Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
66.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Oo, bakalım ne cevap vericek. Bana kalsa Fatmagül bir şeyler söyleyebilir hemen utanıp sonra kaçabilir yarıda kalır konuşma. Ama mutlu olmalarını çok istiyorum.
  • Bugün güzel heyecanlı bir bölüm var, bakalım neler olucak?
  • Yok mü yeni bölümü izleyen

Yani bu kadarda yalan söylenmez Selim'in babasına sınır oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Yok mü yeni bölümü izleyen

Yani bu kadarda yalan söylenmez Selim'in babasına sınır oluyorum

Selimin babası psikopat, sapık resmen . Fatmagül iyiden iyiye Kerime yanıklaştı..
  • var var ... da bir saat özet verdler
    tam yeni bölüme başladılar Kerim Mustafayı kovalıyodu o anda telefonum çaldı 15 dakka konuştuk
    herşeyi kaçırdım, özet verin hütfen

şu heryöne bedavalardan artık gınaa geldi
    zaten telefonda konuşmayı sevmem üstelik de zamanlı zamansız ararlar
  • Beren Saat parayı kırdı

Beren Saat, ikinci kez ünlü bir deodorant markasının reklam yüzü oldu.

Geçen yıl Gülben Ergen'in yerine firma ile 1 yıllık anlaşma yapan ve ilk reklam filmini Bangkok'ta çeken Saat, satışlarda patlama yaşanması üzerine firmanın bu yıl da ilk tercihi oldu.

Saat'in bu yılki anlaşması karşılığında 600 bin dolar (Yaklaşık 930 bin TL) alacağı öğrenildi. Markanın reklam çekimi fotoğraflarına ise yine Nihat Odabaşı imza attı. Geçen yıl hem deodorant, hem de cips reklamında kamera karşısına geçen Saat'e yine çok sayıda ürün için reklam teklifi yağdığı ifade edildi.(sabah)

Bildiğimiz 930 milyarmı oluyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 10 Şubat 2011; 22:32:08 >

• Para Mustafayı değiştirdi vallahi sapıttı herif, herkese dağıtıyor 100-200. Fragman çok yanıltıcı olmuş sanki Fatmagülün yüzüne söylüyor gibi bekliyorduk ama kendi başına konuştu şimdi reklam sonu bakışıp biter dizi.
  • mustafa uçtu ya
  • mustafa uçtu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..
    O değil de,şu Fatmagül'ün eski nişanlısına dublaj yapmayı bıraksınlar.Çok sırıtıyor yahu.

Aynen yahu. Doktorlar dizisinde de yarısı dublajli yapısı sesli sinir ediyor. Muhteşem yüzyılda da valide dublajli bari hürreme yapın nasıl ses o.

Nebahat Çehre'nin özel tuttuğu bir dublajcısı mı her ne deniyorsa ondan var zaten,hangi dizide oynasa aynı ses tonu. Yalnız Mustafa kendi sesini kullansın ya da gitsin insanın dövesi geliyor tipini görünce birde böyle yankı yapıyor gibi yapmacık sesi olunca iyice öldürmek istiyor insan,kanal değiştirme sebebi resmen.Selim'in de böyle varoş kızların bayıldığı mal popçu adamlar olur ya öyle bir tipi var davranışları da itici.Ben bu dizinin kadrosundan gerçekten nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 11 Şubat 2011; 2:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies
    quote:

quote:

O değil de,şu Fatmagül'ün eski nişanlısına dublaj yapmayı bıraksınlar.Çok sırıtıyor yahu.

Aynen yahu. Doktorlar dizisinde de yarısı dublajli yapısı sesli sinir ediyor. Muhteşem yüzyılda da valide dublajli bari hürreme yapın nasıl ses o.

Nebahat Çehre'nin özel tuttuğu bir dublajcısı mı her ne deniyorsa ondan var zaten,hangi dizide oynasa aynı ses tonu. Yalnız Mustafa kendi sesini kullansın ya da gitsin insanın dövesi geliyor tipini görünce birde böyle yankı yapıyor gibi yapmacık sesi olunca iyice öldürmek istiyor insan,kanal değiştirme sebebi resmen.Selim'in de böyle varoş kızların bayıldığı mal popçu adamlar olur ya öyle bir tipi var davranışları da itici.Ben bu dizinin kadrosundan gerçekten nefret ediyorum.

Mustafa da tikky sesi var :D
    Bu arada Fatmagul tipik Turk kızı kaprisleri beni bunalttı.
  • Fatmagül sandıktan kurtulduğu gibi mendilden de kurtuldu
    ooohh be

salak! o geceyi anımsatır diye almaz zannettim önce

Nebehat Çehre´yi seslendiren sanatçı bence Kavak Yellerindeki Deniz´in annesi
    adını unutmadıysam GÜNAY KARAMAN
    iyi ki dublaj ,yoksa sesi yüzü gibi değil
  • Bu bölümü pek beğenmedim.Şu diyaloğa çok güldüm nedense.

Fatmagül:Keriim!!!Bırak gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies
    quote:

quote:

Nebahat Cerve kendi sesini kulaniyor sanirim
  • Konu amacından sapmışa benziyor.
  • işler gene karışıyor dogrusu

fatmagülde anma aksi ve inat bir kız dogrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

işler gene karışıyor dogrusu

fatmagülde anma aksi ve inat bir kız dogrusu

hocam aksi olmasın mı?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.