Şimdi Ara

Fatih Tezcan Uyardı İşgal Ediliyoruz ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem samimisiniz ulan bir kere de çıkın İktidarı eleştirin

Bu ülke işgal oluyorsa bu ülkede zaaf varsa hiç mi iktidarın sorumluluğu yok? Onlar bostan korkuluğu mu? Geçiniz kardeşim sizin derdiniz vatan değil. Siz vatanı ağzına bile almayı hak etmeyen tiplersiniz. Sizin derdiniz Erdoğan ve Akp. Rantınız gitti buna ağlıyorsunuz.
  • tehlike varsa sebebi siznkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3711A892

Dostum F-35'leri amerika verecek mi cidden ?

Hani buna bir inancın var mı ?

Ben şahsen inanmıyorum verse bile süs eşyası niyetine verir.

Burada hükümeti savunmuyorum tarafsız bakıyorum çarpıtmayın lafımı.

Biz gidip patriotta alsak f-35 de alsak osmanlida ingilizlerin yaptigi gibi olacak para odendi gemi yok ortada...

F-35 bu saatten sonra amerika vermez VERMEZA neden vermez sıra Türkiyeye yaklaştı aç haritaya bak dostum suriyeye kadar geldiler iran ve Türkiye kaldı iranda giderse Türkiye dayanamaz.

Net diyorum iran'ı sevmesemde olası Amerikaya karşı bir savaşta bizi destekleme ihtimalleri yüksek.

Şu aralar bizi natodan bile çıkarmayı düşünüyorlar.

Doğal gaz hattını kullanamamamızın sebebi bile bunlar aslında israil sana koklatmaz bunu...

Cumhuriyet 100. yılına girecek emperyalistler sana gel kardeş geliş diyecek oldu...

Hapishaneler neden artıyor bilemeyeceğim belkide iç karışıklık çıkarmaya çalışan mülteci kılığında bir ton terorist geldi bundanda yapılıyor olabilir....

Ancak diyeyim nato zaten adalar ve kibris konusunda hep yunanistanin yanindaydi bir kere bizim yanimizda olmadi...
    Amerika ortam oluşmadan birşey yapamaz .Hatta hiçbir ülkeye bir şey yapamaz... ABD'nin itibarı ve doların değeri düşer

Müdahale ettiği tüm ülkeler için batı kamuoyunda bir algı yaratmıştır bu algı oluşmadan müdahale etmemiştir. Bu algıda o ülkelerin zaafiyeti -hatası yokmudur. Saddam , kaddafi hatta Esat ,afganistan vs. hep kamuoyunda algı yeterli boyuta geldiğinde müdahale etmiştir... 80 darbesinde bile asker darbe için halkın beklentisinin oluşmasına kadar beklemiştir.80 darbesi sonrası bile niye erken müdahale edilmedi noktasına bile gelenler olmuştur kavga edenler arasında. 115 turda cumhurbaşkanı seçemeyen siyasilerin suçu yok mu? 80 anayasasını kızanlar k.Evren'e kızanlar darbecilerin yaptığı siyasi partiler kanunun 40 senedir niye değiştirmediler. 91 yılında tercihli sistem geldi (nasıl gelmişse artık,tesadüf diyelim) Erdoğan 1.olduğu halde m.vekilliğini kaybetti 2.sırada aday kazandı ,sonra bu tercihli sistemi kaldırdılar .CHP 2015 yılında önseçim yapıyorum demokrasi var havaları attı sadece %20 kişi önseçimle geldi ve oda kaldırıldı

yani Türkiyedeki siyasilerin yaptığını ortadoğudaki ülkeler yapıyor. Türkiyedeki siyasiler askerlere kızıp,onları hedef yapıp askerlerin yaptırdığı anayasadan nemalanıp seçim kanunu 40 senedir değiştirmedikleri gibi ortadoğu ülkeleri de batıyı ve Amerikayı hedef gösterip kendi halkına zulmetmekten çekinmiyorlar

ırak suriye libya irandan sonra Türkiye deniyor...Bizim hükümet libya ve suriye olaylarında batıya destek vermedi mi? bu durumda sol-AKP-Perinçek nasıl ortak noktaya geldi? yada AKP solcularla Perinçekle aynı noktaya nasıl geldi de diyebiliriz? Bunu yukarda söyledik zaten AKP iktidarını korumak için böyle yapmak gerektiğini düşünüyor .Sol-sosyalist maocu ile komünistler için zaten anti-amerikancı düşünce nedeniyle zaten ırak-suriye-libya-iran sonra Türkiye her zaman bir tez olarak devamlı öne sürülür .Bu olur mu ,niye olmasın? ABD Türkiye ile anlaşamazsa zaten K.Suriye ve K.ırakta hem islam dünyasını hem Türkiyeyi parçalamak ,israili de korumak için bir devlet kuracağını söylüyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Nisan 2019; 12:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çin emperyalist değildir çin faşist sosyalist bir devlettir.

Rusya ekonomik olarak batik bir ulkedir.

X veya B kisisi soylesin fark etmiyor bu dogru bir sey. Ben batı yada dogu bloguna sirti dayamaya karsiyim.

Neden bu sozu kullandim ?

ll. Dunya savasinin arka perdesine bir bak bakalim. Avrupa kazan gibi , asya kazan gibi. Amac aslinda Turkiyeyi abluka altina almakti sagda ruslar solda naziler. İsmet pasanin siyasi ve diplomatik manevralari kurtardi bizi.

