Şimdi Ara

Fatih Terim’i Çok mu Büyüttük? Bence çok abarttık... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FullHD

Yo ft yi çok seviyorum . Her zaman da destekledim👍

Bilip bilmeden yorum yapmayalım

Alıntıları Göster
    Nereye destekledin, kışın gelmesin demiyor muydun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım çöp adam gözümüze sokmak için yönetime mesaj vermek icin kupayi feda etti adamin mac sonu aciklamalarini dinlesen böyle konu açmazdin

• oh oh böyle konular açında toplu seri bloklayım kardeşim aradan seçmek zor oluyor sonra
  • Ft dun akşam hata yaptı açık ve net . hazırlık maçlarında sadece 1 maç oynayan eren i neden aldı oyuna ? onun yerine mugdati almalıydı. genç yunus kurtarıcı gibi giremez girmemeliydi bu maçta. çocuğu taraftarın önüne atmak bu. carole çok gereksizdi. hazırlık maçlarında formda bir görüntü sergileyen sinan ve Onyekuru nasıl olurda oyuna girmez hala aklım almıyor. son olarak Gomis ne olursa olsun son penaltıyı atmamalıydı. bunlar terimin yanlışları.

• GS içinde Terim başarısız olsun diye bekleyen bir grup var. Daha lig başlamadan başladılar. Ünal bey döneminde de bunlar ortaya çıktı. Karakterini sevmeyebikirsin, oynattığı oyunu sevmeyebilirsin ama adam TR liginde başarılı. GS nin kazandığı kupaların 3te 1ini getirmiş kişi. Bizde nasıl Şenol hocaya gommek için fırsat kollayalar varsa sizde daha beter bir grup var.

• fullhd safi parazitsin.
  • bloklayın geçin, iğreniyorum bu tiplerden
  • Dünkü değişiklikler bence de kötüydü.
  • klasik kupa alınınca terim aldı kaybedilirse takım kötü hakem kötü
    yalnız hazırlık maçlarının en iyisi sinan ı sırf yunus şovu yapacağım diye oyuna almamak büyük saçmalıktı
  • Bana kalırsa dün Terim kupayı feda etmeyi göze alıp bazı oyunculara ders vermek istedi. Fernando-Donk ikisi de isteksizdi. Fernandoyu çıkarıp Yunusu alması bir mesajdı bence. Gomisi çıkarmadı, çünkü çıkarsa tamamıyla kaybedebileceğini biliyordu. Yıldız forvet alma gibi bir şansımız yok. Gomisi kazanmamız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Bana kalırsa dün Terim kupayı feda etmeyi göze alıp bazı oyunculara ders vermek istedi. Fernando-Donk ikisi de isteksizdi. Fernandoyu çıkarıp Yunusu alması bir mesajdı bence. Gomisi çıkarmadı, çünkü çıkarsa tamamıyla kaybedebileceğini biliyordu. Yıldız forvet alma gibi bir şansımız yok. Gomisi kazanmamız gerekiyor.
    Dikkat ederseniz Yunus’a da Pas vermediler

• arkadaşın başka bir konudan kuyruk acısı var, hoca başarısız sonuç aldığında bu arkadaş yeni bir konu açacaktır.. ben en yakın cl de başarısız olduğumuzda yeni bir başlık bekliyorum kendisinden.
  • Evet çok abartınız sizin huyunuz bu bir maçla kral bir maçla rezil edersiniz

O zaman nasıl çok abartınız şuan da çok abartıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 7 Ağustos 2018; 10:18:58 >
  • terim sponsorların şişirdiği balondur, megalomandır, para manyağıdır, gaz vericidir.
    sadece akhisar maçındaki hatalarına bakıp futboldan zerre anlamadığını görürsünüz.
    hıncal uluç bugünkü yazısında resmen şamar manyağına çevirmiş ama çok da dobra yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 7 Ağustos 2018; 12:41:25 >
  • Fatih terimi biz büyutmedik aldığı kupalarla o kendini büyüttü..

Şakamısınız siz ya..adam.türk futbolunun gelmiş gecmiş en basarıli en buyük ismi en buyük efsanesi..

Yanına yaklaşan 1 tane isim soyleyin bana 1 tane.

• Nankörlük nedir? Nasıl yapılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Fatih terimi biz büyutmedik aldığı kupalarla o kendini büyüttü..

Şakamısınız siz ya..adam.türk futbolunun gelmiş gecmiş en basarıli en buyük ismi en buyük efsanesi..

Yanına yaklaşan 1 tane isim soyleyin bana 1 tane.
    Ona verilen şansın yarısı bile hangi yerli teknik adama verildi sen de onu söyle bana? fatih terim Galatasaray'ın başında en çok mağlubiyet gören hocadır! Onun sayesinde boynumuzun bükük ayrıldığı onca maçı ne çabuk unutabildin.. Daha Akhisar faciası yaşanılalı birkaç gün olmuşken üstelik! Bu kadar balık hafızalı olunmamalı
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsun sen ? Verilen şans mı ? Sanki 1996 yılında teknik hoca oldugu zaman bize 2-3 sene sabrettik sonra şampiyon yaptı bizi degil mi ? Adam geldigi gibi bizi 4 yıl şampiyon yapti ..hic bir takımın ruyasinda bile goremeyecegi seyi basardi adam avrupada kupa kazandi .verilen şans degil mi ? 4 sefer gsaraya geldi 3 nde sampiyon yapti .verilen şans degil mi ? Adama şans verme firsatı bulamadan takımı şampiyon yapiyor bu adam ..17 tane kupa kazandıi gsarayda hangi hoca bunu basardi .akhisar felaketiymiş ne felaketi super kupayi kac sefer kazandik ..tudor ile rezil durumdayken bu adam bizi sampiyon yapti ne cabuk unuttunuz nankörlük boyle birsey işte ..bu adamka kazandigimiz zaferleti unuttin galiba ..bence sen fenerbahceyi tut sana bu yakısır.

• ya bu boyle anadolunun fakir varoş evlerinden açılan konuları pek takmıyorum

bence cok abarttık demiş sen kimsin be
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.