Şimdi Ara

Fatih Tezcan Uyardı İşgal Ediliyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Emperyalizm 100 sene önce ki yenilgiyi unutmaz... Eğitim yerlerde , tarım yerlerde ,fabrikalar gitti , borç Dünya kadar olmuş...

Trump sürekli tehdit ediyor... Etrafta bir ton ne olduğu belirsiz insan var mülteci kılığında ülkeye girmişler... Suriye sınırında bir ton terör örgütü var...

Kaldı ki Amerika kısa vadede yunanlı deniz sıçanlarına F-16 block 50 veya 70 vermeyi düşünüyor. Fransa bunlara fremm sınıfı destroyer kiralatacak.

Hatta bununlada kalmayıp Amerika bizden önce F-35'leri yunanlılara verecek.

S-400'ler yalan olursa ciddi diyorum biz patates oluruz Amerika burada iç karışıklık çıkarmaya uğraşıyor. Ordu envanterinde ki tankların çoğu m48 ve m60... Leopardların çoğu sabot kullandığını duydum HE mühimmat kullanmıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

F-4'ler desen zaten bunlar uçan hurda... F-16'lar gittikçe yaşlandı... Altay tankı envantere girmedi daha , T-129 atak I başarılı oldu ancak Atak II projesi biraz sorunlu olacak gibi...

Ben diyeyim bir twitter trolünün yorumuyla ülkenin ekonomisi bir gecede takla atıyorsa bu hayra alamet değildir..
  • Bu gözlerle nasıl çıkıyor kamera karşısına anlamıyorum. Bari visine falan damlatsın.
  • Yav bunu karısı bile terketti çocuğunu da alıp deli bu manyak diye.
  • Bildiğin içmiş yani. "ayran " içmiş canım hemen şey yapmayın
  • İBB den arpalanan pisliklerden sanırım. arpası kesilen kuduruyor arkadaş
  • Emperyalizm 100 sene önce ki yenilgiyi unutmaz... Eğitim yerlerde , tarım yerlerde ,fabrikalar gitti , borç Dünya kadar olmuş...

Trump sürekli tehdit ediyor... Etrafta bir ton ne olduğu belirsiz insan var mülteci kılığında ülkeye girmişler... Suriye sınırında bir ton terör örgütü var...

Kaldı ki Amerika kısa vadede yunanlı deniz sıçanlarına F-16 block 50 veya 70 vermeyi düşünüyor. Fransa bunlara fremm sınıfı destroyer kiralatacak.

S-400'ler yalan olursa ciddi diyorum biz patates oluruz Amerika burada iç karışıklık çıkarmaya uğraşıyor. Ordu envanterinde ki tankların çoğu m48 ve m60... Leopardların çoğu sabot kullandığını duydum HE mühimmat kullanmıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

F-4'ler desen zaten bunlar uçan hurda... F-16'lar gittikçe yaşlandı... Altay tankı envantere girmedi daha , T-129 atak I başarılı oldu ancak Atak II projesi biraz sorunlu olacak gibi...

Ben diyeyim bir twitter trolünün yorumuyla ülkenin ekonomisi bir gecede takla atıyorsa bu hayra alamet değildir..

• Devamlı komplo teorileriyle halkı tahrik etmeye çalışıyor. Asıl ülkeyi kendileri , ırak Suriye yapmaya çalışıyorlar.ilkönce mezhep sorununu kaşıyor sonra Kılıçdaroğlu'nun mezhebiyle alakası yok diyor yumruğun, hemen sonra CHP alevi-yahudi partisi diyor

Niçin s400 alınıyor, Saddam Esat niçin almışsa ondan alınıyor demek ki.Bunu anlamayacak ne var... S400 u alanı kimse vuramaz diyor. Saddam Esat'ta aynı şekilde düşünüyordu zaten. IŞİD olmasa Esat nerde olurdu bilemezdik.
    Bu adamın tahrikleri propagandası niye yapılıyor burada 6 çocuk yaparken sorun yok çocuklar anasına verilince suçlu Atatürk o nedenle Erdoğan'ı yalnız bırakmamalıyız, mantığa bak!
  • konuyu acan zaati muhterem. su adami taniyor musun ?

