Bildirim
Fastpay Aralık ayı yeni kampanya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
qr kodu ile ödeme yapılan neresi var sorduğum tüm a101 ler, bimler, migroslar bizde yok diyor. -
Valla ben de qr ödeme yapamayacapım için katılamıyorum. İstanbullulara yaradı yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Qr kodu yerine 6 hanelu sayiyi söylemeniz yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101'dekiler bilmediğinden öyle demiş. A101'de ödeme QR kodu ile oluyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: yumruyen
qr kodu ile ödeme yapılan neresi var sorduğum tüm a101 ler, bimler, migroslar bizde yok diyor. -
çoğu migros'ta da yeni kasiyerler hediyem kartı bilmiyor, burada okumuştum daha önce "ödemeler den 4 e basın hediyem kart olacak" diyorum hallediyorlar, aynı bunun gibi a101 de de kasiyeri yönlendireceğimiz bir cümlemiz var mı :) bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olurum hem şu a101 de 10 tl iade den faydalanmış oluruz hem bu kampanyadan. -
Sen var kampanyayı beğenmemek ama yine de paylaşmak ?quote:
Orijinalden alıntı: Fastpayci
Bu mesaj silindi.
A101 çalışanı arkadaş varsa hayrına benim fastpayden 50 kuruşluk çikolata alsın da kampanyaya katılalım 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay olsa olurdu ama şimdi yapmam. Noelleri onların olsun. -
soru 1: a101 kasiyerine şifre söyleyip ödeme yaptığımızda qr kodlar ödeme yapma adımını yapmış oluyor muyuz?
soru 2: kasım ayı kampanyasından 10 tl'si hesabına gelen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 3 Aralık 2019; 11:57:42 >
Istanbul karta fastpayden para attim. 10tl henuz gelmedi. Acaba bu uclu odemeyi yapsam tekrar 10 tl gelir mi?
Bu fastpay e bir türlü kredi kartı kaydedemedim. Bankanız izin vermiyor falan diyo. Bakiye yüklemeye çalıştım orada da bankamatik numaranız yanlış vs. diyo. Aslında doğru.
Bir öneriniz var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
A101 qr ödeme çoğu şehirde yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen var kampanyayı beğenmemek ama yine de paylaşmak ?
|
bari isminiz değiştirseydiniz o zaman. böyle anlaşılıyor
|
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
- vodafone numara taşıma faturalı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X