Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan varya bişey yazacam şimdi,sınırsız verecekler sonra da.
  • Bayram ediyor rakipler.
  • AKP çok oy kaybedecek bu hareketlerinden dolayı !
  • Siyasi bir baskı var o kesin yoksa hoca hayatta bu tff ile çalışmayı kabul etmez veya birkaç söz almıştır.
  • Demirörene sallayanları gerçekten anlamıyorum. Adam başbakan ne derse onu yapıyor. Başbakan fatıh terımı istiyorsa o iş bitmiştir. Siyasetin etkili olması bana görede çok yanlış ama bizim ülke maaelsef böyle.
  • Galatasaray'a vurulabilecek en büyük darbeydi heralde.
  • Arkadaşım nasıl oluyorda bir başbakan çıkıp, şu olsun istiyorum diyebiliyor? Bu resmen açık hedef göstermektir! Yeni uyandığım için yeni gördüm, Suat K. da çıkmış, Arda gibi futbolcular avrupadan gelmemeli demiş. Sana ne oluyor kardeşim?
  • Fatih hoca milli takımı çalıştırıcaksa bizimkilerin bir an önce yeni TD arayışına girmesi lazım takımı olumsuz yönde etkiler ikisi birlikte olursa.Fatih hocanın gitmesini kimse istemez takımın başından ama bizide baya etkiler bu durum.
  • Gerets gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

daha düne kadar terim'e egoist küfürbaz tü kaka diyen fbjk'lılar bugün terim milli takımın başına geçsin diye kampanya başlattılar, sevinç patlamaları yaşıyorlar. birde ağız birliği yapmışlar, ünal aysal zaten gönderecekti terimi sevmiyordu falan diyorlar. Ne diyelim, zaten buldular belalarını ama Allah daha beter etsin...

Bela mı buldularArkadaşım ne abarttınız be altı üstü futbol ne bela bulması ne daha beter etmesi

adalet yerini bulur, Allah'a mazlumun hakkını kimsenin yanına komaz merak etme. 1 hafta kaldı cas'ın kararını bildirmesine. o gün yazarsın bana. gerçi gerçekleri göremediğin belli, bugün şikeyi görmeyen dünde görmedi yarında görmez.

• güncel futbola döndü yeni yasa mı gelir ne ? birde yılan haber olsun.
  • vain hainliği adı altında bir kaç yazı okudum. vatan hainliği olacak bi bu iş kaldı ya. peeh.
  • ben fatinin yerinde olsam paraya tav olmam çöp gibi takımın başına geçip napıcan kal işte misgibi gs de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

gs li arkadaşlar kızmasın ama ünal aysal terimi kovmak için adeta fırsat kovalıyor.

he he canım he, bunun altında ne var neyin peşindesiniz hep bir ağızdan yazar oldunuz fbli kardeşlerinizle...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

AKP çok oy kaybedecek bu hareketlerinden dolayı !

10 yıldır çeşitli vesilelerle bu cümleyi okuyorum ve tam aksi giderek oyu yükseliyor. Bir insan oyunu futbol alanındaki gelişmelere göre kullanıyorsa zaten hiç kullanmasın.
  • 9 maç aldığında ona söven fbliler milli takımın başına geçince sevinç gifleri paylaşıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

daha düne kadar terim'e egoist küfürbaz tü kaka diyen fbjk'lılar bugün terim milli takımın başına geçsin diye kampanya başlattılar, sevinç patlamaları yaşıyorlar. birde ağız birliği yapmışlar, ünal aysal zaten gönderecekti terimi sevmiyordu falan diyorlar. Ne diyelim, zaten buldular belalarını ama Allah daha beter etsin...

Bela mı buldularArkadaşım ne abarttınız be altı üstü futbol ne bela bulması ne daha beter etmesi

adalet yerini bulur, Allah'a mazlumun hakkını kimsenin yanına komaz merak etme. 1 hafta kaldı cas'ın kararını bildirmesine. o gün yazarsın bana. gerçi gerçekleri göremediğin belli, bugün şikeyi görmeyen dünde görmedi yarında görmez.

Tamam da niye Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarına bela okuyorsun onu anlamadım,bu ne kin,bu ne nefret.İnsanlar sırf Fatih Terim'in milli takıma geçmesini istiyor diye ne bela okuyorsun.Futbol altı üstü yani.Bu kadar nefrete değecek bir şey yok.

Konumuzun Cas ve şike ile zerre alakası yok ama ben iyi kötü çoğu şeyi görüyorum.Şike konusunda birçok renktaşımdan farklı düşünüyorum zaten bilseydin laf etmezdin.

• Beyler kızmayında Ünal Aysal zaten Terim'i istemiyor diye biliyorum ben
  • Bence gs taraftarı bu habere sevinmeli(aynı zamanda da biraz üzülmeli ) sevinmeli çünkü milli takımın başına iyi bir teknik direktör gelecek ve özeldiğimiz turnuva takımını getirebilecek. Diğer yandan eğer 1 sene sonra gs yi bırakıp milli takımla devam edecekse gs'nin oyuncuları kalitesinde çok ünlü ve iyi bir hoca getirip mevcut başarının fatih terime endeksli olmadığını kanıtlama açısından sevinmeli. Üzülmeli çünkü herkes kendi kulübünün efsane teknik adamıyla kadronun altın çağında devam etmek ister.
  • Bu takimin onunu kesemiceksiniz basaramicaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.