Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Achmed

Hayırdır nedir bu 100. yıl sevdasıyla milli duyguları kabartmak. Herkes işine baksın merak etmeyin hak ettiğimiz yere varırız. Böyle suni, komik, belli günlüklere göre ayarlanan müdahalelerle bir şey değiştirilmez. Milli takımın dibe vurmasının nedeni Fatih Terim'in olmaması değildir, çok daha büyük sorunlar var. Argümanlarınızı değiştirin.
    Emir büyük yerden imiş.. Kusura bakmasın kimse, Fatih Terim kimsenin emriyle iş yapmaz başkalarıyla karıştırmayın ancak duygu sömürüsü işe yarar ki yapılanda o.
    Fatih Terim'e gelen kadar TFF başkanını değiştir, yabancı sınırına düzenleme yap, altyapıya önem ver, siyaseti spordan uzaklaştır, profesyonellerle çalış. Şikeye ırkçılığa ceza ver.
    Ondan sonra gelir adabıyla isterler sıkıntı olmaz ama bu şekilde lig başlamışken bir kulübü çalıştırırken, başında ne için hizmete geldiği belli olan atanmış şahısın altında teknik direktörlük yapmamalı.
    Millette hiç utanma yok topu yere vurdu diye başına 4. hakemi diktiğin ve üstüne 9 maç ceza verdiğin adamın kapasında yatılıyor. Ve bu adamdan mucize bekleniyor. Aynı adama hem başarısı kısıtlı de hem mucize bekle şaka gibi.

Ayrıca kimse Fatih Terim'i can simidi, oy pusulası, başarı aracı, günü kurtarma materyali olarak kullanamaz.

Fatih Terim'i en güzel kendi sözü tanımlar "Aslolan Galatasaray'dır." Kimsenin tanımlamasına, kamuoyu algısına ameliyat yapmasına ihtiyacımız yok.

Ben burada neden Fatih Terim'in TFFSporun başına gelmemesi gerektiğini açıkladım en azından rasyonel olgularla konuşuyorum.

Argümanlarınız, duygu sömürüsü ve ajitasyon üzerine devam edecekse uzatmanın bir manası yok. Naçizane tavsiyem kendi çelişkilerinizi gideriniz önce.

İyi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Resmen tıkır tıkır işleyen düzenimizi bozdular...

amaçları o zaten. dünyada bir td fatih terim mi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

yav he he.
    hükümet, spor bakanı filan kimse bilmiyor bu işi, siz biliyorsunuz. adamların işi gücü yok gs ile uğraşacaklar.
    önemli bir döneme giriyoruz, milli takım kötü durumda, en iyi tercih Fatih Terim.

Hangi onemli doneme giriyoruz soylemesi ayip? Su an en buyuk hedefimiz Romanya'nin Andorra'ya, Macaristan'in Estonya'ya kaybetmesini saglamak.

Milli takim 2 yildir kotu durumda. 1 kere sesleri cikti mi? Dunya kupasindan elendik. Artik elemelere de buyuk ihtimalle 4. torbadan girecegiz. Federasyondan 1 kisinin sesi cikti mi?

Su an en iyi tercih 2013 yilini bir sekilde gecirip, sonra adam gibi planlamayla yeni teknik direktor aramaktir. 2 gunde profosyonel kulubun hocasini ayartip 4 ay sonraki basarizliga kulp bulmak degil.

Hukumet bu isi cok bilseydi Turk futbolunu bu hale getirmezdi. Hayati boyunca CV'sinde 1 adet basari olmayan Demiroren'i kukla gibi kullanmayi biliyorlar. Turk futbolunu 30 yil geriye goturmeyi biliyorlar. FB'yi aklamak icin cekmedikleri numara, yapmadiklari pislik kalmadi. Ustelik UEFA'dan aklayamadilar.

Siyasetin icinde oldugu her alan kirlidir. Futbol ozgur olmalidir. Yasalara gore de oyledir. Ama cikmissiniz, hukumetin mudahalelerini falan savunuyorsunuz. Allah akil fikir versin.

• Fatih Terimi tanımıyorsunuz, yakında görürsünüz nerenin başında olacağını.
    sizin görüşler sizi bağlar, kendi pencerenize aittir. Bizim pencere ay ve yıldıza bakıyor.

