Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[VakıfBank Worldcard] İlk 10 alışverişinizden biri bizden! [Haziran 2022] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
17
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güya bu Vakıfbank CEPTEKAZAN uygulamasını yenilemiş çağdaş hale getirmişti

bu nasıl yazılım bu nasıl vakıfbank? hantal bankacılık!

10 tane alışveriş yap diye kampanya yapıyor. alışverişini yapıyorsun bakıyorsun uygulamaya TAKİP ET diyor ama SAYACI ÇALIŞMIYOR?

e o zaman ne diye müşterinle kafa buluyorsun vakıfbank? senin diğer bankalardan neyin eksik?

bu nasıl vakıfbank?

bildiğiniz gibi..

• vitriol kullanıcısına yanıt

Bu kampanyada sayaç çalışmayacak diye yazıyor.

• xmutti X kullanıcısına yanıt

aç kapa yapmadım kı hocam ben hıc. dedgınız gıbı nfc kısmından hanbı bankayı kullanacaksam onu secıyorum her zaman lakın vakıf nedendır bılmıyorum okumuyor. ıllakı uygulamayı kaldırıp yenıden kurmak gerekıyor. cozum bulamadı banka. bu sorunu halkbank ta da yasıyorum nfc ıle halkbankasından kesınlıkle odeme yapamıyorum mıgrosta okumuyor pos ..

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Üstad maalesef hiç bir yorumum yok, ben Samsung M31 ve Huawei Mate 20 lite ile sorunsuz geçiş yapıyorum, YKB, Vakıf, Akbank arasında.

• Mobil odeme kampanyasında sayac duzgun calısmıyor mu ilk 3 alısverisimi gordu sonrakileri gormuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

%2 olması gereken bir alış verişte %1 görüyor misal.

Pidem kampanyasına katılmıştım misal, onda da sayaçta işlem görünmüyor.

Var bir sıkıntı bu aralar.

• alavere dalavere baska birsey degil aradim müsteri hizmetlerine diyorum ne bilecegiz sayaca dahil mi niye saymiyor sartlar oyle diyor peki 50000 e girip girmedigimiz o da sansa diye ima ediyor boyle komik is mi olur

• gıda marketi kampanyasında da yaptığım harcamalar (a101, bim, özdilek vb.) uygulamada görünmüyor. müşteri hizmetlerini de arayıp konuşmaya üşeniyorum, şimdi 2 saat bekletecekler mt ye bağlanmak için...

• arkadaşlar martı uygulamasında kayıtlıymıs kartım, 15tl lık harcama yapıldı. martıyı aradım iptal etmiyorlar. bi çözümü var mı sizce bunun?

• smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Çok önemli ise harcama itiraz formu doldur itiraz et. 24 yada 48 saat (olması gerekiyor emin değilim) dolmadan itiraz edersen iade ediyor banka hesabına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trndyl, hb, amzn cüzdana yapılan yüklemeler sayılır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt

geleceği görme gibi bir yeteneğimiz yok

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Birimizin kendini feda etmesi gerekecek 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt

sayaç yok, feda etmesinin mantığı yok. 500/30 a işlerse ona da işler mantıken

• Arkadaşlar Vakıfbank World kartımda 32 puan var ama nerede harcayacağımı bilemiyorum.

İnternette Amazon, Hepsiburada, Trendyol'da bu puanı harcayabiliyor muyum? Harcayamıyorsam A101, Çağdaş, Gimsa, Migros Sanal Market'te harcayabilir miyim? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Ben BiM, Migros, A101 ve Şok'ta kullanıyorum.

param

• Anladım hocam. Bu puanları Garanti pos cihazı olsa dahi kullanabiliyor muyum, yoksa illa World pos cihazı mı olması gerekiyor? Daha önce hiç banka puanı harcamadığım için konuya vakıf değilim, kusura bakmayın.

Bilerek 'puan' olarak belirttim ki daha kolay anlaşılabilsin diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 11 Haziran 2022; 13:24:15 >

parama atıp, istediğin şekilde kullanabilirsin. %4 komisyon keser

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.