Şimdi Ara

Fatih Terimin Alacağı Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pfdk-tahkim cart curt galatasaraya iyilik yaptıklarını göstermek için 4 maç falan verirler muhtemelen kadıköyü kapsamayacak şekilde, bu karardan sonra medya sözlükler burası karışır 1 hafta sonra unutulur.o 4 haftalık arada fenerbahçeyi kayırmak için ellerinden geleni yaparlar, bu başlığı uplarım arada kaç yıldır türk futbol gündemini takip ederim tahminim budur.

• Bu sefer o kadar basit olacağını sanmıyorum hocam. Ordu maçında cezası hoşgörüldü ama şimdi medya Fatih Terim i eleştiriyor, üstelik Terim de yangına körükle gidiyor. Hiç istemediğim bi tablo oluşuverdi, hiç lazım değilken şimdi birikmiş cezalarına da sayar 7 maç verir belki 6 maça indirirler diye düşünüyorum ama umarım sen haklı çıkarsın da kadıköy de başımızda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Bu sefer o kadar basit olacağını sanmıyorum hocam. Ordu maçında cezası hoşgörüldü ama şimdi medya Fatih Terim i eleştiriyor, üstelik Terim de yangına körükle gidiyor. Hiç istemediğim bi tablo oluşuverdi, hiç lazım değilken şimdi birikmiş cezalarına da sayar 7 maç verir belki 6 maça indirirler diye düşünüyorum ama umarım sen haklı çıkarsın da kadıköy de başımızda olur.

Olmazsa da sağlık olsun bu takım td'sizde şampiyon oldu.
  • allahtan hakem haklı acaba utanmışmıdır hareketleri için merak ediyorum. asarım keserim tarzı bitmeyecek bu ülkede
  • Ne kadar ceza verilirse kabulümdür. Çünkü bunlar hakikaten gereksiz hareketler. Sen kendin diyorsun 40 yılımı verdim futbola diye. Ama oturup itiraz etmesini bile bilmiyorsun. Komik şeyler. Neyi tartışmamız gerekirken neyi tartışıyoruz. Neden Gökhan Zan o kafa topuna çıkıp hata yapıyor. Selçuk İnan yokken orta sahada top alışverişi neden sıfıra iniyor. Bunları konuşmamız gereken yerde Fatih Terim'in kendinden geçişini tartışmak zorunda bırakılıyoruz. Bir kişi oynanan topu konuşamıyor çünkü top oynanmadı. Oynatılmadı Galatasaray teknik heyeti tarafından.

Ayrıca Mersin zaten golden 10 dakika sonra kendi sahasına yaslandı. İlla ki gol bulunacaktı ama böyle bir galibiyetin tadı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Bu sefer o kadar basit olacağını sanmıyorum hocam. Ordu maçında cezası hoşgörüldü ama şimdi medya Fatih Terim i eleştiriyor, üstelik Terim de yangına körükle gidiyor. Hiç istemediğim bi tablo oluşuverdi, hiç lazım değilken şimdi birikmiş cezalarına da sayar 7 maç verir belki 6 maça indirirler diye düşünüyorum ama umarım sen haklı çıkarsın da kadıköy de başımızda olur.

nasıl olduğunuda herkes biliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Ne kadar ceza verilirse kabulümdür. Çünkü bunlar hakikaten gereksiz hareketler. Sen kendin diyorsun 40 yılımı verdim futbola diye. Ama oturup itiraz etmesini bile bilmiyorsun. Komik şeyler. Neyi tartışmamız gerekirken neyi tartışıyoruz. Neden Gökhan Zan o kafa topuna çıkıp hata yapıyor. Selçuk İnan yokken orta sahada top alışverişi neden sıfıra iniyor. Bunları konuşmamız gereken yerde Fatih Terim'in kendinden geçişini tartışmak zorunda bırakılıyoruz. Bir kişi oynanan topu konuşamıyor çünkü top oynanmadı. Oynatılmadı Galatasaray teknik heyeti tarafından.