• 10. Yıl marşına her mecrada kendince giydirmeye çalışanların 100. yıla bu kadar takmaları sizce de trajikomik değil mi ? Herkes çıkarsın ağzında ki baklayı. Fatih Terim , Galatasaray'ı bırakırsa rakibimize ket vurulmuş olur rahatlarız desin. Milli duyguları - Milli Takımı bahane etmesin. Burası forum , bari burada oynanmasın.
  • Oha disardayim yeni gordum daha haberi. Hem takimi hem milli takimi mi calistircak simdi. Oldu aksamda taksiye ciksin bari

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    senin görüşünde seni bağlar, bayrakla duygu sömürüsü yapma arkadaşım.
  • Fatih hoca 2 takimi da calistirsin. Zaten milli takim çok az zaman gerektiriyor. Hoca'nin yerinde olsam ben de 2 takimi calistiririm. Gelsin mis gibi paralar.

• Ben bir Galatasaraylı olarak gurur duydum..BU teklif Yd ile alakası yok te başbakandan gelmiş bir teklif onun için İmparator kabul edicektir..gurur duyulması gereken bir durum neticede köküne kadar Gs li olan bir teknik adam demekki futbolumuz bu derece bitmiş durumda ve Gslilelerden meded umar durumda hemde görev başından adam alarak yapılıyor..helal olsun bize takımımıza ki kurtarıcı olarak hep bizleri görüyorlar bizlerden imdat bekliyorlar..Hoca daha öncede bitmiş milli takımı kurtardı hatırlayın.sorun yok bağrından imparator çıkaran bir daha çıkarmnasını bilir..
  • boş beleş konuşuyorsun.
    daha dün gs yönetimi, hükümetin devletin kapısında sürünüyordu yatıyordu, bize stad yap, yol ver diye yalvarıyorlardı, bu hükümet devlet olmasa ahırda izlerlerdi ancak maçları.
    daha dün Aysal demiyor muydu, bizim taraftarlarımızın çoğu bunlara oy veriyor diye.
    hayal dünyasında yaşamayın, zamanında yalvaran yakaran alan, zamanı gelince de vermesini bilir.
    Devlet sponsor desteğini çeksin ligden, sürünür bu lig.
    Yazık bu gençliğe, milli değerlerini kaybetmiş

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Belli ki siz tanıyorsunuz. Fatih Terim'in dediklerinden çok sizi dinlemek lazım tanıyabilmek için galiba.

Öncelikle okuduğunuzu anlamamışsınız. Ben Fatih Terim gitmeyecek mi demişim? Kararı kendisine aittir, giderse duygu sömürüsünden olacağını da belirttim. Buradan ne çıkardınız?

Eğer Fatih Terim'i de benim yazdıklarımı okuduğunuz gibi okumuşsanız durum vahim.

Zaten görüşlerinizi değiştirme ve ya kendi görüşümü empoze etmeye çalışmadım, gitmemesinin nedenlerini sıraladım.

Türk Futbolunun Türk Sporunun tekrar yükselmesi için Fatih Terim'e gelene kadar daha ciddi sorunları olduğunu söyledim. (Altyapı, Siyaset, Doping, Profesyonelleşme)

Şu aşamada Fatih Terim'e bulaşmak şark kurnazlığıdır, günü kurtarmadır.

Önceki mesajımda belirttiğim gibi ajitasyon ve duygu sömürüsü argümanlarını kullanacaksanız boşuna fikir alışverişinde bulunmayalım zira aynı zihniyettesiniz hala "Bizim pencere ay ve yıldıza bakıyor" bu söz size ait. Bu sözlerle benden fazla vatansever olmuyorsunuz.

Sizinle daha fazla konuşmamın bir manası yok.

Tekrar iyi akşamlar...

• Bu YDnin amaci bildigin Turk futbolunu bitirmek.

• quote:

boş beleş konuşuyorsun.
    daha dün gs yönetimi, hükümetin devletin kapısında sürünüyordu yatıyordu, bize stad yap, yol ver diye yalvarıyorlardı, bu hükümet devlet olmasa ahırda izlerlerdi ancak maçları.
    daha dün Aysal demiyor muydu, bizim taraftarlarımızın çoğu bunlara oy veriyor diye.
    hayal dünyasında yaşamayın, zamanında yalvaran yakaran alan, zamanı gelince de vermesini bilir.

Yazık cevap verme zahmetinde bulunduğum kişinin başkasına verdiği cevaba bak.

Belli ki başka takım tutuyorsunuz. Ama hala argümanlarınız yalan ve yanlış üzerine kurulu. Stadyum konusunda bilginiz yok fikriniz de olmasın bir zahmet.

Milli değerleri sizin gibi insanlar koruyacaksa geldiğimiz duruma şaşırmanın manası yok.

