< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Haziran 2022; 17:36:55 > |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022]
-
-
Katılım sağladık kampanya da iyi sayılır.
Ama ilk 50000 nedir? İçinde miyim nerden bileceğim?
Geçen ay migros kampanyası da böyleydi.
Çok bozdu bu tefeciler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi misin? Bugüne kadar sana çok laf atan gördüm.
Sanırım haklılar.
iyilik yapmana benim bildiğim teşekkür edilir. 😏 😒 😞 😔 😟 😕
-
Buradaki iyilik nedir
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tane 100 TL mı gerekiyor veya 1x100 9x101 mı yapalım
Kampanyayı bugün gördüm ve az önce katılım sağladım. Ancak dün yaptığım 100 TL altı alışverişler var. Şimdi onlar kampanyaya dahil olur mu acep? Başka zaman olsa katılımı alışverişten sonra yapmışsınız deyip kabul etmiyorlar ama şimdi en düşük tutarı verecekler ya hemen kabul edecekleri tutar.
10x100 100 TL altı harcama yapmayın en düşük olanı verir 100 TL worldpuan kazanmak istiyorsanız 10 gün boyunca 100 TL harcama yapmanız gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: istceko
10 tane 100 TL mı gerekiyor veya 1x100 9x101 mı yapalım
Süper kampanya, teşekkürler bilgi için.
-
Vakif kk ile nfc ile ödeme yapamıyorum son bir kaç gündür. Daha önce başına gelen ve çözüm sağlayan oldu mu acaba? Android sistemi kullanıyorum
Şimdiden teşekkürler
Diğer kampanyalar gözükmüyor hala
Hocam eski bı tip kampanyalarda katılımdan önceki alışverişi de saydılar yani siz 20 TL harcadiysaniz bundan sonra 100 de harcasaniz 20 yi kabul etmişlerdi.
Hocam dün kampanyaya katılmadan internetten yaklaşık 400 TL harcama yaptım. Dün gece kampanyaya katılım sağladım ve hemen ardından Migros'tan da alışveriş yaptım.
Acaba yaptığım bu iki alışveriş kampanyada sayılır mı?
Hocam bu kampanyayı yıllar once hep yapıyorlardı ve dahıl edıyorlardı fakat ben yerınızde olsam ilave bi 100 daha harcarım saglama alırım.
Tamamdır hocam. Çok teşekkürler.
hocam bu problem bende de mevcut her defasında uygulamayı telefonumdan komple sılıp yenıden kuruyorum. ödemeyı nfc ıle yapıyorum sonra tekrar uygulamayı sılıp tekrar kuruyorum. baska sekılde nfc calısmıyor. mesela ne yaptıysam halkbankasın da hıc calısmıyor. bankaya kayıt actım sorun yok dıyorlar.
-
Bende de aynı durum var, herhangi bir çözüm üretemedim bir aydan fazla süredir böyle NFC çalışmıyor, diğer bankalarda problem yok, kullanabiliyorum.
İyi misin? Bugüne kadar sana çok laf atan gördüm. Sanırım haklılar. |
Arkadaslar on alısverısten bırı bugun saat 21.45 en gec 22 de yatmış olacaktır.
|
Katılım sağladık kampanya da iyi sayılır.
Ama ilk 50000 nedir? İçinde miyim nerden bileceğim? Geçen ay migros kampanyası da böyleydi. Çok bozdu bu tefeciler. |
güya bu Vakıfbank CEPTEKAZAN uygulamasını yenilemiş çağdaş hale getirmişti bu nasıl yazılım bu nasıl vakıfbank? hantal bankacılık! 10 tane alışveriş yap diye kampanya yapıyor. alışverişini yapıyorsun bakıyorsun uygulamaya TAKİP ET diyor ama SAYACI ÇALIŞMIYOR? e o zaman ne diye müşterinle kafa buluyorsun vakıfbank? senin diğer bankalardan neyin eksik? bu nasıl vakıfbank? bildiğiniz gibi.. |
Hocam ilk başta 20 TL altı işlemler sayilmayak diye madde vardı sonra kaldırdılar muhtemelen 20 TL altı işlem olursa 20 TL verecekler benim de puanım vardı kasiyer hatayla karttan çekti 4 TL puan için 100 TL gitti.
|
Benzer içerikler
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- akbank artı para nedir
- pratik finansman kart nakite çevirme
- qnb nakit ödül promosyonu
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X