Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi Mayısa kadar milli takımın başında olacak ondan sonra devam edecek mi milli takımda yani seneye terimle devam edecek miyiz ben tam anlayamadım ?
  • bizim takıma da siyaseti bulaştırdılar , muhtemelen başbakanın isteği ile Milli takımın takımın başına getirildi F.T , Tüper Y.D bir hayır demesinden bir evet demesinden belliydi .

yazıklar olsun böyle işe.
  • beyler basın toplantısında demirören'e bir kırmızı kutu uzatıldı birisinin çıkıp nişan yüzükleri de geldi demesini bekledim harbi neyin nesiydi o
  • Arkadaşlar, düğünümüz var. O yüzden ne oldu ne bitti hiç bişeyden haberim yok. Sizden ricam şimdi FT bu sene hem milli takımı hem Galatasaray'ı çalıştıracak. Tamam onu anladım ama seneye ne olacağı belli mi ? Kesin bişey var mı ? FT bırakıyor mu bizi. Kısa bi özet geçerseniz çok sevinirim gece tekrar okurum alıntılarsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arkadaşlar, düğünümüz var. O yüzden ne oldu ne bitti hiç bişeyden haberim yok. Sizden ricam şimdi FT bu sene hem milli takımı hem Galatasaray'ı çalıştıracak. Tamam onu anladım ama seneye ne olacağı belli mi ? Kesin bişey var mı ? FT bırakıyor mu bizi. Kısa bi özet geçerseniz çok sevinirim gece tekrar okurum alıntılarsanız...

Milli takımla kalan 4 maçın hepsine Fatih Terim çıkacak.Bunu yaparken Galatasaray'a da teknik direktörlük yapmaya devam edecek.İş grup maçlarının gidişatına bağlı.1 yıllık anlaşma yapıldı.Herşey kötü giderse ki Milli takımın yapacağı 4 maç olumsuz skorlarla sonuçlanırsa ben FT'nin 1 yıl kalacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arkadaşlar, düğünümüz var. O yüzden ne oldu ne bitti hiç bişeyden haberim yok. Sizden ricam şimdi FT bu sene hem milli takımı hem Galatasaray'ı çalıştıracak. Tamam onu anladım ama seneye ne olacağı belli mi ? Kesin bişey var mı ? FT bırakıyor mu bizi. Kısa bi özet geçerseniz çok sevinirim gece tekrar okurum alıntılarsanız...

Fatih Terim 1 yıllığına anlaşmadı o biraz daha farklı bir şey. Resmi olay şu:

Milli takımla 4 maça çıkacak. Buna ilaveten Mayıs ayına kadar danışmanlık yapacak. Ve üstüne basa basa yapılan açıklama tek kuruş para almayacak.

4 maçın anlamı şu: Amaç yeni bir heyecan getirmek, insanları tekrar milli maç izler yapmak, milyonda bir olan şansı denemek.

Danışmanlık olayının anlamı şu: Bu dünya kupası işi olmayacak çünkü çok zor. 4 maçı kazansak dahi gidilemeyecek gibi. Burda da Mayıs'a kadar yani ligler bitene kadar takıma yardımcı olacak yeni yapılanma kurulacak. Geleceğin takımı kurulacak 96 yılındaki Terim dönemi gibi 2. ve 3.liglerden bile oyuncular gelecektir.

Tek kuruş para almayacak: Israrla para teklif edilmesine rağmen bedava çalışmasının nedeni ise profesyonel bir sözleşmeden çok rica-hatır-reddedilemeyecek insanların devreye girmesiyle bu işi sadece milli duygularla yaptığını belirtmek. Bu profesyonel bir anlaşma değil, yapılanma işi bitince yeni direktör buyursun gelsin demek. Ayrıca ilerde kötü niyetlilerin şu kadar para alıyorsun milli takıma az mesai harcıyorsun haram olsun verilen paralar temalı haberleri engellemek.

Peki Galatasaray'ı bırakıyor mu? Bence hayır özellikle ücretsiz danışmanlık işi ve yakın çevresine söylediklerine bakılırsa bırakmıyor. Geçen sezon ceza aldığı maç öncesindeki kararı bu sene sonunda takımı bırakmaktı. Daha doğrusu içerden istemeyenler vardı(başkan dahil) bunun üzerine 3'te 3 yaparak 2000'nin benzeri şekilde avrupaya gitmeyi düşünüyordu. Ama o cezadan sonra fikri değişti meydanı kimseye bırakmicam düşmanları mutlu etmicem düşüncesine girdi ve başkanın süresinin de uzamasıyla 3 yıl daha burda kalmayı kafasını koydu. Ligde ve avrupa'da muhteşem başarılar elde etmeyi düşünüyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde sözleşme uzatabilir ve hepimizin içi rahatlar.

Son iki ihtimal daha var konuşulan onları da yazim özeti bitirim.

1- Mucize olur da dünya kupasına gidilirse, takım hava yakalarsa bu sırada Galatasaray abrupa ve ligde başarıya koşarsa yani bu iki takım olayı aşı tutarsa Fatih Terim 2016'ya kadar iki takım çalıştırmayı isteyecek. Aslında o bunu başarmayı çok istiyor şu an iki takım olayından da memnun çünkü tarihe geçiyor tam da kendi istediği gibi. Ama görürsünüz böyle bir olay olsun bu kez aziz ve y.d. tayfası istemicek onu ya orası ya burası dicekler.

2- Başkan sözleşme uzatmicak milli takımı bahane edicek ve kafasındaki teknik direktörü sene sonunda getirecek. Burda bir taşla iki kuşu hem aziz ve y.d. tayfası hem başkan vurmuş olacak. Ve Fatih Terim dönemi kapanacak. İnşallah bu olmaz.

• Bence iyi oldu kan değişikliği iyidir.Terim i çok seviyoruz ama hata da yapmıyor değil.Kimse merak etmesin GS stadıyla,taraftarıyla ,kombinesiyle,bütçesiyle,kadrosuyla eskiye nazaran çok büyüdü artık.Terim giderse dünyanın sonu değil Gs yetim veya öksüz kalmaz...saçma sapan korkularınız olmasın Gs eski günlere dönmez artık çünkü o eşik artık aşıldı.Seneye disiplin anlayışı olan Avrupada büyük takım çalıştırmış/çalıştıran bir hoca gelir bakarsınız takım bir tane pozisyon vermeden maçlarını tamamlar.Fatih hoca toplu hücum toplu defans şimdilik tutuyor ama ne zamana kadar.Hepimiz kabul edelim ki FT takımları çok pozisyon veriyor.Milan dan bunun için kovulmuştu çok atıyordu ama çok da yiyordu.Bu italyan futbol anlayışına ters gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Bu YD ye öyle bir küfür edicem sınırsız vericekler direk.

[29 Aralık 2013; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]

etmiş sanırım

Fatih Terim ne yaparsa kararının arkasındayım. Burdaki HİÇ KİMSE Fatih Terim kadar GALATASARAYLI olamaz !
    Ondan boş yorum yapmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Bu YD ye öyle bir küfür edicem sınırsız vericekler direk.

Adam yeni yıla kadar silinmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.