%4 komisyonla parama atabilirsin |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (11. sayfa)

-
-
Daha dün kullandım opet de hocam bilip bilmeden yazıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BU KAMPANYADAN PUANI YATMAYIP MÜŞTERİ HIZMETLERINE KAYIT ACTIRIP DÖNÜŞ SAGLANANA PUANI YATAN OLDU MU ACABA?
-
katılım yapmadan önceki alışverişi de saymış 33 lira yüklemiş. kayıt açtım halen bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@shutterbug @KARACABEYY Arkadaşlar ben Vakıfbank Worldcard sahibiyim.
Vakıfbank'ın Kampanyalar kısmında E-Ticaret kampanyasında 500 TL üstüne 40 puan verildiğini belirtmiş ama aşağıdaki haberde Amazon'da Worldcard sahipleri 500 TL üstüne 75 TL puan kazanacağından bahsedilmiş. Şimdi ben Amazon'dan 500 TL üstü harcama yapsam bana kaç puan gelir kampanyaya katılma koşuluyla?
Bir de son bir sorum olacak. Mayıs'ta Amazon'dan 6 ay 600 TL taksitli elektronik bir ürün aldım. Vakıfbank'taki E-Ticaret kampanyasına katılsam bu taksitten bana 40 puan gelir mi?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Hocam şimdi baktım uygulamaya Amazon için 500/75 kampanyası yok sadece seçili siteler arasında Amazon'da dahil olduğu için sadece 500/40 TL gelir, 600 TL alışveriş için de kampanyaya sanırım yine Amazon dahildi yine 40 TL puan gelirdi fakat süre geçtiği için geçmiş alışverişe yonelık kazanım artık olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Temmuz 2022; 15:28:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Çok teşekkür ederim.
-
Bende de yatmamış. Aynı gün iki alışveriş yapmışım, 9 alışverişte kalmış. MH'ı arayınca fark ettim. Sayaç olmayınca böyle kampanyalarda hata payı var. Yatmayanlarda benzeri sorunlar olabilir.
-
Aynı durum bendede var 1 haziran harcama yaptım 14 TL daha kampanya yok uygulamada gözükmüyor. 2 haziran kampanyaya katıldım. 10 - 13 tane 100 TL üzeri harcama yaptım. Gitmiş 1 haziran 14 TL alışverişi sayıp 20 puan yatırmış. Durumu izah ettim banka anlamak istemiyor. Benim aldığım cevap olumsuz. Sıradan bir cevap yazmışlar kampanya şartları hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 18 Temmuz 2022; 15:20:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim durumum da aynı. bana da katılmadan önceki harcadığım 42 TL'yi yatırmışlar. nereye bildirsek, faydası olur mu?
-
Bddk işe yarar mı bilmiyorum. Kampanya şartlarında , Kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar vb. İbareler var. Yapacak bi şey yok bence boş yere bir sürür harcama yaptık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X