Şimdi Ara

Fat Kasa Xbox 360 Adaptörünü Xbox One da Kullanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NTSC Xbox One sahibiyseniz voltaj çevirici ya da dandik düdük gibi öten yan sanayi adaptörlere gerek kalmıyor.
    Oncelikle bir fat kasa adaptörü ediniyorsunuz sonrasinda da aşağidaki linkten fat kasadan slime bağlamaya yarayan adaptörü alıyorsunuz. Ya da yurtdışında daha ucuzada bulabilirsiniz.

Ama işimiz henuz bitmedi çakal Microsoft uçları nekadar benzesede Xbox one girişini biraz daha büyük yapmış. Microsoft a bir küfür sallayıp isleme girisiyoruz oncelikle gelen ceviricinin iki metalinin arasindaki plastigi cikartiyoruz daha dogrusu kesiyoruz.sonra tornavida yardımıyla iki metal arasindaki açıklığı arttiriyoruz.bu arada gelen cevirici oldukca saglam kanirtirken yumusak plastigi yirtabilirsiniz metaller yerinden cikmadikca problem değil. Araligi her actiginizda girise uyup uymadığına bakın. Ve vala makine çalışıyor sessiz ve ılık bir sekilde dun 4 saat Ryse oynadim hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Eger bu ceviricinin Xbox one ile tam uyumlusu cikarsa cok daha iyi olur .Aksam vaktim olursa resimde eklerim.
    Bu arada orjinal xbox one adaptoruyle fat kasa adaptörü arasinda 1 amperlik fark var.Yeterli olacagi kanaatindeyim
    Herkese iyi oyunlar

.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fat i slime ceviren adaptor ucundan bende var isteyen olursa hediye ederim. Evde bos duruyor. Bir ise yarar hic olmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda kalkmış link, bendede xbox 360 var ve sanırım fat , dediğiniz olayı resimli veya video ile bulabileceğim yer var mı, çinden gelecek adaptöre güvenmiyorum...

• bu linktekimi acaba?

Resimdeki adaptöre bu parçayı alıp usa xbox one takıp çalıştırabilirmiyim...
     Fat Kasa Xbox 360 Adaptörünü Xbox One da Kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 26 Mart 2014; 19:04:40 >

• yok mu bilen acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse sipariş ettim artık bakalım çalışacak mı?
  • Süper çalıştı çok sağol arkadaş, burada bu başlığı açmasan haberim olmazdı valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Arkadaşlar NTSC Xbox One sahibiyseniz voltaj çevirici ya da dandik düdük gibi öten yan sanayi adaptörlere gerek kalmıyor.
    Oncelikle bir fat kasa adaptörü ediniyorsunuz sonrasinda da aşağidaki linkten fat kasadan slime bağlamaya yarayan adaptörü alıyorsunuz. Ya da yurtdışında daha ucuzada bulabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-adaptorunuzu-xbox-360-slim-e-cevirir-100449615pp

Ama işimiz henuz bitmedi çakal Microsoft uçları nekadar benzesede Xbox one girişini biraz daha büyük yapmış. Microsoft a bir küfür sallayıp isleme girisiyoruz oncelikle gelen ceviricinin iki metalinin arasindaki plastigi cikartiyoruz daha dogrusu kesiyoruz.sonra tornavida yardımıyla iki metal arasindaki açıklığı arttiriyoruz.bu arada gelen cevirici oldukca saglam kanirtirken yumusak plastigi yirtabilirsiniz metaller yerinden cikmadikca problem değil. Araligi her actiginizda girise uyup uymadığına bakın. Ve vala makine çalışıyor sessiz ve ılık bir sekilde dun 4 saat Ryse oynadim hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Eger bu ceviricinin Xbox one ile tam uyumlusu cikarsa cok daha iyi olur .Aksam vaktim olursa resimde eklerim.
    Bu arada orjinal xbox one adaptoruyle fat kasa adaptörü arasinda 1 amperlik fark var.Yeterli olacagi kanaatindeyim
    Herkese iyi oyunlar

.

Guzel bir baslik olmus bende hem fat hem slim xbox 360 var ikisi de uygun mu bu islem icin?ikisi de pal

Bir zarari olmasi soz konusu mu? Adaptor isiniyor mu nasil?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.