Şimdi Ara

Özel Üniversitelerin Parayla Diploma Sattığı Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirin en meşhur özel ünisinde okuyan genç ile konuştuğumda resmen parayla diploma sattıklarına kanaat getirdim.

Sınav öncesi soruları veren hocalar,haftada max 2,3 gün okula gitmeler gittiklerindede derslerin boş geçmesi ve örgün eğitim adı altında açık öğretim gibi bazı hocaların online ders işlemeside cabası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• e yani.

bas parayı yurtdışından diplomanı al denklik için adam ayarla ister hakim ister doktor ol önün açık

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Hakimi bilmem ama bi dolu farisi ,kazak vs doktor var Turkiyenin yabanci bir pozitif ayrimcilik yaptigi acik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle bir yazmışsınız ki çok basitmişçesine.Para bile bassan yapılması güç işler bunlar.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Yok. Baş parayı azerbaycan da tıp oku hiç gitmene gerek 6 sene sonra diploma

Sonra gel buraya tusa gir 100 soruda 20 tanesini yap (6 senede o kadar yapılır) üniversitelerde 6 ay 1 sene takıl denklik al bu kadar

Yada Kıbrıs'ta özel üniversitenin hukuk bölümüne yazıl,yalandan diplomayı al sonra mhp'de takılıp savcı ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benzer durumlar devlet üniversitelerinde de var. Soru verme işi olmasa da diğerleri var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Doğrudur.

Para her şeyin kapısını açar.

• para alan emir alır diye bi laf var.

para veren kişi otoritedir. özel üniversitede otorite öğrencidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    yurt dışı olayı zaten full kolpa.

adam diyo ki University of College'dan mezun oldum. adam bunu 100 kişiye söylese 99'u "vay bee helal olsun" der. halbuki okulun ismi bile isim değil.

okulun kendi zaten hiç yok. bakıyorsun Macaristan okulu görünüyo. Macaristan'a gidip gözle kontrol etme şansın olsa şunu gireceksin ki öyle bi okul hiç yok. binası bile yok. %100 feyk. ama diploması gerçek sayılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2024; 3:11:49 >
  • daha yeni gündem oldu, ordudan rütbeli birisi, Ampul'e yakın biri, kızını yurt dışında dandik bi bölüme yazdırmış. kız o dandik bölümden Türk üniversitesine geçiş yaptırılmış ama geçtiği bölüm tıp. kız bi anda Türk devlet üniversitesinde tıp öğrencisi oluverdi. sınav falan kazanmadan.

emin olun o kız diplomayı da çalışmadan alacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.