Su adama bir video atmak istiyorum! bunlar gibi osmanlicilar, takfirciler, takkiyacilar ne dusunuyor!
    https://forum.donanimhaber.com/9-yasinda-kiz-evlendirildigi-adamla-iliskiye-girmedigi-icin-basi-kesilerek-idam-ediliyor-yapaca--138046307

Bakalim bu kancinci seviye islam onlara gore!!! cok merak ediyorum, taniyorsan yakindan bir video aticam sadece, bu balkanlardan kopup gelme gule...
  • tipe gel
  • Diktatörlükle yönetilen ülkeler zayıflar ve işgale uğrar çünkü toplumun enerjisi ve bilgisi ülkenin gelişimi için kullanılamaz

Türkiye'nin Osmanlı gibi bir aile tarafından ( yada bir grup tarafından) ele geçirilip devlet yıkılıncaya kadar aile-devlet parti-devlet konsolidasyonu sağlayarak devleti aileyi ( Osmanlı) korumak için bir zırh gibi kullandığı gibi partiyi(akp) korumak için de devleti kullanmamak gerektiğini yazıyoruz. Yoksa sonumuz Saddam Esat 'ın ülkelerinden farklı olmaz

Çözüm demokrasiye geçmek. Öyle devletin gücüyle seçim yapmak demokrasi değildir onu Saddam ve Esat'ta yapıyor

Yapılması gereken şunlardır (akp tabanı farklı parti kurabilir orda yazmayan) yoksa Türkiye 10-15 devletçiğe bölünecek %90ı kilise devletleri olacak( Hatay, Tarsus, Bergama, Trabzon, Van, Hakkari, Mardin ,Diyarbakır, istanbul suriçi, iznik vs)
    https://forum.donanimhaber.com/akp-ne-yapmali-2021-ekonomi-cokusunden-once--136645920#mess_136646026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Nisan 2019; 7:13:16 >

• Bizim torbacı da adamım diye geziyor.
  • Konuyu açan komiklik olsun diye açmadıysa blok atıcam
  • Bu adam sözleri dinlenecek, ettiği sözler doğruya sayılacak birisi değil bunun kendi çapı kadar konuşmalarını buraya taşımak daha çok insanı zehirlemek doğru değil.
  • Ben ocu bucu diye ayırmayada karşıyım. Sandıkla gelen sandıkla gider bu kadar basit. Oyunuza sahip çıkın bakın İstanbulu imamoğlu kazandı. Demek ki hala bu ülkede demokrasi var.

En mantıklı iş aklı selim olmak. Halk bunu belirleyecek. Cumhurbaşkanı dediğin adam halk tarafından seçilmiş birisi biri gider öbürü gelir.

Halkın bilinçli , donanımlı , eğitimli olması lazım.

Herkes kızıp bağırır çağırırsa kavga gürültü olursa elin Amerikalısı kankilerini toplar sopayla dürter patlamış mısırlarını alırlar kavganın bitmesini beklerler sonra patlamış mısırlarını bitirip bunlar meydana gelir derler biz demokrasi getirdik.

Her şey bizde bitiyor. Halk bilinçli olsa har vurup harman savurmasa bkz: iphone alıp çatır çatır kıranlar. Asgari ücretle çalışıp iphone x almaya kalkanlar...

Yani bundan bahsediyorum ülke kredi kartları ile ciddi borca tabi tutuldu. Daha kötüsü bu kredi kartlarını halk kapış kapış aldı şimdi borçlarını kredi kartları ile ödemeye çalışanlar var...

Diyorum her şey bizde bitiyor... Bu coğrafyada 2000 seneye yakın bitmeyen tiyatro var sahnede ki şu an aktör Türkiye'dir ülkenin güvenliği geleceği için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Yok ben oy moy vermiyorum vs bunları geçin ülkesini seven oyunu verir... Oylarına sahip çıkar.

• Bu adam da kafayı yemiş...

