Dün akşam kampanyaya katıldıktan sonra saat 21:30 gibi NFC ile market alışveriş oldu. Mobil ödeme sayıldı, ilk 10 alışveriş sayacı henüz ilerlemedi |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (2. sayfa)
-
-
Bu kampanyanın şartlarını dikkatli ve tane tane okuyun derim o zaman sayacın neden işlemediğini görürsünüzquote:
Orijinalden alıntı: exqwerexDün akşam kampanyaya katıldıktan sonra saat 21:30 gibi NFC ile market alışveriş oldu. Mobil ödeme sayıldı, ilk 10 alışveriş sayacı henüz ilerlemedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Israrla okudum atladığım bir yeri farkedemedim.10 alışveriş dolunca olacaksa o zaman sayaç niye var.
Dediğim gibi kaçırdığım bir madde var ise uymayan maddeyi göremedim.
-
Teşekkürler
Rica ederimquote:
Orijinalden alıntı: exqwerex
Teşekkürler
İnternet dahil amazonu deneyeyim 1000e 100 fena sayılmaz.
Sayarsa yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 2 Haziran 2022; 18:25:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100tl kazanmak icin 100tl den az harcama yapmamak lazım
En düşüğü sayacaklarmış . Saçma olmuş
25tl harcama yaptım bugün 😄
İşlerine öyle geliyor çünkü. Öyle olacağını varsayarak harcama yaparken kasmayacağım. Harcamam da 20 TL akbil yüklemesiydi zaten. Artık bu kampanyayı 20 TL ile kapatmış oluyoruz.
Cevabınız için teşekkürler hocam.
Dun sabah ortada kampanya yoktu 46tl harcamistim ben de. Ama sayiyor harcamadan. Klasik vakifbank sacmalamasi
Android 9 sürümündeki Asus Zenfone 5 telefonumla Vakıfbank ödemelerinde hiç sorun yaşamadım son zamanlarda.
Şimdi bu kampanyada paraf gibi anlık sayaç işlemiyor dimi? 10 harcama yapıp bekliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 5 Haziran 2022; 6:56:12 >
Bankomat İnt Harcaması yapan varmı sayaç işlemedi bende
Sayaç işlemiyor değil mi bu kampanyada ben bir kaç harcama yapmama rağmen herhangi bir alışveriş görünmüyor
Sayaç yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
click kart ta dahil mi acaba
-
Sayacın olmaması kötü,yarın o zaman diyebilr ki kontenjana girmediniz.
-
arkadaşlar vakıf mobil uygulamasında NFC ile ilgili kapatıp açma filan yapmayın, ben de ne zaman nfc aktivasyonu kapasam, uygulamayı silmeden tekrar kullanamıyordum. Artık telefonun ayarlarından NFC ödemesine giriyorum, oradan bankayı değiştiriyorum.
-
- Bu kampanya için Cepte Kazan - Durumunu kontrol et ekranında geçerli işlem ve kazanılan Worldpuan gösterimi yapılmayacaktır.
Sanırım tüm yapılan harcamaları inceleyip onay verecekler ve sonra yükleyecekler. Cidden berbat bi sistem...
-
aynısı bende de var 4 farklı çeşitte denedim hiçbir şekilde ilerlemiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X