Şimdi Ara

Fatih Terim yine getirilirse Gs'da onur yoktur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GЅ

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Size imPARAtor yakışır, alın alın. 50 yıllık sözleşme yapın hatta.

Fatih Terim yine getirilirse Gs'da onur yokturFatih Terim yine getirilirse Gs'da onur yokturFatih Terim yine getirilirse Gs'da onur yoktur

Uza

Ben de bir yerlerde bir patlama oldu sandım ve foruma koştum bir haber var mı diye bu sesle ilgili. Meğer ses buradan gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 3 Ağustos 2017; 19:39:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Herifin oturduğu yerden kazandığı para çalıştığı zamanlardan daha fazla. galatasaray istese de gelmez, dinlenmem lazım, çok yıpratıldım, Vatan, Millet teraneleri ile teklifi red eder ama arka plan da 15 ay çalışmadan alabileceği aylık 260 euro işsizlik maaşı kapı gibi duruyor. 3,5 milyon euro tazminat, ayda 260 euro da 15 aylık geçim parası. Vay anasını arkadaş.

Bugün Lucescu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı, kovulsa ne olacak ? :) Arkadaş o sözleşmeye uyulmayacaksa mevzu bakkal gibi idare edilsin ? :) Niye sözleşme imzalanıyor ki ?

Yıldırım Demirören adamı kovdu, hesap ondan sorulsun...

Yani sen devlete iş yapsan, devlet seni kovsa Eyvallah diyerek gidecek misin ?

Dostum adama gıcık durumdaysan bunu doğrudan belirt, altını üstünü kaşımaya gerek yok...Mevzu saçma bir hal alıyor.

Bu adam konusunda çok fazla hazımsızlık yapılıyor, Türkiye'nin en başarılı teknik adamı ve hiç bir zaman saygıyla karşılanmadı. Egolu görülüyor, bu adamda egolu olmayacaksa kim olacak :)

• Adam bizi ortada bırakıp gitti ve halen bu adamı savunanlar var ya hayret bir şey..Bence tam da bu taraftar bu başkanı hakediyor işte...Geçmişteki başarıları göstere göstere şov yapa yapa ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar bizi..bu kafayla başarıya aç kalacağız işte böyle vizyonsuz taraftar ve yönetim yüzünden. Bundan yıllar önce şampiyonlar ligi maçı olduğu gün sabahtan tir tir titrerdim heyecandan... İçimdeki bu sevgiyi tüketenler sizin gibi taraftarlar ile vizyonsuz ve hırsız yönetimlerdir...
  • Fatih Terim yine getirilirse Gs'da onur yoktur
  • Olacak olan bu beceriksiz tarihin en kötü ve gitmek bilmeyen yönetimi TUDOR 3-5 hafta rezalet yaşattıktan sonra Fatih Terim e yalvaracak o da gelecek krizler dedikodular skandallar sonrası kendini ve yönetimi de bitirip Gidecektir.

Bu yönetim 1 senede 3 kupa alan Hamza Hamzaoğlu'nu kovdu kovalı başı beladan kurtulmuyor ve kurtulmayacak gibi de... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanhu11

Kuşları Terim korkusu sarmış.he canım he gülüm he bebem.hamza,tudor,prendelli gibi adamlar size göre Galatasaray'a çok yakışıyor.6 şampiyonluk kazandıran Terim hiç bı halttan anlamıyor.olur bebek,olur canım,olur gülüm.emrin basım üstüne.

Dertleri o zaten. Eğer Galatasaray iyi bile değil az kötü yönetilse hiç şansları olmadığının farkındalar.
  • Fatih terim gelsin isteyenler terimin milli takımda ozan yeteneksizini ilk 11 oynatmasını euro 2016 da bu adamın sırf egosu yüzünden mehmet topalı stoper hakan çalhanoğlunu sağ kanat oynatmasını ne çabuk unuttunuz. Ozanı milli takımda ilk 11 oynatan adamın galatasaraya gelmesini nasıl istersiniz? Tudoru bile terime tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim'in bütün Galatasaray kariyerini çıkartırsanız ne 4. yıldızımız , ne UEFA kupamız, ne Süper Kupamız, ne CL Çeyrek finallerimiz kalır.

O adam olmasa belki de ben de dahil bir çoğumuz Galatasaraylı olmayacaktık veya olsak bile bu kadar ilgili olmayacaktık.

O yüzden böyle bir adamı istememe lüksümüz yok özellikle şu dönemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Fatih Terim'in bütün Galatasaray kariyerini çıkartırsanız ne 4. yıldızımız , ne UEFA kupamız, ne Süper Kupamız, ne CL Çeyrek finallerimiz kalır.

O adam olmasa belki de ben de dahil bir çoğumuz Galatasaraylı olmayacaktık veya olsak bile bu kadar ilgili olmayacaktık.

O yüzden böyle bir adamı istememe lüksümüz yok özellikle şu dönemde.

3. yıldız bile olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.