< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (8. sayfa)
-
-
Arkadaslar on alısverıste yattı ama benım ıcın husran oldu 20 TL altı ıslemlerı de saymıslar bır tane 4 lıra oldugu ıcın 20 TL yatmıs bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Temmuz 2022; 22:2:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
henüz ne yattığı gözükmüyor ki hocam. bana SMS geldi ama henüz gözükmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar ugrastim 9. Harcama otomatik migros gold uyelik ücreti cekti diye 20 tl gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam detaylar donem ıcı işlemlerde 02'de yazacak ama puanlar yattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Temmuz 2022; 22:33:49 >
ben puanları kontrol ediyorum göremiyorum hocam en son mobil temassız ödeme puanı gelmiş. siz nereden bakıyorsunuz?
edit şimdi gözüktü 83 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 7 Temmuz 2022; 22:36:46 >
100 TL şimdi bana da yattı harcadım bile artık önümüzdeki kampanyalara bakacağız 🤘
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil temassızı da gidayı da eksik yatırmışlar.Uğraşılır mı şimdi vakıfla bilemedim
Üzüldüm açıkçası, çok saçma olmuş..
Yüksek tutarlı 10 işlem yapmıştım yatmamış 50 bin’i mi kaçırdım bilmiyorum 100 tl için uğraşmakta istemiyorum sanırım bir süre nadasa bırakacağım olumsuz bir kampanya oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok tuhaf bana da 80 TL yatmış 100 TL altı hiç harcamam yok,detayını yarın görürüz...
acaba e-ticaret yattı mı eğer yattıysa 60 ordan yatacaktı,10 alışverişten de 20 yatırdılar o zaman. 1 haziranda kızım ek karttan 14.50 TL harcamıştı. Ben 2 haziranda kampanyaya katıldım ve şartlarda 20 TL ve üstü harcama geçerli yazıyordu. Bu maddeye istinaden kampanyayı tamamlamıştım ama 15 hazirandan sonra o ibareyi kaldırıp 10 alışverişten niri kadar worlpuan dediler. Vakıfbank resmen çamura yattı ,kartı nadasa bırakmak lazım galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 7 Temmuz 2022; 23:2:8 > -
bende 10 işlem yaptım farklı günde, bana yatmadı..
-
Hocam aslında banka kampanyayı acıkladıgı ılk ıkı gun boyunca kampanya metnınde yazan madde soyleydı, 20 TL altı ıslemler degerlendırmeye alınmayacaktır dedı ucuncu gun kampanya metnınde maddeyı kaldırdılar.
Hocam sıstem katıldıgınız gunu baz almıyor ayın bırınde harcadıgınız 14.5 TL yı saymıs ve malesef sıze de 20 TL yatırmıs.
Bende adınıza çok üzüldüm hocam. Sırf bunun için kartı 100 tl altı işlemlerde hiç kullanmadım hocam. Ve 100 tl puan geldi.
aynen hocam.
-
bu maddeyi sonradan kaldırdıkları için bana 100 yerine 20 yatırmışlar. Konudaki üyelerin ortak kararına göre itirazda bulunacağız artık.
-
Bana yatmamış hala :(
-
Hocam ıtırazla alınır çünkü ugrasacak kısı az olacagı ıcın banka sorunsuz olarak sıkayet kaydı acana yatırır.
Hocam daha yatmaz cunku tum yuklemeler tamamlandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X