Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerliler seviniyor yazmışsınız da, ben hakikaten milli takımın başına FT geçsin isterim.Keşke ikisini birden idare edebilse de hem GS hem milli takımın başında olsa.Ama bu olay tamamen Galatasaray'ın önünün kesmek için yapılmıştır çok belli, çünkü bıraksalar GS önümüzdeki 2-3 sene içinde Türk futbolunu yukarıya çıkaracak başarılara imza atacak.Şimdi bi de Fenerbahçe ceza alırsa aradaki fark iyice açılacak.Buna engel olmak için yapabilecekleri tek şey teknik direktöre kanca atmaktı ve bunu yaptı YD.Bu adam Türk futbolunda olduğu sürece dibe gideriz biz.Normal şartlarıda FT milli takımın başına geçsin isterim ama sırf şu anki yaptıkları oyun sebebiyle inşallah kabul etmez Milli Takımı yönetmeyi de bu YD ve tayfasının planı elinde patlar.
  • Endüstriyel futbolda milli takımlar 2. planda gelirlerle ve ratinge bakıldığında ilk sırda şampiyonlar ligi ve avrupa ligi var futbolcular içinde milli takım maçları angarya geliyor FİFA bunu düzeltmeye çalışıyor ama profesyonel bakmak lazım futbolcular milli takımdan maaş almıyorlar. Messi Ronaldo gibi oyuncuların kendi takımlarındaki performansı ve milli takım performansını mukayese edin

emir büyük yerden geldi milli dava falan vatan hainliği bunları artık aşın elzem değil.. Fatih hoca bizi yüz üstü bırakmaz burdaki GS li geçinen herkesten daha GS lıdır Fatih Hoca...
  • Şöyle bir gerçek var Fatih terim Milli takımda aman aman işler yapmadı.Tabiki avrupada 4.cü olduk ama iyi top oynayarak değil,son dakika golleri atarak.Ama şu an Fatih terime ihtiyacımız var.Fatih Terim gelirse eski ruh geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu olursa yazıklar olsun Terim'e

sene sonu gidecekse başkan şimdi şutlasın.

Gs kimsenin oyuncağı değildir!

açık ve net şimdi kovulsun.

Daha diyecek bir şey yok

FT'ye dil uzatırken biraz düşünün. Sizin GS'ye verip verebileceğiniz katkıdan çok daha fazla katkı vermiş biri o. Kimse FT'nin Galatasaraylılığını sorgulamasın. Özellikle daha hiç bir şey belli değilken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

SON DAKİKA!!!
    Fatih Terim bu sezon hem GS hem de Milli Takım'ı çalıştıracak, akşamları da taksiye çıkacak.

Sandalyeden düştüm
  • Kimmiş o büyük yer !! Tayyip mi??? birkere şunu herkes bir iyi bilsin. Futbol Federasyonu olduğu gibi gayri meşrudur. Mahkeme kararını hiçe sayarak şikeyi örtbas eden , milli takımı dünyaya rezil eden, kerameti kendinden menkul sırf Fethullahçı olduğu için A.Avcı yı milli takımın başına getiren , ırkçısına , evden aldıranına destek veren , Fifa sıralamasında adını yeni duyduğumuz bir Afrika ülkesinin bile gerisinde 58. Sıraya gerileten bu federasyon kendini tümden imha edip kirli ilişkiler ve menfaatlerden arınmış yeni bir federasyon işbaşına gelmeden Mourinho'yu getirseler bu milli takımdan bu haliyle bir cacık olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Aysal kararı Fatih Terim verecek demiş, Fatih Terim Milli takıma hayır diyemez, zaten Bakan Suat Kılıç da açıklama yapmış, devlet Terim`i istiyor.
    Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aysalın ntv sporda konuşmaları geçiyor. Hala karar Terim'in falan gibilerinden konuşuyor. Hakkaten artık terimin gitmesi için uğraştıklarını düşünüyorum ben. Çık topla yönetimi al kararı biz hocamızı bırakmıyoruz de bu kadar zor değil bu. Bunu yapmadığına göre farklı şeyler dönüyor. Yani daha sezon başında hem hoca hem yönetim el birliği ile takımın içine ettiler resmen tebrikler hepsine
  • Su durumda Turkiyeyi avrupada en ust duzey olarak temsil eden, ligde yine sampiyon adayi olan bir takimin hocasini yerinden edip degil milli takima, dunya takimina getirmek bile o takima yapilan ahlaksizliktir. Milli duygu, milli menfaat somuruluyor resmen, takim bundan sonra basarisiz olursa kina yakarsiniz.

