Şimdi Ara

Fatih TERİM ile Ömür Boyu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • playofflarda elensin gider zaten kiralıklarda gidecek oda gider he bide avrupa borç sorunu yüzünden avrupaya almayacak gider o gider ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Valla ben bu forumdakileri anlamıyorum.Kimse alınmasın ama burada baya bi skor taraftarı var.Çok iyi hatırlıyorum Terimin Gsye geleceği kesinleşince açılan konuların ve yapılan yorumların en az %60 ı olumsuzdu..Terimi en baştan beri destekleyenlere lafım yok.Ama Terimi duyunca Terime küfür edenler,onu istemeyenlerin bir çoğu tam tersine dönmüşler.Terim 3-4 maç kaybetsin yada şampiyonluktan olsun bu kişiler yine ortaya çıkacaktır..Acaba merak ediyorum Gs şuanda ilk 5 te olmasaydı ne yorumlar yapılacaktı diye..

E ne olucakti yani bende istemedim son Gs calismasi klup icin basarisizlik ve mali külfeti cok yüksek oldu simdi o dönemdeki oyunculara camur atacaklar cikacak o dönemde o adamlar Gs alabiliyordu ve aldirdi yapamadi.
    Bu dönemde bende istemedim ama adam basarili seninkisi düz mantik iyi Polatcilar, Rijkardcilar utansin hic foruma gelmesin futbolda enyin ne olucagini kim bilebilir.
    Neticece bu sene smapiyonluk gelmese bile su anki basari Terimi 1 sene daha garanti etmistir kendisi istemez kalmaz ama neticede 1 sene daha hak etti. Futbol öyle önceden yada sonradan bol keseden atmayla olan bir sey degil.
    Zaten sen gibi düu mantiklilara sadece gülüyorum Gerets rekor puanla sampiyon yapinsa methiyeler düzenler sirtlarina alanlar cok degil 6 ay sonra adami dögmeye kalktilar futbolda dün yoktur hep ileriye bakilir yok öyle denmis bu olmus hikayedir ha bizde Türkiyeyi MU yada Barsa tarzinda olan sahislar bolca oldugu icin yada kagit üstünde kadro yapmakla Sampiyonlar lgiini kazanacklarini sanan zihniyet cok oldugu icin belirli noktada anliyorum.
    Ama söylediklerin bos isler ortada basari varsa desteklenirsin kral yada imparator bazende dahi olursun isler tersine döndümü senden kötüsü olmaz. 4 sene sampyionlukta imparatordu, ikinci gelisinde istifa etmesi sevinc yaratti taraftarda diger örnekde Daum 2 sene sampyion yapti son haftada sampiyonlugu kaybedince kovuldu Türkiyede isler bu sekilde ingiltere harici her ülkede aslinda bizim gibi düne bakamazsin hic bir zaman.
    Ama Terim bu takim bir sekilde 5ci bile olsa gelicek sene icin calismasi gerektigini su an icin ispatlamistir geriside hikaye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.