Sonra Dunya dogu ve bati blogu olarak ayrildi ya komunistsin yada Nato uyesisin. Peki burada amac neydi Turkiyeyi bagimli hale getirmek. Ancak bizimkilerin yapabilecegi bisi yoktu dedem anlatir askerde biz lastik giyiyorduk diyor bot ayakkabi geldiginde sevinirdik diyor.

Bu gün NATO Turkiyeye yarari olmayan bir ittifaklar toplulugudur adamlar Ataturku hedef yapıyor. Ayni sekilde sangay 5'liside oyle firsat bulduklarinda batidan daha gaddarlardir.

Turkiye bagimsiz , ureten , bilime onem veren , adet ve geleneklerine bagli bir ulke olmadigi surece emperyalistler her zaman öc almaya calisacaktir. Bu gunde oldugu gibi. Bir yandan ruslar bir yandan Amerikalilar etrafimizi sariyor.

S-400 mevzusu ortami yumusatmak icin yapildi denilebilir. Ruslarin ucagini dusurduk normalde onlarin genel kurmaylarini arayip soylemeleri gerekirdi.

Ki s-400 gibi bir seye gerek kalmazdı.

S-400 karari olmasaydi ruslar olası bir savasta istanbula nukleer sallamayi bile dusunduler

Atatürk'ü biz dinlemezsek daha çok çekeceğiz

Bağımsızlık kayıtsız şartsız Türk milletinindir. Prangaları kırmak gerekir. Emperyalizmin pislik oldugunu cumle aleme gostermek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3711A892 -- 26 Nisan 2019; 19:1:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3711A892

Çin emperyalist değildir çin faşist sosyalist bir devlettir.

Rusya ekonomik olarak batik bir ulkedir.

X veya B kisisi soylesin fark etmiyor bu dogru bir sey. Ben batı yada dogu bloguna sirti dayamaya karsiyim.

Neden bu sozu kullandim ?

ll. Dunya savasinin arka perdesine bir bak bakalim. Avrupa kazan gibi , asya kazan gibi. Amac aslinda Turkiyeyi abluka altina almakti sagda ruslar solda naziler. İsmet pasanin siyasi ve diplomatik manevralari kurtardi bizi.

Sonra Dunya dogu ve bati blogu olarak ayrildi ya komunistsin yada Nato uyesisin. Peki burada amac neydi Turkiyeyi bagimli hale getirmek. Ancak bizimkilerin yapabilecegi bisi yoktu dedem anlatir askerde biz lastik giyiyorduk diyor bot ayakkabi geldiginde sevinirdik diyor.

Bu gün NATO Turkiyeye yarari olmayan bir ittifaklar toplulugudur adamlar Ataturku hedef yapıyor. Ayni sekilde sangay 5'liside oyle firsat bulduklarinda batidan daha gaddarlardir.

Turkiye bagimsiz , ureten , bilime onem veren , adet ve geleneklerine bagli bir ulke olmadigi surece emperyalistler her zaman öc almaya calisacaktir. Bu gunde oldugu gibi. Bir yandan ruslar bir yandan Amerikalilar etrafimizi sariyor.

S-400 mevzusu ortami yumusatmak icin yapildi denilebilir. Ruslarin ucagini dusurduk normalde onlarin genel kurmaylarini arayip soylemeleri gerekirdi.

Ki s-400 gibi bir seye gerek kalmazdı.

S-400 karari olmasaydi ruslar olası bir savasta istanbula nukleer sallamayi bile dusunduler

Atatürk'ü biz dinlemezsek daha çok çekeceğiz

Bağımsızlık kayıtsız şartsız Türk milletinindir. Prangaları kırmak gerekir. Emperyalizmin pislik oldugunu cumle aleme gostermek gerekir.
    Malesef su noktalara katılmıyorum

Türkiye uzerinde tekil sekilde oyun kurulan bir ülke değildir hiçbir zaman hiçbir buyuk gücun amaci sadece tek başına Türkiye olmamıştır (tabi 17.yydan sonra) yani aman efenim Türkiyeyi cevreleyelim yutalım yok edelim boyle bir sey olmaz olsa direnecek bir gucumuz de yok

Bakin öç almak falan bunlar kabile devleti olaylarıdır ermenistan yunanistan gibi dandik bir kac ulke haric Türkiyeye kimse öç almak gibi bir sacmalikla yanaşmıyor ozellikle batili akilli ulkeler asla yapmaz böyle saçmalıklar hem savasirlar hem barisirlar savas bitince her sey normale döner

Çin de emperyal bir devlettir ırki sinirlarinin otesine geçmiştir Türkler ve Moğollar basta olmak uzere pek cok millete self determinasyon ilkesinin aksine hukmetmektedir emperyal zaten imparatorluk demek imparatorluk tek ırkın baska ırkları kontrolu demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Herkesin derdi biziz demiyorum zaten ancak bizi elde tutan avantajda oluyor.

Onu diyorum.

Amerikanın derdi israili genişletmek. Bunun içinde Türkiyenin topraklarının bir kismini almak istemesindendir.

Bir diğer kismida hristiyanlarin tekrar anadoluyu elde etmek istemesi. Özellikle efes izmir tarafi ve istanbulu istiyorlar oralar onlarin kutsal mekanlari...

İslamafobinin artmasida bundandir.

Yani diyecegim o ki etraf keş mi keş... Kimin neci olduğu belli değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.