Şimdi Ara

Fatih Altayli : Bu Yasa Çıkarsa Hayvanseverler Yolları Kesip , Kopek Toplayanlara Saldıracaktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halk düşmanı altaylı yine mikserlik peşinde.

• Navi kullanıcısına yanıt

bende uyap yok olanlar yazıp sisteme eklesin kin ve düsmanlıga tahrikten savcılıga sikayet edin.. simdi yazacağım da, print edip adliye sarayına götüreceğim de, savcının karsısına cıkıp bir de sözlü olarak ifade falan vereceğim de antalya sıcağında ugrasılmaz.. siz yazın bilgisayardan uyaptan sisteme girin hayırdır diye bir sorsunlar buna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Temmuz 2024; 13:29:57 >
  • Ters kelepçeyi yiyip haftalarca hücreye kapatılsınlar öyle şeye yeltenirlerse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

Bunları vatandas olarak sikayet edebilirsiniz. Size hic bir sey olmaz. Sadece kağıda yazıyorsunuz, gidip adliye sarayında Cumhuriyet Savcısı yazan kapının önünde 2 tane polis oluyor. Onlara bir merhaba falan diyorsunuz kısaca soruyorlar sonra sıraya giriyorsunuz ve savcının karsısına cıkıp koltuga oturuyorsunuz dilekcenizi de verip bir de ayrıca sözlü olarak sikayetinizi yapıp cıkıyorsunuz.. tabii bu biraz zaman alıyor uyap portal kullanarak bu zahmete de katlanmazsınız fakat benim e imzam yok o yüzden portalı kullanamıyorum siz bunları sikayet edin yol keseriz falan diyorlar bunları bir alsınlar birkac sene yapıstırsınlar cezayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Temmuz 2024; 13:40:57 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Aslinda Yaparim.ben böyle şeyleri ama 6 haftadir hastanedeyim. 2 kere 3. Kademe yoğun bakimda entube edildim biri 9 gün uyutuldum diğerinde 5 gün. 2 kere ölümden döndüm ve 15 günde 26 kg kaybettim.

Maalesef ki en az 3 4 ay taburcu olsam bile tek bir insan ile etkilesime gecebilecegim ve kalabalık hiç bir yere giremeyeceğim.. Bagisikligim baskılanmış durumda çünkü.

Birşey yapacaksam bile en azindan 6 ay sonra olabilir su an yürümek bile izne tabi ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda tekrar ayaga kalkarsınız.

• Periah kullanıcısına yanıt
    2 kez ölmek üzere iken 3. Seviye yoğun bakimdan canlı çıktım oradan çıktıktan sonra artık bu dünyada beni sarsacak hiç birşey kalmadı desem abartmış olmam. İnsan kimseyi sedative yogun bakima.dusurmesin kabus desem hafif kaliyor cehennem desem tarif etmeye yetmiyor. Nasil anlatayim bilmiyorum o kadar cok uyuşturucu verdiler ki uçan agaclar ffilan gordum kaç gün duvarlarlar ormanlar büyüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Temmuz 2024; 14:44:40 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Ümit Özdağ, en son şey demişti: "Sokakta hayvan olmamalı. Sokaklar hayvanların yaşayacağı yer değil. Sokak köpeklerinin hepsi sahiplendirilmeli, sahiplenen kişi köpeğine bakmayıp sokağa salarsa para cezası uygulanmalı."

Gecmis olsun. Hastalıgın nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Headlong Into Carnage

Gecmis olsun. Hastalıgın nedir hocam?

Böbrek nakli oldum ama akciğerlerim bağışıklığın bastirilmasina dayanamayıp çöktü 2 kere biraz sıkıntılar oldu yani ama.toparliyorum 6 aya insan içine çıkabilirim.

Elimden gelse bunlara karsi imza vermek dava açmak ben asla üşenmem böyle şeylere bu ülkenin vatandaşıyım burasi benim toprağım

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    x (formerly twitter)
    X'te Boşuna Tıklama (@bosunatiklama)
    https://x.com/bosunatiklama/status/1813890557426692537?lang=tr

