin elektrik faturalarini sisteme kayıt yaparken hata veriyor hatta kayıt edilen formatta tekrar ödeme yapılamıyordu, bu yüzden kaç kez şikayet kaydı oluşturdum. Şimdi hepsi silinmiş ve yeni kayıt oluşturduğumuz da artık fatura ödeniyor.

• Baroscope B kullanıcısına yanıt
    Bende benzer bir sorun yaşadım, fastpaya kayıtlı ziraat kredi kartımdan ödeme yapamadım, banka izin vermiyordu. Banka müşteri hizmetlerini aradım öğrendim ki "mail order" kısıtlaması uygulanmış. Bu tip farklı bankaların uygulamalarına bu işlem kısıtı konuluyormuş. Bir kontrol edin derim.
  • Teşekkürler bi kontrol edeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.