Ayrıca Mersin zaten golden 10 dakika sonra kendi sahasına yaslandı. İlla ki gol bulunacaktı ama böyle bir galibiyetin tadı olmuyor.

Güzel tespit, güzel yazı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATİH TERİM FARKI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terim o kadar bos isler yapti mi dun aksam hala inanamiyorum. hem suclu hem guclu. aykut vok trololo ama adam efendi en azindan bunda o da yok. en kotusu, yonetim de destek verdi bunun yaptiklarina. keske bu olayi firsat bilip kurtulsaydik bu futbol cahilinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe maçı dahil olmayacak şekilde verirler bence. Aynı sebeple ikinci cezası olacağından 4 - 5 olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

quote:

quote:

/>

• 6-7 maç kesin verirler bu sefer, kadıköydeki maçta muhtemelen klübede olmayacak. Gerçekten şu olanlardan sonra galibiyete sevinemiyorum bende
  • Aynı sene içerisinde 2. kez tekrar ediyor. En basit kamu suçunu bile 2. kez işlesen öncekinden daha ağır ceza alırsın. 6-7 maçtan az olmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

quote:

quote:

nası olmuş anlatda bilelim ben bilmiyorum

• Şuan Galatasaray'ın üzerine oynuyorlar Sayın Ünal Başkan ve Fatih Terim güzel dile getirdiler olayı.. Ama inşallah Galatasarayım o dekoderleri ellerinde patlatacak bunların,Fenerbahçe maçına girmeden şampiyonluğunu ilan ederek en güzel cevabı vereceklerdir.
  • Asosyal forum bebeleri yargic olmuslar ahahaz. Topu yere attigi icin gonderdiler tribune.Ayni sey degil yani. 6-7 mac nedir ya sen sabir ver Allahim. Sen de su nickini degistir. adam koyu fenerli tutmus Gs diye nick almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

allahtan hakem haklı acaba utanmışmıdır hareketleri için merak ediyorum. asarım keserim tarzı bitmeyecek bu ülkede

ne utanması dün ligtv ye katılıp kendini aklamaya çalıştı.Posizyonu izliyor hala bence faul değil diyor.60 yaşındaki adam utanmadan yalan söylüyor.pes.
  • bu ülkede şikeye ceza verilmedi o noktadan sonra gerisi fıs neyin adeletinden bahsediyorsun 1 maç ceza verilse ne 10 verilse ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Aynı sene içerisinde 2. kez tekrar ediyor. En basit kamu suçunu bile 2. kez işlesen öncekinden daha ağır ceza alırsın. 6-7 maçtan az olmaması gerekiyor.

Ona bakarsan Fener'in de şikeden ceza yemesi gerekiyordu

Şike örtüldüyse FT'nin cezası da düşürülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Aynı sene içerisinde 2. kez tekrar ediyor. En basit kamu suçunu bile 2. kez işlesen öncekinden daha ağır ceza alırsın. 6-7 maçtan az olmaması gerekiyor.

Ona bakarsan Fener'in de şikeden ceza yemesi gerekiyordu

Şike örtüldüyse FT'nin cezası da düşürülecektir.

Öff bir de şunu öğrenmişler, biz düşürün bir şey varsa dedik. Sokakta maç yapsa kaldırımda destekleriz merak etme. Millet şike yaptığı delillendiği sene CL kupasını kaldırırken biz daha ortada bir şey yokken Avrupa'dan men edildik ki bence fazlasıyla cezadır o. Olay da zaten yargıda, boşa konuşmanın alemi yok.

• Birbirinden gereksiz hareketler yaptılar gerek Fatih Terim gerekse Hasan'la Ümit. Hakemin kararı ağır (topu yere vurduğu için gönderilme) ancak bu sonrasında hakemin üzerine yürümeyi, tartaklamayı meşru kılmıyor. Bence tam anlamı ile rezillikti. 6-8 maç gibi bir ceza verilir diye tahmin ediyorum.

Ancak hakem Fatih Terim gibi topu yere vurarak hakemi protesto eden Mersinli oyuncuyu niye atmadı onu anlayamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.