Şimdi Ara

Fatih Altayli : Bu Yasa Çıkarsa Hayvanseverler Yolları Kesip , Kopek Toplayanlara Saldıracaktır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir ülke düşünün ki; en zenginin de en fakirine, en zekisinden en angutuna kadar hamasete bulaşmış olsun.

Sokakta itlerin yeri yoktur. Sokak itleri için çatışma çıkarmak istiyorlarsa buyursunlar, karşılarında halkı bulacaklar.

Halkın önünde de hiçbir güç duramaz.
    Bazı aklı evvellerde çıkmış "AKP 'liler istiyor , AKP yasası onlarla aynı safta mısınız?"diye soruyor..

Siz şirazenizi öylesine kaybettiniz ki biz onların yanında durmak zorunda kaldık.
    Düşünün ne derece boka battığınızı.

Modern dünya uygulamaları da böyledir. Atatürk döneminde bile böyle çözüm bulunmuştur,daha geçen yıl Avustralya, nüfusu kontrolden çıkan kanguruları kurşuna dizdi.

Onlarda da var mı acaba kanguruları toplayıp,hayvanat bahçesine kapatalım diyen sözde kedi/köpek anneleri ve yancıları Meriç'ler.

Meriçler ekmeğinin peşinde belki biri düşer diye yanlıyor bir cacık olmaz onlardan, sokağa çıkarlarsa zaten meydan dayağı yerler. Öyle Kadıköy 'de , zürafa sokakta it yürüyüşü yapmaya benzemez yiğidin harman olduğu Anadolu 'da da itlik yapın da görelim
    İtlerinizi alın evinizde besleyin

Yukarıdaki arkadaşa da "geçmiş olsun" dileklerimi iletmiyorum.
    Yıllarca bu forumda AKP denen garabetin borozanlığını yaptı , aylarca ceza almamızı sağladı,hakkım varsa da helal etmiyorum.

Karun kadar zengin de olsan , bolluk bereket için de de yaşasan gideceğimiz yer toprak .O nedenle hakkı, hakkına verin. Birilerinin dümen suyuna teşne olmayın, olmayın ki hiç tanımadığınız insanların dahi nefretini kazanmayın.

Üç günlük dünya için fırıldak olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Temmuz 2024; 8:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse korkudan sokakta yürüyemiyor. Dağda yakaladılar mı zaten muhtemelen öldürüyorlar. Kaç kez oldu 1 kez de değil. Acil bu hayvanların toplanması gerekiyor. Eğer gerekirse uyutulması da. Önce insan sağlığı ve güvenliği. Çocuklarımız sokaklarda oynayamıyor bile. Çok seviyorlarsa evlerine toplasınlar baksınlar. Ben de köpek seviyorum ama bakarsam evimde bakarım. Bu kadar basit. Biniyorlar arabalara. Bagajda kg kg mamalar. Yolda görünce söylüyoruz, alın evinize bakın, insanları tehdit ediyor bu köpekler filan deyince üstüne yürüyorlar. İğrenç bir zihniyet. Senelerdir aynı dava. Sonuna kadar yasanın arkasındayız. Ardı yanan varsa cayır cayır kül olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hortlak Fuat -- 20 Temmuz 2024; 8:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.