Merhaba arkadaşlar eğer sormak yasaksa özür dilerim ama ebay üzerinden psp fat alacağım. Kırılamama ihtimali varsa nasıl anlaşılıyor. Ne sormam gerekir alacağım kişiye.
up
Hepsi kırılıyor diye biliyorum
Birde bu var PSP-3003
Bu 3000 seriside en son duyduğuma göre kırılabiliyordu ama acaba tüm versiyonlarımı.
Az önce Ebay de bir açık artırmadan 2. el PSP 3003 ü 54£+10£(kargo) karşılığında kazandım. TL karşılığı160-170 TL arası birşey oluyor sanırım. Ama eğer kırılmıyorsa kafamı kıracam :D
PSP 3003 fat olmuyor.. yeni psp'lerden oluyor.. kırılabilir.. hen yöntemi ile.. ancak hen yöntemi versiyonun üstüne pacth atmak gibi bir şey.. patch dosyası ram'in üstünden çalışıyor ve pspyi yeniden başlattığında psp yine kırılmamış oluyor.. o yüzden psp'yi her zaman stand by konumunda tutman gerekiyor..
iyi fiyata almışsın.. keşke bende denk getirebilsem..
google'ye psp3000 kırılması gibi bir şey yazarsan işine yarar..
Ben ilk başta fat almayı düşünüyordum. Başlığıda ona göre açmıştım. Sonra bu denk geldi. Girdim. Mutlaka millet fiyatı artırır dedim kimse girişmedi. cihaz bana kaldı :D
Şimdide biraz aksesuar bakıyorum.
Bu hen yöntemini biraz okudum ama kafama takılan birşey var. Cihazı tamamen kullanılamaz hale getirme gibi bir ihtimalim yoktur değilmi. Eğer böyle bir ihtimal varsa bir bilene yaptırmak dahamı mantıklı olur?