Takipçi kitlesini yok yere gerip duran faşit bir yobazdan başka bir şey değil.
  • Tamamda benim cevabım bunlarla ilgili değildi ki? sen s400 alınmalı çünkü Yunanistan bile askeri yönden bizden üstün olacak diyorsun ve hükümeti destekliyorsun.Bense daha önce de yazdım Türkiye Rusya-Çin'le ortak olduğunda Türkiye-NATO Türkiye-AB sınırının Türkiye-Yunanistan sınırı olacağını ve bu nedenle Yunanistanın ve Kıbrısın hem ABD ve hemde AB tarafından destekleneceğini 12mil ve kıbrıstaki haklar konusunda tüm batının Yunanistan ve Kıbrıs Rumlarını destekleyeceğini Akdeniz ,Ege ,Suriye'de Rusya ve s400 bizi kurtaracaksa devam edilebiliriz ancak Kıbrıs açıklarındaki doğalgazdan tüm komşular yararlanırken hatta Katar bile gelmişken biz sadece seyrediyoruz demiştim

Türkiye Rusya ittifakının gerekçesi nedir? Halkın ne çıkarı var yoksa demokrasiden uzaklaşıldığında iktidarı koruyacak silahlar orada olduğu düşünüldüğü için mi?.. Türkiye'de yeni 48 hapishane yapılıyor kapasite 500 bine çıkıyor,Türkiye'deki insanlardaki suç oranında büyük artış yaşanılacağı düşünülüyor demek ki,bu öngörü neye dayanıyor? ...Cumhuriyet tarihinde Ankara'da muhalefet liderinin lince uğradığını okumadım terörün en yüksek olduğu zamanda bile %1-2 oyla MHP lideri Bahçeli Diyarbakırda miting yapıyor bir şey olmuyor fakat Türkiye'nin merkezinde anamuhalefet partisi liderine saldırı olabiliyor ve C.başkanı parti başkanına geçmiş olsun bile demediği söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Nisan 2019; 7:12:11 >

• Fatih Tezcan dediyse %100 doğrudur , herkes siper alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 26 Nisan 2019; 9:36:35 >
  • Dostum F-35'leri amerika verecek mi cidden ?

Hani buna bir inancın var mı ?

Ben şahsen inanmıyorum verse bile süs eşyası niyetine verir.

Burada hükümeti savunmuyorum tarafsız bakıyorum çarpıtmayın lafımı.

Biz gidip patriotta alsak f-35 de alsak osmanlida ingilizlerin yaptigi gibi olacak para odendi gemi yok ortada...

F-35 bu saatten sonra amerika vermez VERMEZA neden vermez sıra Türkiyeye yaklaştı aç haritaya bak dostum suriyeye kadar geldiler iran ve Türkiye kaldı iranda giderse Türkiye dayanamaz.

Net diyorum iran'ı sevmesemde olası Amerikaya karşı bir savaşta bizi destekleme ihtimalleri yüksek.

Şu aralar bizi natodan bile çıkarmayı düşünüyorlar.

Doğal gaz hattını kullanamamamızın sebebi bile bunlar aslında israil sana koklatmaz bunu...

Cumhuriyet 100. yılına girecek emperyalistler sana gel kardeş geliş diyecek oldu...

Hapishaneler neden artıyor bilemeyeceğim belkide iç karışıklık çıkarmaya çalışan mülteci kılığında bir ton terorist geldi bundanda yapılıyor olabilir....

Ancak diyeyim nato zaten adalar ve kibris konusunda hep yunanistanin yanindaydi bir kere bizim yanimizda olmadi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3711A892

Emperyalizm 100 sene önce ki yenilgiyi unutmaz... Eğitim yerlerde , tarım yerlerde ,fabrikalar gitti , borç Dünya kadar olmuş...

Emperyalizm yenilgiyi unutmaz lafini erol hocadan duydunuz sanirim da o is öyle degil aksine emperyaller bizim gibi gecmis takıntılı degil adamlar suana ve gelecege odaklilar dogru olan da bu

Suanda Türkiyede resmen kale boş onlarin da ayaginda top var ee niye gol atmasinlar

Yoksa 2.elizabeth Atatürke kin duyuyor da bu yuzden abd bizimle uğraşıyor emperyalizmin bir ruhu var vs gibi bir olay yok o zaman ki emperyaller ing fransa italya gibi ülkelerdi (bizim ulkemiz adına ) suan dunyadaki emperyaller çin rusya abd gibi ülkeler ve bunlardan abd cok uğraşıyor bizimle

Kalan her seye katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

İBB den arpalanan pisliklerden sanırım. arpası kesilen kuduruyor arkadaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.