Haklısınız, kampanya şartlarındaki bu kısmı unutmuşum, benim hatam. İlginiz için teşekkürler 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (5. sayfa)
-
-
İçiniz rahat olsun yani puan kullanımları sadece VB değil hiçbir banka kabul etmez 👍quote:
Orijinalden alıntı: hayalci79Haklısınız, kampanya şartlarındaki bu kısmı unutmuşum, benim hatam. İlginiz için teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
katıla 2 haziranda bastim 1 haziranda ki bir onceki ayin ekstresine gecen alisveris sayilirmi zira 1 inde kampanya yokdu benim uygulamada 2 sinde gorünce bastim neden derseniz 1.deki alisveris 6tl sayarlarsa bütün caba bosa gidecek
-
Arkadaşlar 2.maddeyi değiştirmişler. "Kampanyaya 20 TL ve üzeri işlemler dahildir." yazıyordu. Şimdi ise"Farklı günlerde yapılan ilk 10 alışverişten en düşük tutarlı işlem kadar Worldpuan kazanılacaktır." diyor. Ben 2 haziranda kampanyaya katıldım. 1 haziranda 14.50 TL lik harcamam var. Kalkıp bunu baz alırlar ve 20 TL yüklerler mi acaba.
Valla müneccim değiliz, artık bekleyip göreceksiniz. Yapacak bir şey yok. @egridereli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 21 Haziran 2022; 19:32:55 > -
Ya ben o kadar dikkat ettim 100 ve üstü yapmaya ama otomatik çekilen amazon prime 7,90 aidatını 2.maddeye güvenerek gözardı ettim. Şimdi bu madde kalktı diye 80 liramı yerlerse çok pis söverim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zorunlu taşıt sigortası 1500 tl ödedim
6 taksitin 1nci taksidi 100 tl üstü diye sayılır mı?
ben bunları biliyorsam saymaz
+1 fazla daha 100 tl üstü alışveriş yapmam gerekecek herhalde
şartlarda ... sigorta ödemeleri ... diye geçtiğini sonra bakınca grdüm
gerçekten para pul olsa da ayda 10 kere/gün 100 tl harcamak zormuş bu zamanda
-
Hocam kota var zaten 10-11 haziranda dolmustur buyuk ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kampanyadan başarılı bir şekilde katılım sağlayan ilk 50.000 müşterimiz faydalanabilecektir."
Katılan ilk 50 bin içinde iseniz ne zaman tamamlarsanız tamamlayın, önemli değil.
-
katılımlar neden görünmüyor acaba. herkestemi böyle
-
Kampanya şartlarında katılım sayaçta görülmeyecektir gibi bir şey vardı sanki
-
Farklı bir konu ama Haziran ayı market kampanya puanları yatmadı.
Haziran ayında vakif world ile market kampanyasına katılan oldu mu acaba?
Hiç gecikme olmamıştı şimdiye kadar
Aynen temassız yatmış market yatmamış
Hocam yazdıgınız gıbı 5 Temmuz'da yatmalıydı fakat yatan sımdılık yok muhtemelen yarın bu saatlere kadar yatmıs olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim market kampanyasından 1 tane alışverişi temassıza saymadı, market kampanyasına ise saymıştı. Temassız kampanyasında 300 TL. ve altı alışverişler görünüyordu, 1 tane 500 lük çekim temassızda görünmüyordu. O alışveriş dün mobil temassız olarak 10 TL. yatmış. Ama market kampanyası dün yatıp bu gün görünmesi gerekiyordu görünmüyor.
İnşallah yanılırım ama bu ay mobil temassız yapılan market harcamalarını saymaya bilirler. Vakıf arada bir böyle şakalar yapıyor. Geçen yıl da 2-3 kampanyayı yatırmamıştı. Biri giyim kampanyası , biri de yakıt kampanyası ( aytemizi internet alışverişi diye yatırmadı) yatırmadı. O zaman ekran görüntülerim yoktu Bankacılık hakem heyetine başvurmamıştım.
Bu yıl aynı davranışı sergilerlerse cepte kazan uygulamasında kazandınız görünüyor, o ekran görüntüleri ile Hem bankacılık hakem heyetine, hemde tüketici hakem heyetine başvuracağım. Müşteriye kazandın deyip tuzak kurarak yatırmamak çok zavallıca bir davranış olur.
-
Arkadaşlar bu kampanyada her ay 'Migros Sanal Market alışverişlerinde geçerli değildir' ibaresi bulunuyordu ama şimdi bulunmuyor.
Migros Sanal Market üzerinden 200 TL'lik alışverişime 15 puan gelir mi? @KARACABEYY @shutterbug
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/gida-marketi-alisverislerinize-120-tl-worldpuan-30781
-
Yarin belli olacak bu kadar alttan is cevirip yaptıkları kampanyada patlamayiz insallah
Bilgi için teşekkürler.
Bir iki gün bekleyelim öyle ise. Genelde sorun olmuyordu vakifta ama herkeste aynı sorun var ise vardır bir sebebi.
Hocam bildiğim kadarıyla son zamanlar da Migros sadece Garanti posu kullanıyordu eğer kampanya da işlemlerin üye işyeri posundan geçmesi lazım derse ve Garanti posundan çekmeye devam ederse sayılmaz fakat üye işyeri ve sanal kisiti yoksa Garanti posundan bile çekilse sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Temmuz 2022; 0:47:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X