Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs taraftarı çok acayip. çok ilginç yorumlar görüyorum. 2 yıldır sizi şampiyon yapıyor "auuuv imparator"

milli takımı çalıştıracak haberleri çıkıyor "sezonsonu gidecekse başkan şimdi şutlasın gs kimsenin oyuncağı değildir" bıdı bıdı

çok acayip gerçekten
  • şakamı bu ftnin yerine kim geçecek ulan varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

fatih terim 2 takımdada dursun aynı anda 2 takımdada nolucak ama ben gsyi bırakacğını düşünmüyorum ama adama enkaz veriyolar ayıp ya adama okadar ceza verdiniz laf ettiniz birde utanmadan teklif ediyolar

Fatih hoca gidince banko 11 oynayacakları söyleyim sana : Onur kıvrak,Semih Kaya,Gökhan gönül,Egemen,Hakan balta(Torpilli adamı),Selçuk İnan,Burak Yılmaz,Umut bulut,Alper Potuk,Nuri oynacak banko bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

fatih terim 2 takımdada dursun aynı anda 2 takımdada nolucak ama ben gsyi bırakacğını düşünmüyorum ama adama enkaz veriyolar ayıp ya adama okadar ceza verdiniz laf ettiniz birde utanmadan teklif ediyolar

Fatih hoca gidince banko 11 oynayacakları söyleyim sana : Onur kıvrak,Semih Kaya,Gökhan gönül,Egemen,Hakan balta(Torpilli adamı),Selçuk İnan,Burak Yılmaz,Umut bulut,Alper Potuk,Nuri oynacak banko bunlar.

bence torpilli adamı hamit hakanın yerine hasan ali oynar sanırım ama belli olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

bence torpilli adamı hamit hakanın yerine hasan ali oynar sanırım ama belli olmaz

Pardon Hamiti eklemeyi unutmuşum ama alper oynar o bölgede.

• BAŞBAKAN DA TERİM'İ İSTİYOR

Fatih Terim'in hem Sarı-Kırmızılıları hem de Milli Takımı çalıştırması ilk etapta yönetimde olumsuz karşılanmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Ay-Yıldızlı takımın başına geçmesini arzu ettiği Terim için bir pürüz var. O da Galatasaray'ın daha önce AB statüsündeki futbolcuların yabancı kapsamında sayılmamasıyla ilgili TFF'ye yaptığı başvuru. Aysal'ın bu konuyu, Demirören'in yeniden gözden geçirmesinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

• kabul etmezse hic te bir şey olmaz cikar yapar acıklamasını.sanmyorum bunu kabul etsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray ülkeyi milli takımdan daha çok başarılı kılar. Yemişim milli takımı, batırdınız lan futbolu...

İyiki kaç gündür işim çıktı da şu lig tv yi de alamadım.
  • yabancı sınırı yetmedi b u şekilde keselim dediler 1.haftadan daha ya yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

gs taraftarı çok acayip. çok ilginç yorumlar görüyorum. 2 yıldır sizi şampiyon yapıyor "auuuv imparator"

milli takımı çalıştıracak haberleri çıkıyor "sezonsonu gidecekse başkan şimdi şutlasın gs kimsenin oyuncağı değildir" bıdı bıdı

çok acayip gerçekten

Dostum senin kız arkadaşın vefat etmedi mi ne işin var buralarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Fenerliler üşüşmüş anladılar normal yollarla alt edemeyeceklerini.

Saçma saçma konuşma burada Milli Takımın menfaati söz konusu.Milli takımı tek adam edebilecek kişi Fatih Terim,bunu herkes biliyor.

Gönül istiyor ki hem GS hemde Milli Takımı aynı anda yönetsin ama bunu Türkiye kaldıramaz.Çok yaygara kopar.

Milli takımın menfaati falan yok benim için.Boşta onca tecrübeli teknik adam varken Fatih Terime salça olmanın tek nedeni Galatasarayın önünü kesmektir kendinizi kandırmayın.Kadıköyde,İnönüde ana avrat küfür ettiğiniz adama milli duygularla dilenmeyi bırakın da boştaki hocalara yönelin.Fatih Terimin milli takımda başarısız olması durumunda Galatasaraya dönmesi imkansızdır bu durumda ortada bırakırsa.Bunu Yıldırım Demirören de iyi biliyor.

Yazdığımı tekrar oku.Şenol Güneş bu saatten sonra adam edemez bu takımı.Önümüzde 4 maç kalmış,bir ihtimal diyoruz bunu da gazlayacak adam lazım bize.İki takımı da aynı anda götürsün diyorum ben.

Ek olarak genelleme yapmaktan vazgeçin artık.Bugüne kadar Fatih Terim hakkında hiç kötü konuşmadım,karakteri kişiliği hakkında yorum yapmadım.Bunlar beni ilgilendiren noktalar değil.Ben adamın yönetim tarzına bakarım.Şu anda Türk futbolunun gördüğü en iyi teknik adam bu adam ise,doğal olarak ona gidilir.

