Şimdi Ara

Fatih TERİM ile Ömür Boyu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harami

quote:

Orijinalden alıntı: harami

Fatih hocamız dünyada sayılı kulüplerden. Bence 2000 başarılarına yeniden devam ederse yolu real madride bile düşer, hatta bu sene bile gidebilir. Mourinho'nun sözleşmesi bitiyor sanırsam bu sene. Başarısız olan her teknik direktör gönderilmemeli. Alex Ferguson iyi bir örnek.
    dalgınlığıma gelmiş olmalı. teknik direktörlerinden olacaktı

KAÇ KERE OKUDUM CÜMLEYİ BİLİYORMUSUN.HATTA SONUNA KADARO KUDUM YAZDIKLARINI BAĞLADIN Bİ YERE DİYE.NEYSEKİ GEREKLİ AÇIKLAMYI YAPMIŞSIN.ACI ÇEKTİM RESMEN BURADA

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Fatih Terim Galatasaraysız ; Galatasaray Fatih Terimsiz yapamaz.

İkisi de birbiri olmadan yapabiliyor gereksiz duygu sömürüsüne gerek yok.

yav he he. gördük fatih hoca takımı bıraktıktn sonra hangi başarıyı elde ettin ?

mircea lucescu süper kupa şampiyonlar ligi çeyrek final
  • Uzun süreli bir sözleşme yapılmalı ve her zaman arkasında durmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Avrupa için yasak gelirse sezon sonu Fatih Terim'de yolcu, yönetimde yolcu. Yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Katılıyorum..malesef kulübün geleceği uefadan gelecek karara bağlı..olur da bir ceza gelirse daha maç falan izlemem zaten beşiktaş fener oynasınlar kardeş kardeş.
  • Sözleşmeye gerek yok kadrolu eleman olarak başa geçen ilk TD olmalı
  • Sir Terim ...
  • Fatih Terim Türkiye'de her takımı çalıştırabilir. Türkiye'deki çoğu takımla başarı elde edebilir. Hatta Balkanlarda, Orta Avrupa'da bile kendisine istediği takımı seçer başına gelir. Hiç bir yöneticide Fatih Hoca'ya hayır demez.

İngiltere'de İspanya'da İtalya'da orta düzeydeki takımların başına geçebilir.

Ben bunları alay amaçlı söylemiyorum. Gerçekten böyle.

Ama motivasyon konusunda Machester, Chelsea gibi takımlarda zorlanır ancak. Ama bir taraftanda Hasan Şaş demişti ki, Barcelona'yı mevcut kadrosuyla bana verin en az yarı final oynarız Şampiyonlar Liginde

Fatih Hoca iyidir iyi. Zaten Galatasaray 5-6 senede bir Fatih Hocaya telefon açıyor gel takımın başına geç diye. Hiç gerek yok bu tarz şeylere. Nikah kıyın gitsin.

• Bu saatten sonra fatih hoca gitmemeli..Bizim takım için daha uygunu yok..Alex Ferguson - Manchester United gibi olmalıyız..Başarıda - başarasızlıkta yanında olmalıyız..İleride bu konu tekrar hortlatılmalı

Not: Forumda 2-3 kişi var gs taraftarı olduğunu iddaa eden , fatih terimi istemeyen..Olası bir başarıda , şampiyonlukta fena rezil edicem
  • Artık bizde M. Unt. - Alex Ferguson, Arsenal - Arsene Wenger gibi Galatasaray - Fatih Terim ikilisi oluşturmalıyız.
    2000 yılından beri;
    FatihTerim 2 kere, Hagi 2 kere, Mircea Lucescu,Eric Gerets, Karl-Heinz Feldkamp, Cevat Güler, Michael Skibbe, Bülent Korkmaz, Frank Rijkaard, Bülent Ünder 12 kere teknik adam değiştirdik
  • Kimse de dememiş Fatih Terim'in sözleşmesi bu sezon değil 2014'te bitiyor.
  • Sene başı ortalığı yıkıyordunuz ama nerde geldi bu adam egolu terim vss..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayram1905

Sene başı ortalığı yıkıyordunuz ama nerde geldi bu adam egolu terim vss..

Takım 3 maç üst üste kötü sonuçlar alsın çıkar yine onlar ortaya
  • herkes fatih terimle ömür boyu sözleşme yapılsın diyor ben de seneye avrupada rezil olma veya ligde 4. luk gibi bir durumda bugün böyle diyen kaç kişi fatih terim i destekleyecek?türkiye ye istersen mourinho yu getir ömür boyu sözleşme gibi birşey olamaz(3 büyükler için geçerli).
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

quote:

takımın iyi gidip gitmemesi adamın yüksek egosu olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

quote:

Egosunun olması onun Galatasaray için yaptıklarını ve Türkiyenin en iyi teknik direktörü olduğunu da değiştirmez.

• ben sene başında galatasaraylıların en aşşa yarısı fatih terimi istemiyodu diye hatırlıyodum, ayrıca milli takımda olduğu dönemde de tüm kulüp taraftarları istifa etmesini istiyodu hemen hemen. ömür boyu sözleşme türkiyede imkansız ki böyle olması taraftarı da değilim ben
  • quote:

quote:

quote:

Büyük adamın,büyük egosu olur, derler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manime.

quote:

quote:

quote:

Büyük adamın,büyük egosu olur, derler...

tamam egosu olsunda takıma zarar vermiyecek şekilde olsa daha iyi olur.

• Valla ben bu forumdakileri anlamıyorum.Kimse alınmasın ama burada baya bi skor taraftarı var.Çok iyi hatırlıyorum Terimin Gsye geleceği kesinleşince açılan konuların ve yapılan yorumların en az %60 ı olumsuzdu..Terimi en baştan beri destekleyenlere lafım yok.Ama Terimi duyunca Terime küfür edenler,onu istemeyenlerin bir çoğu tam tersine dönmüşler.Terim 3-4 maç kaybetsin yada şampiyonluktan olsun bu kişiler yine ortaya çıkacaktır..Acaba merak ediyorum Gs şuanda ilk 5 te olmasaydı ne yorumlar yapılacaktı diye..
  • Fatih terim'in teknik direktörlüğü, hasan şaş, taffarel gibi antrenörlerin olduğu bir klüp.. eski galatasarayın ruhunu taşıyan bir klüp. bunlar olmazsa o ruhta yok olur ben bunu bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.