Ümit Özdağ - Zafer Partisi Genel Başkanıyoutube
    Son Mühür Youtube Kanalı’nda Hasan Tahsin Kocabaş’ın sunduğu Gündem Yorum programında gündemi değerlendiriyorum. @Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın canlı yayınları, basın açıklamaları, tv yayınları ve diğer tüm çalışmalarını Youtube sayfasına abone olarak takip edebilirsiniz. Açıklamalarım, TV programlarım, basın toplantılarım ve Türk Milleti'nin çıkarlarını korumak için ortaya koyduğum politikalardan anında haberdar olmak için linke ► https://wedia.link/UmitOzdagYouTube tıklayıp abone olun! Ümit Özdağ'ın Türk Milletine Seslendiği Videoları izlemek için linke ► https://wedia.link/UmitOzdagdanTurkMilletine tıklayın. Basın Açıklamaları izlemek için linke ► https://wedia.link/BasinAciklamalari tıklayın. TV Programlarını izlemek için linke ► https://wedia.link/TVPROGRAMLARI tıklayın. Prof. Dr. Ümit Özdağ, Siyaset Bilimi profesörü ve siyasetçi. Lise öğrenimine TED Ankara Koleji’nde başladı, Ankara Aktepe Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini Ludwig Maximilians Üniversitesi’nde siyasal bilgiler ve felsefe fakültelerinde tamamlayarak Gazi Üniversitesi’nde görevine başladı; doktor, doçent ve profesör unvanlarını kazandı. Yurt içi ve yurt dışı birçok üniversitede ders verdi, saha araştırmaları yaptı, konferanslara katıldı ve bildiriler sundu. Haziran 2015 seçimlerinde ve Kasım 2015 seçimlerinde de Gaziantep’ten MHP milletvekili seçildi. Haziran 2018 seçimlerinde ise İYİ Parti’den aday gösterildi ve İstanbul milletvekili seçildi. 30 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye’yi kuruluş ayarlarına geri döndürecek tek parti olan Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği felsefesine sahip Zafer Partisi’ni kurdu. Halen Zafer Partisi’nin Genel Başkanlığı’nı yürütüyor. Özdağ, Alp adında bir çocuk babasıdır. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. #ZaferPartisi #ÜmitÖzdağ #TürkiyeninZaferi
    https://www.youtube.com/live/ZqlhzaQnbNw?si=kTebmP3ZsHCWQYF9

Ümit Özdağ 'da diğer siyasi partilerden farklo bit şey söylemiyor ki. Kısırlaştırma, barınak, rehabilite ve bulduğun yere bırak. Yıllardır aynı söylem. Bunun da ötesinde şu "doğaya müdahale etmeyecen gardesim" yaklaşımı beni bitiriyor. Ulan sayon profesör neyin doğasında bahsediyordun sen şehrin ortasında? Her yanımız beton ama adam doğa diyor. Hepsi aynı bu konuda siyasilerin. Aşırı sağ da aynı kafada, aşırı sol da. En iyi çözüm halk oylaması. Hem de her bölgede ayrı ayrı halk oylaması yapılacak ve evet diyen bölgede itilaf olacak. Sonrası iyi mi olur kötü mü olur bilemem. Fakat şundan eminim ki kısırlaştırma, barınak bilmem ne ile bu çözüm olmayacak. Çünkü ülkede yasaların yalnızca adı var.

• Bu kanunda ne biçim kanunsa bir çıkamadı. Çıkıp çıkacağı da belli değil. Ne çıkacağı da belli değil. Bunlar toplumun gazını mı alıyor yoksa nabız mı ölçüyor şu kanun çıkınca göreceğiz. Belki de bir bakarız içi boş çözüm getirmeyen birşey çıkarıp yaptık derler.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam ben şunu anladım. Sorun siyasetçilerde filan değil, bizim toplumda sıkıntı var. Misal Özgür Özel, Ümit Özdağ gibi düşünen çevremde birçok insan var. Çözüm önerin ne diyorsun? "Devlet köpekleri kısırlaştırsın, barınak yapsın, hayvanları denetim altına alsın. Sokak köpeklerini sahiplendirmek için seferberlik başlatsın."

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Fatih Altayli : Bu Yasa Çıkarsa Hayvanseverler Yolları Kesip , Kopek Toplayanlara  Saldıracaktır

• bu tipler genelde lüks korumali siteler elit yerlerde yaşadıkları için halktan haberleri yok.

köpeği sadece fino teriyer filan sanıyorlar.

Olmaz olur mu hatta konusu bile açıldı yürüyen merdivene binmişler . Japon’lar şaşırıyordu

• hayvan sever denilen tipler eğer bunlardansa bence bunları da toplamaları lazım, ciddi söylüyorum, kriminal durumdalar şu anda. bakın şu videoyu göstermek için 2 konu açıldı fakat yorumlar devre dışı... forumda sorun var yada yöneticilerde sorun var.

Fatih Altayli : Bu Yasa Çıkarsa Hayvanseverler Yolları Kesip , Kopek Toplayanlara  Saldıracaktır
    Fatih Altayli : Bu Yasa Çıkarsa Hayvanseverler Yolları Kesip , Kopek Toplayanlara  Saldıracaktırx (formerly twitter)
    saçmasapan.mp4 (@sacmasapanmp4) on X
    https://x.com/sacmasapanmp4/status/1814325142891139298

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 20 Temmuz 2024; 0:43:25 >

ümit özdağ güvenip oy verdik birde, sinan oğan güvenip oy verdik... bunlar ne biçim kendini bilmez beceriksiz insanlarmış... ne biçim abuk subuk, şuursuz insanlarmış... kaale alıp bunlara değer verdik birde... bu ülke sağlam şekilde çakılmadan yani kanserli hücreler ölmeden bu ülke düzelmez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 20 Temmuz 2024; 0:54:52 >
  • Avrupa yapınca Japonya yapınca ses yok.

aynısını biz yapmak isteyince: katil Türkler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.