O takımda futbolcuların hepsi başlarında Fatih Terim'i görünce nasıl odağı yakalar herkes biliyor.Özellikle Selçuk ve Burak Yılmaz'ın performansları artar ve daha sağlam bir Türkiye ile geri döneriz.En azından yaza kadar gidilir iki takım ile.Eğer Türkiye şampiyonaya gidemezse,Fatih Terim bırakır milli takımı.Gidersek zaten şampiyonadan sonra bırakır ve yeni td arayışına geçilir.

Kısacası şu kaos ortamını götürebilecek tek adam Fatih Terimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fenerliler üşüşmüş anladılar normal yollarla alt edemeyeceklerini.

Saçma saçma konuşma burada Milli Takımın menfaati söz konusu.Milli takımı tek adam edebilecek kişi Fatih Terim,bunu herkes biliyor.

Gönül istiyor ki hem GS hemde Milli Takımı aynı anda yönetsin ama bunu Türkiye kaldıramaz.Çok yaygara kopar.

Milli takımın menfaati falan yok benim için.Boşta onca tecrübeli teknik adam varken Fatih Terime salça olmanın tek nedeni Galatasarayın önünü kesmektir kendinizi kandırmayın.Kadıköyde,İnönüde ana avrat küfür ettiğiniz adama milli duygularla dilenmeyi bırakın da boştaki hocalara yönelin.Fatih Terimin milli takımda başarısız olması durumunda Galatasaraya dönmesi imkansızdır bu durumda ortada bırakırsa.Bunu Yıldırım Demirören de iyi biliyor.

Yazdığımı tekrar oku.Şenol Güneş bu saatten sonra adam edemez bu takımı.Önümüzde 4 maç kalmış,bir ihtimal diyoruz bunu da gazlayacak adam lazım bize.İki takımı da aynı anda götürsün diyorum ben.

Ek olarak genelleme yapmaktan vazgeçin artık.Bugüne kadar Fatih Terim hakkında hiç kötü konuşmadım,karakteri kişiliği hakkında yorum yapmadım.Bunlar beni ilgilendiren noktalar değil.Ben adamın yönetim tarzına bakarım.Şu anda Türk futbolunun gördüğü en iyi teknik adam bu adam ise,doğal olarak ona gidilir.

O takımda futbolcuların hepsi başlarında Fatih Terim'i görünce nasıl odağı yakalar herkes biliyor.Özellikle Selçuk ve Burak Yılmaz'ın performansları artar ve daha sağlam bir Türkiye ile geri döneriz.En azından yaza kadar gidilir iki takım ile.Eğer Türkiye şampiyonaya gidemezse,Fatih Terim bırakır milli takımı.Gidersek zaten şampiyonadan sonra bırakır ve yeni td arayışına geçilir.

Kısacası şu kaos ortamını götürebilecek tek adam Fatih Terimdir.

Dünya kupasına gitme ihtimali yüzde 5 en fazla.Bunu bile bile Fatih Terimi Galatasaraydan koparıp Milli takıma getirmek terbiyesizliktir.
    Ligin 2. haftasında Ersun Yanalı sizden isteseler paket yapıp gönderirsiniz eminim.

• UçanPırasa kullanıcısına yanıt
    BJK taraftarı yeter derken güldünüz diye oldu bunlar
  • Milli takım teklifini reddetmenin vatan hainliğiyle falan hiçbir ilgisi yok. Fatih hoca zaten medyanın ne kadar yanlı ve işine geldiği gibi haber yaptığını bilen bir adam, o yüzden böyle bir şeyden dolayı zarar göreceğini düşünmez.

Milli takıma gitmemek için bir sürü sebebin olabilir ancak bunların hiçbirine gerek kalmadan, başka bir takıma verdiğim bir söz var demek yeterli olur sanırım.

Ben Fatih Hoca'nın bırakacağını tahmin etmiyorum.
  • Galatasarayı bitirmeye mi çalışıyorlar. Heyecan ve lig tv satışı falan olsun diye feneri mi şampiyon yapacaklar
  • gs ile beraber 4 maç için çalıştırsın milli takımı zar atar gibi tutarsa tutar hesabı,ondan sonra şenol güneş veya denizli gelsin.sonra herkes işine baksın.
    bu arada biz yeter demirören derken fazla dalga geçtiniz allah razı olmadı buna
  • kendini bitirdi fatih hoca

• Fedarasyonun başında YD varken FT nin bırak antrnr olmayı goruşmemesi bile lazım.adamın yaptkları tavirları yapackları bize kupa verişleri vermemek için yurt disina kacmalari yabancı siniri vs Belli.bu milli bir gorevdn ziyade bence dik duruş olacktr.Tüm takım taraftarıda anlar bunun fbliler hariç.Olası red durumunda fbli yazarlara dikkat

• Hakkatten şöyle bir dolaştımda neredyse forumdaki tûm fenerliler milliyetcilikten ölecek.ne yaman severmişsiniz milli takımı

• Ne zaman sonuçlanacak bu iş arkadaş bir günümü daha pc başında haber refreshlemekle geçiremem. İşimiz var gücümüz var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.