Şimdi Ara

Fatih ALTAYLI bile İSKİ faturalarına İSYAN ETTI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında su bile akmaz. Böyle sıcaklar varken yağış yokken sonu fena. Bence kademeli su fiyatı olmalı. Çok kullananlar çok daha fazla ödemeli. Günde 3 kere yıkanayım halılar yıkayayım falan bitmesi lazım artık. Su dediğin elektrik gibi üretilemiyor. Yoksa yoktur sonu kötü.

• Su bir yandan, Paris'deki 250.000 euro kiralı gayrımenkul diğer yandan...

Lan ne güzel herkes bir yolunu bulmuş.

• Treth kullanıcısına yanıt

Allahtan elektirk ve doğalgaz ibbnin elinde değil. 

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

Allahtan elektirk ve doğalgaz ibbnin elinde değil. 

Aslinda onlarda fena gelirde sübvanse ediyor devlet ben böbrekler iflas ettigi icin %96 engelli sayiliyorum su bana %50 indirimli geliyor tam gelse ne olacak bilmiyorum ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ekrem bey gelmeden önce suya ulaşıma ekmeğe zam yok israf olmayacak onlar yönetemiyor bütçe yeter demişti.  gidince nasıl bir enkaz bırakmış göreceğiz. 

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

ekrem bey gelmeden önce suya ulaşıma ekmeğe zam yok israf olmayacak onlar yönetemiyor bütçe yeter demişti.  gidince nasıl bir enkaz bırakmış göreceğiz. 

İbb gibi sadece parayi kimin yandaşlarının yiyeceginin belirlendigi makamlarin basinda kim oldugu ( yada hangi parti ) aslinda benim hep umrum disindaydi yerel secimlerde sadece ilce belediye ve muhtar beni ilgilendiriyordu ama Eko yu gününden kisisel olarak sevmiyorum. Chp den baskasi ibb baskani olsa dert etmezdim ama ekremi sevmiyorum.

Ama her zaman soylemisimdir halk kendi seçti çoğunluk ne dediyse o olur. Batarsa batar cikarsa çıkar çoğunluğun kendi secimi bu saygı göstermek gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

elbette sandık ne derse oda insan tanju bey olsaydı diyor hiç değilse belediyecilikten anlıyor.

• Keşke Fatih alayının her isyan ettiği konuya başlık açsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

açın engel olanmı varmı. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.