Şimdi Ara

Fastpay İstanbulkart 100 TL yükle anında 25 fastpay kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
6.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen yükle, 25 TL kazan! fastPay'in fırsatlarla dolu dünyasını sen de keşfet!

Fastpay İstanbulkart 100 TL yükle anında 25 fastpay kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşil_batuhan -- 15 Nisan 2022; 10:34:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet yükleme yapanlardan yorum bekliyoruz ?? Bu arada teşekkür edenlere bende teşekkür ediyorum 😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşil_batuhan -- 15 Nisan 2022; 3:43:56 >
  • Az önce görüp yaptım 3 hesaptan hepsine anında yattı yapacak varsa elini hızlı tutsun. Konu için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenki kampanyada ben bu saatlerde 50 TL yükledim havamı aldım. Güya müşteri hizmetleri en kısa zamanda iadenizi yükliyeceğiz diye cevap yazdı ama ne gelen var ne giden. Ben de kampanyanın çalıştığına dair teyit beklemedeyim.
    Edit 1: Şimdi fastpay hesabıma giriş yaptım. Geçenki kampanyanın iadesi 12 Nisan'da yatmış.
    Edit 2: Fastpaye tanımlı kredi kartımla yüklemeyi yaptım, iade anında geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 15 Nisan 2022; 1:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeyi yaparken kredi kartımı seçsem yine de kampanyadan faydalanabiliyor muyum?

• Siz yaptınız mı? İade geldi mi?

• Ziraat kartımda nedense sürekli hata verdi ama Akbank kartımla fastpay'e yükleme yapabildim. İstanbulkart'a yüklememle birlikte hemen iade yattı.

Konu sahibine teşekkürler Fastpay İstanbulkart 100 TL yükle anında 25 fastpay kazan 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sunsetz kullanıcısına yanıt
    Evet kredi kartımı seçtim ve anında 25 TL yüklendi önceki tüm kampanyalar da da hiç problem yaşamamıştım bence ilerleyin

• Kredi Kartı ile yükleme yaptım, iade hemen yüklendi.

Bilgi için teşekkürler.

• iade anında geldi

• Kartla yükledim hemen geldi iade. A101'de falan da geçiyor çok iyi oldu.

• Geçenki kampanyada gece sıkıntı olduğundan sabahı bekleyelim diyordum ama teyit gelince yükledim; iade anında geldi. Haber için teşekkürler.

• Teşekkürler, geldi.

• Gece gece aldık iyi oldu . İstanbul'da harcanacak yer çok

• Alabildim ben de

• agzakacansinek A kullanıcısına yanıt

Hocam 3 farklı hesaptan 3 farklı istanbulkarta mı yükleme yaptınız?

Ben annemin hesabından kendi istanbulkartıma yükleme yaptım ve bu sefer iade gelmedi, ilk seferde kendi hesabımdan istanbulkartıma atınca anında gelmişti

• Usturlap kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 3 farklı hesaptan 3 farklı karta 3 farklı kartla yaptım garanti olsun diye

• Istanbul kart oluyor mu acab ?

• Şimdi yükledim , anında 25 TL iade geldi,

• Fastpay in bu limit işini anlamadım bı turlu. Geçen Akbanktan 750 TL atmıştım. Ondan sonra şimdi 5 kuruş atamiyorum hata veriyor hep Akbanktan yüklerken.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.