Hala yatmamış. Müşteri Hizmetlerini aradım bugün de yatmazsa ilk 50.000 arasında değilsinizdir muhabbeti yaptı. Uğraş dur şimdi. |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (10. sayfa)
-
-
Hocam son harcamanızın tarih nedir. 50.000 muhabbeti varya o açıdan sordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son harcamanın ne zaman yapıldığı önemli değil.
Kampanyaya kayıt zamanı önemli. Ortalama her gün bir harcama yaptım ve ay ortasını bulmuştur.
-
20tl altı alışverişler sayılmayacak yazan halinin ekran görüntüsü var mı. Bu maddeyi hangi tarihte kaldırdılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 6 haziranda kayıt oluşturdum
Ekran görüntüsü olsa da işe yaramaz.
Şartlara yazılmış: Banka kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
-
Kampanya 2 Haziran'da çıktı.
4 günde çoktan dolmuştur o kota.
-
çakallar 80-90 liralık alışverişleri es geçip en düşük alışverişi cımbızlamışlar aradan, 24.82 yattı
-
banada puan yatmadı. cepte kazanda katıldıklarımdan da kaldırmışlar. bir dünya harcama yaptırdılar bana boş yere.
vakıfbank ta sayaç olmayan kampanyalara katılmayacaz o zaman. dolandırıcılık resmen.
-
Teşekkür ederim ama 4 lira için farklı hesaplarla uğraşamam hocam. Maaş hesabım olduğu için vakıf yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Musterinin katilimindan sonra kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahip değil.
Kampanya’ya 2. Gün katılmıştım ilk 50 bin içinde değil misim :) bu nedenle kampanya katılımı olmamış
4 lira için uğraşamam derseniz 100 liradan olursunuz.
Vakıf bu kampanyadan nadir de olsa senede bir iki kez yapıyor.
Siz bilirsiniz.
-
son harcamamı ayın epey sonunda yaptım. ama kaydımı demekki ilk günlerde yapmışım ki bana ödülün yattığına dair sms geldi.
-
3 kampanya kombolu 10 işlem, 260 TL puan yatmış
100 TL bu
120 TL gıda market
40 TL mobil temassız ödeme
100 liranın altında ödemem yok, bana da yatırmadılar.
İtirazı kapatmışlar, 4 tl karttan çekmiştim ilk gün. onu saymışlar ben düzelttiremedim puanı.
-
Toplam harcama kaç tl?
-
Puanları kullanabileceğimiz online bir yer var mı ?
internette kullanacak yer mecraa bulamadım zaten yıllardırda yok
vakıfın wold puanı kesinlikle opet istasyonları poslarında görünmüyor hiç kullandırtmıyor yapı kredi wp kullanınılıyor bunlar aynı worlpuan familyasından olsada opetin vakıfa gıcıklığı var
fiziki migros mağazasında kullanabildim te be yafu.
şok markette wp kullanım sıkca sıkıntı olabiliyor 1 kuruş eksik puan miktarınızı iletin bazen oluyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X