Kendini vatanperver başkasını hain ve değerlerini kaybetmiş ilan etmek kimsenin haddine değildir. Hele ki gerçek niyetini gizleyenlerin haddi hiç değildir.

Devletin hegomanyasına sığınmak, kraldan çok kralcı geçinmek herhalde gerçek vatanseverlik olsa gerek sizin tanımınıza göre.

Konuyu ajitasyona, duygu sömürüsüne çektiğinizde anlamalıydım. Hata yapmışım cevap vererek muhatap alarak. Eh ilk defa yanılmıyorum.

• quote:

boş beleş konuşuyorsun.

Boş beleş konuşan sensin.

Kimse Galatasaray'a bedava birşey vermedi, zaten veremez. TCK kapsamında kamu görevlisinin rüşvet vermesi 250. madde ve sonrasında değerlendirilir ve suçtur.

İstanbul'un kalbinin - kalbinde, aslında ederinden çok daha fazla olan Ali Sami Yen Arazisi devlete bırakılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

Hayırdır nedir bu 100. yıl sevdasıyla milli duyguları kabartmak. Herkes işine baksın merak etmeyin hak ettiğimiz yere varırız. Böyle suni, komik, belli günlüklere göre ayarlanan müdahalelerle bir şey değiştirilmez. Milli takımın dibe vurmasının nedeni Fatih Terim'in olmaması değildir, çok daha büyük sorunlar var. Argümanlarınızı değiştirin.
    Emir büyük yerden imiş.. Kusura bakmasın kimse, Fatih Terim kimsenin emriyle iş yapmaz başkalarıyla karıştırmayın ancak duygu sömürüsü işe yarar ki yapılanda o.
    Fatih Terim'e gelen kadar TFF başkanını değiştir, yabancı sınırına düzenleme yap, altyapıya önem ver, siyaseti spordan uzaklaştır, profesyonellerle çalış. Şikeye ırkçılığa ceza ver.
    Ondan sonra gelir adabıyla isterler sıkıntı olmaz ama bu şekilde lig başlamışken bir kulübü çalıştırırken, başında ne için hizmete geldiği belli olan atanmış şahısın altında teknik direktörlük yapmamalı.
    Millette hiç utanma yok topu yere vurdu diye başına 4. hakemi diktiğin ve üstüne 9 maç ceza verdiğin adamın kapasında yatılıyor. Ve bu adamdan mucize bekleniyor. Aynı adama hem başarısı kısıtlı de hem mucize bekle şaka gibi.

Ayrıca kimse Fatih Terim'i can simidi, oy pusulası, başarı aracı, günü kurtarma materyali olarak kullanamaz.

Fatih Terim'i en güzel kendi sözü tanımlar "Aslolan Galatasaray'dır." Kimsenin tanımlamasına, kamuoyu algısına ameliyat yapmasına ihtiyacımız yok.

Ben burada neden Fatih Terim'in TFFSporun başına gelmemesi gerektiğini açıkladım en azından rasyonel olgularla konuşuyorum.

Argümanlarınız, duygu sömürüsü ve ajitasyon üzerine devam edecekse uzatmanın bir manası yok. Naçizane tavsiyem kendi çelişkilerinizi gideriniz önce.

İyi günler...
    10 numara yazı olmuş her gsli renktaşım okusun bence

• quote:

boş beleş konuşuyorsun.

çık ozaman ahırdan senin gibi koyunlara ve kıllara yer yok biz maçımızı sokaktada oynarız kaldırımıda tribün yaparız sen rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatizmin kurbanı olmuşsunuz, gerçeklerden uzak, gözlük sarı kırmızı olmuş, sizden ancak masal dinlenir, muhattapmış, peh
    de yürüyün gidin

• Ne var bu Fatih terim de anlamadım

• quote:

boş beleş konuşuyorsun.

Birader amma kafa şişirmişsin.Ülkede o kadar olay olurken dandik milli takımla milliyetçiliğini kanıtlamaya çalışman çok komik olmuş.Şu ortamda bu duruma karşı çıkmamız yanlışsa ben vatan hainiyim öyleyse kabul umrumda da değil.

• quote:

fanatizmin kurbanı olmuşsunuz, gerçeklerden uzak, gözlük sarı kırmızı olmuş, sizden ancak masal dinlenir, muhattapmış, peh
    de yürüyün gidin

sen önce ne anlatmaya çalışıyorsun onu söyle?
    stad bilmem ne zırvalayıp bu bölümde provake amaçlı yazımı yazmak istiyorsun? yoksa işin içine bayrağı katıp duygu sömürüsümü yapmak istiyorsun?
    bir zahmet git kendi bölümünde saçmala..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.