Şimdi Ara

Fatih Terim ve Galatasaray düşmanlığının bazı kişi ve haber gruplarında takıntı haline gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim ve Galatasaray düşmanlığının bazı kişi ve haber gruplarında takıntı haline gelmesi

Evet arkadaşlar haber sitelerine bakarken böyle bir haber gördüm ve gerçekten garibime gitti bu olay sapla samanı karıştırmak değil de nedir acaba gerçekten merak ediyorum Ertuğrul Sağlam ve Kayserispor'dan konuyu nasıl Fatih Terim'e getirebiliyorlar hayret gerçekten bu tür haberleri gördükçe gerçekten emin oluyorum bazı takıntıların var olduğuna.
    Internet Haber
    Ertuğrul Sağlam adam gibi gitti yayınladığı vedaya bakın
    http://www.internethaber.com/ertugrul-saglam-adam-gibi-gitti-yayinladigi-vedaya-bakin-1923908h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 5 Aralık 2018; 17:42:14 >

• Medyada da Galatasaray a karşı bir operasyon var

Geçen bir haber gördüm Galatasaray’a büyük şok yazıyordu

Haber içeriğinde mali anlamda zor günler geçiren Galatasaray şampiyonlar liginden 130 milyon tl kaybetti diyordu.

Eğer 5 de 5 yapsaymışız ve grubdan çıksaymışız alacağımız paraymış ama adamlar oyle bir haber yapmış ki sanki cebimizden çıkmış , kazandığımız paralara değinmemiş bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, öyle bir şey yok. Size öyle geliyor.

Siz tek biz hepimiz (!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.