Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece denizbank kredi kartıyla geçerliymiş puan gelmedi. Denizbank kredi kartım yok fakat bankamatik-öğrenci kartım var onla ödeme yapsam sayarlar mı yoksa kampanyada bahsedildiği gibi kredi kartı olması şart mı? Veya bu kampanyadan başka türlü nasıl faydalanabilirim? Denizbank hesabım var normalde.
  • Geçen hafta salı günü başka banka kredi kartı ile başkent enerji elektrik faturamı yatırdım. Hala yatmayınca bugün aradım, sistemde kimlik bilgileriniz ve telefon numaranız gözükmediği için sorgulayamıyorum, denizbank şubesine gitmeniz gerekiyor diyor. Böyle saçma iş var mı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Enpara kredi kartina iade geldi, son bir haftada sartlar değişmediyse yine gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaya tüm bireysel DenizBank kredi kartları dahildir. PTT Bonus, Business, İşletme, Tarım gibi ticari kartlar ve Paracard’lar dahil değildir.
    fastPay’den DenizBank kredi kartı seçilerek yapılan fatura ödemesinde hak edilen bonuslar işlem sonrası 2 iş günü içerisinde yüklenecektir.
    O kısım sanki baska bir kampanyanın sartlari gibi, bir üst maddede ana kampanyadan baska tarihler var çünkü.

Son günlerde iade alan arkadaşlar varsa yazarlar ama dediğim gibi tum kredi kartları geçerliydi.

fastPay ile komisyonsuz olarak ödemeni yapmak için istediğin bankaya ait kredi kartını hesabına tanımlayabileceğini ya da fastPay hesabından anında ödeyebileceğini unutma! de yazıyor sonuçta.

• Aynen öyle de dün fastpay çözüm merkezini aradığımda sadece denizbank kredi kartlarıyla yapılan ödemelerde geçerli dedi amaç fastpayın reklamını yapmak değil mi ne saçma kampanya yapmışlar anlamadım? Yakın zamanda denizbank harici kartlarla ödeme yapıp iade alabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Aynen öyle de dün fastpay çözüm merkezini aradığımda sadece denizbank kredi kartlarıyla yapılan ödemelerde geçerli dedi amaç fastpayın reklamını yapmak değil mi ne saçma kampanya yapmışlar anlamadım? Yakın zamanda denizbank harici kartlarla ödeme yapıp iade alabilen var mı acaba?
    Dün ödedim Yapı Kredi kartıyla bilgilendiririm.
    Denizbank kredi kartı ile ödeme yapılırsa 10 tl iade ve 10 tl bonus ( bir kere) , diğer banka kartı ile ödersen sadece iade

• World kartta otomatik ödeme talimatım vardı. Fastpay uygulamasına World kartı kaydettim ve (otomatik ödeme talimatını iptal etmeden) faturayı Fastpay üzerinden manuel ödedim. %10 iade geldi. Mükerrer ödeme vs. olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Sadece denizbank kredi kartıyla geçerliymiş puan gelmedi. Denizbank kredi kartım yok fakat bankamatik-öğrenci kartım var onla ödeme yapsam sayarlar mı yoksa kampanyada bahsedildiği gibi kredi kartı olması şart mı? Veya bu kampanyadan başka türlü nasıl faydalanabilirim? Denizbank hesabım var normalde.
    2 dir k.türk ile alıyorum iade

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

World kartta otomatik ödeme talimatım vardı. Fastpay uygulamasına World kartı kaydettim ve (otomatik ödeme talimatını iptal etmeden) faturayı Fastpay üzerinden manuel ödedim. %10 iade geldi. Mükerrer ödeme vs. olmadı.
    hocam kac günde geldi? benim 5 gün oldu gelen giden yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurforever53

hocam kac günde geldi? benim 5 gün oldu gelen giden yok...

Alıntıları Göster
    1 gün sonra iade geldi.
  • 12 şubatta ki ödemenin iadesi 1 martta yattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastpaya yatan iade tutarını 10 tl katı olarak Deniz bank atmsinden başka türlü hesaba EFT yöntemi ile alabilirmiyiz. Bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    Ben enpara hesabıma yolladim iadeyi hocam. Ücretsiz yolluyor.

• Nerden yapıyoruz. Tam bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    Para gönderi seçip sonra oradan iban ile:ye tıklayın. Ama sadece mesai saatleri icinde gonderilebiliyor

• ben aralık ve ocak ayında CK Boğaziçi elektrik faturaı ödedim. sadece Aralık ayı için komisyon geldi. kampanyanın bittiğini düşündüm, daha sonra ödeme yapmadım. fırsatlar sayfasında da göremedim.
    şuan kampanya devam ediyor mu?
  • 3 gündür "Kurum ile bağlantı kurulamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" hatası geliyor.

Önceki sayfalarda, "hata geliyor ancak işlem gerçekleşiyor" da olmuyor, yani fatura hala ödenmedi, işlem gerçekleşmedi...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.