Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan Fastpay iadesi aldım ancak Denizbank Bonus kartıma gelecek olan bonus gelmedi. Şikayetimi bildirdim bakalım.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Ben de çözemedim bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

ben aralık ve ocak ayında CK Boğaziçi elektrik faturaı ödedim. sadece Aralık ayı için komisyon geldi. kampanyanın bittiğini düşündüm, daha sonra ödeme yapmadım. fırsatlar sayfasında da göremedim.
    şuan kampanya devam ediyor mu?
    Devam ediyor,
    Kredi kartı sınırlaması yok,
    İki gün önce Akbank kredi kartı ile yaptığım ödemenin puanı bugün geldi.
    Kampanya hala devam editör

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    denizbank'a özel değilse ziraat veya garanti ile bu ay elektriği ödeyeyim bari
  • Eklediğiniz kredi kartı sanal olmasın.

• labkamil kullanıcısına yanıt
    hocam sanal kart değil maximiles kartı , hatta otomatik ödeme de idi ordan çıkarıp denedim yine olmadı :D
  • Geçen ay 6 lira iade almıştım. Bu ay fatura gelse ödeyeceğim ama gelmedi bir türlü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ay elektrik faturasini odedikten sonra diger faturalari da odedim ne var ne yok. Simdi cuzdan a girip limitlerim e tiklayinca yillik kalan limit 1060 kusur yaziyor. Bunda limit de mi varmis? Bilsem digerlerini odemezdim. Denizbank musterisi degilim. Yılsonuna kadar iade almam mumkun olmaz. 3-4 ay sonra elektrik faturasi zaten 1000 i gecer.

• Telefon eski sürüm olduğu için fastpay indiremedim. Eşimin telefona indirip kendi kredi kartimla bu kampanyadan faydalanabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tm7119

Telefon eski sürüm olduğu için fastpay indiremedim. Eşimin telefona indirip kendi kredi kartimla bu kampanyadan faydalanabilirmiyim
    Evet yapabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim

• yıllık 50 tl fastpay ıadesı toplamı ama

mh sız onceden 10 tl almıssınız bonus yatmıs.. ıkısı bırlesmez dedı ve zar zor 10 bonus aldım

ama ılk kez kullandıgım hesapla 1 gun sonra hem 10 fast bakıye +10 da bonus geldı

mh kendını yalanlamıs oldu

ıs kayıta duserse puan alınmıyor
  • 100 liralık enerjisa faturasi ödedim 10 TL aldım iade. Akbilimede 10 TL attım 10 TL de ondan iade aldım. Akbilin kendi uygulamasını indirerek okuttum 10 TL hemen akbile geçti. Güzel uygulama Teşekkürler Fast pay

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. az önce Paraf kartım ile bir fatura daha ödedim. bakalım, bu sefer iade gelecek mi?
    bendeki uygulamada, kampanyaların içerisinde bu kampanya görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emceis

100 liralık enerjisa faturasi ödedim 10 TL aldım iade. Akbilimede 10 TL attım 10 TL de ondan iade aldım. Akbilin kendi uygulamasını indirerek okuttum 10 TL hemen akbile geçti. Güzel uygulama Teşekkürler Fast pay
    istanbulkart uygulamasına tekrar okutmana gerek yok. fastpay den kartı okutarak yüklüyorsan zaten otomatik yüklüyor, talimat alırsa da bakiye sorgulamaya basınca da yüklüyor.
  • CK BOĞAZİÇİ Elektrik faturaları için hiç iade gelmedi. kampanya sorunlu galiba.sadece ilk fatura ödemesinde iade gelmişti, sonraki ödemelerim de hiç iade gelmedi.
  • fastpay NFC ile kart yüklemeyi kaldırdı mı? bende sadece kart numarası girilecek akbil yükleme yapılıyor.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Hayır sabah yükleme yaptım NFC ile herhangi bir sorun yok
  • Arkadaşlar iade edilen para nerede kullanılabiliyor?

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    İstersen hesabına eft yapabiliyorsun İban girerek. Nakit para bildiğin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.