Şimdi Ara

[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
17
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tesekkur ederım zaten 4 TL sorun oldu ama 4 TL lık ıslem olmazsa bıle mpay uyelıgı de vakıftan otomatık 9,99 TL cekıldıgı ıcın yıne 20 TL yatacaktı saglık olsun hocam ılerkı kampanyalara bakacagız : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Banada aynını yapti kampanya katildan once yaptigim 6tl var gerisi 100 üstü 6tlye gore islem yapip 20 yatırmış terbiyesizlik olarak degerlendiriyorum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Prime ödemesi yaktı beni de :(
    100 TL altı işlemlerde gittim başka kart kullandım ama Vakıf’ın çakallığı 80 TL’ye mâl oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanya Vakıf'ın 10/12 yıl once geleneksel kampanyasıydı ve Vakıf'ta degısen bır sey olmamıs sız kampanyaya ayın 20 sın de de katılsanız ayın 1'de kı alısverısı de sayıyor ve oyunu kurallarıyla da oynamıyor kampanya metnınde sonradan degısıklıge gıdıp musterılerını terste bıraktılar.

Evet, hatırlıyorum maddeyi. Daha sonra değişince yine siz yazmıştınız galiba, yoksa ben de az tutarlı alışverişlerimi Vakıfbank kartıyla yapardım, haberim olmazdı şartın değişmesinden. Kampanyalar konusunda hiç güven olmuyor bu bankaya..

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten 15 gun once bu konuda yıne yazmıstım kampanyaya katıldıktan oncekı alısverıslerı de sayacak ve 20 TL altı alısverısler ıcın de 20 TL yatıracak dedım şaşırtmadılar, merak eden bır ıkı oncekı sayfaya bakıp okuyabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 8 Temmuz 2022; 0:6:25 >
  • Vakıfbank "ın kendi çıkarı oldumu şahin olduğunu bildiğim için geçen yılki yaptığım hatayı yapmadım. Toplam puan bakiyesine göre 100 TL. yatmış görünüyor.

Kampanyaya ayın 2'sinde katılmıştım sanırım. Aynı gün Money Gold üyeliği almıştım ve şartlarda 20 TL altı alışverişler sayılmaz yazıyordu. 10 gün içeresinde de 20-100 TL bandında en düşük harcamam 80 TL ve Money Gold 9,99 TL ödeme yüzünden bana da 20 TL yatırmışlar.

Sonradan kampanya maddesini kaldırıp abonelik ücretinden hesaplama yapmak tamamen üçkağıtçılık. İlk defa Vakıfbank fena bir kampanya yapmadı dedik. Onu da rezilliğiyle eline yüzüne bulaştırdı...

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocam benım de aynısı oldu kampanya maddelerını degıstırmeselerdı 100 TL yatacaktı sorunlu ıslemler 9,99 ve 4 TL zaten kampanya metnınde 20 TL altı ıslemler sayılmayacak yazıyordu.

• Bilerek küçük alışverişler yapmıştım 20-30 TL şeklinde. 20 TL yatmış :)

• Kampanyaya ayın 17'sinde katıldım, ay başındaki harcamayi dikkate almışlar, 47 yatırmışlar, katılım tarihini dikkate almıyorlar demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ferhat -- 8 Temmuz 2022; 1:41:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puanları en pratik yoldan nasıl kullanırız arkadaşlar, market, sanal market vb. internette pek bir seçenek göremedim

• %4 komiisyonla parama atabilrisin

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Hiç bir şey yatmamış

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yatmamış bana 20₺ yattı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ticaretin ahlaksızlığını devletin bankası bile yapar olmuş. Ulan bari küsuratlı yatırın da bir şeylere inandırın. Düz 20 liralık alışverişim bile yok extrede

• yatmış 100 wp

ama nasıl

garanti olsun diye trafik sigortası

taksit

vs filan saymazlar diye 13-14 kez 100 tl üzeri alışverişler yaptırttılar bana

10 tane 100 yaptım diye beklemedim 3 kez daha 100 tl üstü alışverişler yaptım da ancak geldi

çürkü bu Vakıfbankın sayaç sistemi takibi yoktu ki 18. yy bankacılığı:

möcert Banka!

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Amazon Prime için kampanyalı bir kart kullanırsanız yarısını geri alırsınız. Burgan veya Paycell gibi.

• Gökko kullanıcısına yanıt

Benim bir restoran harcaması olmuştu. Tam 100 lira değildi. Yaklaşık bir değerdi. Kuruşu kuruşuna yatmış.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.