Şimdi Ara

Fatih Terim’i Çok mu Büyüttük? Bence çok abarttık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En iyi oyuncuyu çıkardı

En berbat oyuncuları aldı

En formda oyuncular kenarda bekledi

Takım iyi olunca FT FT diyorsunuz ama bence öyle değil
    Geçen yıl futbolcuların iyi olması rakip takımların berbat olması getirdi bize şampiyonluğu bana göre

Yorumlarınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin bişey büyüttüğünüz yok , adam 400 maça çıktı 250galibiyet ve 15'e yakın kupa aldı.
  • FT'nin de formsuz olmaya hakkı var elbet. Ama feghouli ve Gomis'in 120 dakika sahada kalmasına bir bahane bulmak gerçekten çok zor. Hazırlık kampınin en iyilerinden Sinan'in da hiç süre alamaması büyük hataydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Sizin bişey büyüttüğünüz yok , adam 400 maça çıktı 250galibiyet ve 15'e yakın kupa aldı.
    UEFA yı da aldık helal . Ama önemli olan ondan sonraki 15 küsür yıl. Başarılı oldu diye ölene kadar İmparator olacak değil önemli olan imparator olarak kalmasıydı 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

UEFA yı da aldık helal . Ama önemli olan ondan sonraki 15 küsür yıl. Başarılı oldu diye ölene kadar İmparator olacak değil önemli olan imparator olarak kalmasıydı 👍

Alıntıları Göster
    Ondan sonraki takımı yönettiği 5 sezonda 3 şampiyonluk 1 şl çeyrek final yaptı , kasmayın biliyoruz sevmediğinizi,başarısız olması için delirdiğinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Ondan sonraki takımı yönettiği 5 sezonda 3 şampiyonluk 1 şl çeyrek final yaptı , kasmayın biliyoruz sevmediğinizi,başarısız olması için delirdiğinizi.

Alıntıları Göster
    Yo ft yi çok seviyorum . Her zaman da destekledim👍

Bilip bilmeden yorum yapmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tudor bir çok konuda hatalıydı ama Terim'in şampiyonluğunda Tudor'un yüklediği kondisyonun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Sezon başı defans arası harikalar yaratan Fernando'nun oyun stilini bozdu ve etkisiz bir hale getirdi. Bu şekilde defanstaki sorunlar da ortaya çıktı.

Everton'dan bu ligin 3-4 gömlek üstünde Onyekuru transferi yapıyorsun ama böyle bir maçta kilidi açma ihtimali en yüksek olan anahtarınken ilk 15'e almıyorsun. Kezâ formunun zirvesindeki Sinan'da bu maçta oynamadı.

Sahanın en iyisi Nagatomo'yu çıkartıp Carole'u oyuna alıyorsun. Kalmış 10 dakika Carole sana ne verebilir.

Gomis yokları oynuyor bir tane top alabilmiş değil oyunu açabilecek hızlı ve hareketli forvete ihtiyacın var. Sen gidiyorsun gomis gibi ağır Eren'i oyuna alıyorsun.

Defansa kadar gelip savunmaya dahi yardım eden bugün sahanın iyilerinden olmasa bile çaba sarfeden Belhanda'yı oyundan alıyorsun. 500 tane pas hatası yapan Fegu yine sahada.

Bu şekilde değil CL'de puan(lar) almak şampiyonluk bile hayal gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Tudor bir çok konuda hatalıydı ama Terim'in şampiyonluğunda Tudor'un yüklediği kondisyonun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Sezon başı defans arası harikalar yaratan Fernando'nun oyun stilini bozdu ve etkisiz bir hale getirdi. Bu şekilde defanstaki sorunlar da ortaya çıktı.

Everton'dan bu ligin 3-4 gömlek üstünde Onyekuru transferi yapıyorsun ama böyle bir maçta kilidi açma ihtimali en yüksek olan anahtarınken ilk 15'e almıyorsun. Kezâ formunun zirvesindeki Sinan'da bu maçta oynamadı.

Sahanın en iyisi Nagatomo'yu çıkartıp Carole'u oyuna alıyorsun. Kalmış 10 dakika Carole sana ne verebilir.

Gomis yokları oynuyor bir tane top alabilmiş değil oyunu açabilecek hızlı ve hareketli forvete ihtiyacın var. Sen gidiyorsun gomis gibi ağır Eren'i oyuna alıyorsun.

Defansa kadar gelip savunmaya dahi yardım eden bugün sahanın iyilerinden olmasa bile çaba sarfeden Belhanda'yı oyundan alıyorsun. 500 tane pas hatası yapan Fegu yine sahada.

Bu şekilde değil CL'de puan(lar) almak şampiyonluk bile hayal gibi duruyor.
    Helal olsun çok iyi özet hocam 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 6 Ağustos 2018; 0:6:33 >

• Hazırlık kampının en iyileri Sinan ve Muğdat'ın neden oynamadığını bana biri açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Hazırlık kampının en iyileri Sinan ve Muğdat'ın neden oynamadığını bana biri açıklasın.

FT işte böyle adamı ters köşe yapar . En iyisini o bilir :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Hazırlık kampının en iyileri Sinan ve Muğdat'ın neden oynamadığını bana biri açıklasın.

FT işte böyle adamı ters köşe yapar . En iyisini o bilir :)))

Alıntıları Göster
    Terim böyledir. bazı has adamları vardır bacağı kopsada vazgeçmez onlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Leşçuk ?

• quote:

quote:

Leşçuk ?

Alıntıları Göster
    taraftar tepkisi olmasa 11 den kesmez şimdilik yedekten sokup takımın içine etmesini bekliyor.
  • quote:

taraftar tepkisi olmasa 11 den kesmez şimdilik yedekten sokup takımın içine etmesini bekliyor.

Rezillikten başka birşey değil o zaman.
    Selçuğu takıma koyuyorsa kampın en iyileri oyunda yoksa takımın en iyilerini çıkarıp çöpleri alıyorsa teknik direktörlüğünü sorgulamak lazım.

• Gomise penaltı attırmak nedir arkadaş. Allah belanızı vermesin be. Bu kadar ahmak olmayın be.

• Regardy sth. kullanıcısına yanıt
    Adam penaltı katili hala listede

• Terimi sevmem ama bu ligde her zaman terim 1 numaralı şampiyonluk adayıdır

Bu sene kadro çok kötü bundan kaynaklanıyor

Bence istifa edecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.