• Ulan lig başlamadan önce nerdeydiniz be pervasızlar bu saatten sonra hoca nereden bulucaz ki? RTE'nin direktifleri olmasa YD bu kadar yapışmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu olursa yazıklar olsun Terim'e

sene sonu gidecekse başkan şimdi şutlasın.

Gs kimsenin oyuncağı değildir!

açık ve net şimdi kovulsun.

Daha diyecek bir şey yok

Kafan mı iyi ?

Milli takımdan bahsediyorsun.Kabul etmese adamın milliyetçiliğinden girecekler vatan haini ilan edecekler.Galatasaray'da yıpranacak.

Adama vatan haini gözüyle bakılacak.Adam içinden bu nereden çıktı şimdi ya hımına diyordur.

Fakat mecbur kabul edecek.

aynı kişi görevi bırakırken ya da bıraktırılırken ( hatırlamıyorum şimdi nasıl oldu ) kimse vatan haini ya da az millet düşmanı ilan edilmiyorsa şimdi de kimse ilan edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Fenerliler seviniyor yazmışsınız da, ben hakikaten milli takımın başına FT geçsin isterim.Keşke ikisini birden idare edebilse de hem GS hem milli takımın başında olsa.Ama bu olay tamamen Galatasaray'ın önünün kesmek için yapılmıştır çok belli, çünkü bıraksalar GS önümüzdeki 2-3 sene içinde Türk futbolunu yukarıya çıkaracak başarılara imza atacak.Şimdi bi de Fenerbahçe ceza alırsa aradaki fark iyice açılacak.Buna engel olmak için yapabilecekleri tek şey teknik direktöre kanca atmaktı ve bunu yaptı YD.Bu adam Türk futbolunda olduğu sürece dibe gideriz biz.Normal şartlarıda FT milli takımın başına geçsin isterim ama sırf şu anki yaptıkları oyun sebebiyle inşallah kabul etmez Milli Takımı yönetmeyi de bu YD ve tayfasının planı elinde patlar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Beyler kızmayında Ünal Aysal zaten Terim'i istemiyor diye biliyorum ben

Aysal tam bir profesyonel . Tamam aralarında sorun olmuş olablir ama bunca yıldır böyle başarılar yakalayamayan Galatasaray'ı buralara getiren direktörünü neden istemesin arkadaşım . A.Y ile karıştırıyorsun sen bizimkileri .
  • şimdi bu sene için diyorum ki oldu da fatih hoca milli takımıda çalıstırdı bence gs yi pek etkilemez zaten hepi topu 4 maç var milli takım için fazlasını zaten olmaz bu saatten sonra 4 maç içinmi gs performs kaybedicek hiç sanmıyorum takım oturmuş taktik oturmuş bi sorun olcagını sanmıyorum gs için
  • Fatih Terim`in gs de yapacağı birşey yok, şampiyonlar liginde en fazla çeyrek final oynar, gerçekçi olmak lazım.
    önümüzde önemli turnuvalar var milli takım için, 2023 100.yıl yaklaşıyor, başarısız bir milli takım düşünülemez.
    çok abartmaya gerek yok
    ülkemiz için hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Fatih Terim`in gs de yapacağı birşey yok, şampiyonlar liginde en fazla çeyrek final oynar, gerçekçi olmak lazım.
    önümüzde önemli turnuvalar var milli takım için, 2023 100.yıl yaklaşıyor, başarısız bir milli takım düşünülemez.
    çok abartmaya gerek yok

FT inşallah teklifi kabul etmez.
  • Yahu ne çabuk bıktınız demirören adlı şahıstan.

Şuan kendinizi herkesten önde görüyorsanız, bunun sebeplerinden biride bu şahısın bjk yi resmen bitirmesiydi, o günler dalga geçip, tezahurat yapıyordunuz :)) allahın hikmeti işte, Türk futbolunun başına geldi adam :)) 2–3 sene sonra dua edin siyasete atılmasın, ülkenin fişini direk çektik demektir :D

• Fatih Terim var diye milli takımı tutmayan Fenerbahçeliler ''Fatih Terim Milli Takımın başına geçsin'' diyerek dolanıyor ortada. Maksat Galatasaray'ın bozulması heralde yazık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Fatih Terim`in gs de yapacağı birşey yok, şampiyonlar liginde en fazla çeyrek final oynar, gerçekçi olmak lazım.
    çok abartmaya gerek yok

FT inşallah teklifi kabul etmez.

Fatih Terimi tanımamışsınız
    Terim iyi bir milliyetçidir
    kendisi için herşeyden önce ülke menfaati gelir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.