< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FATURA KAMPANYALARI ANA KONU (5. sayfa)

-
-
-
Moldova hocam cevap için teşekkür ederim,
o zaman ödeyeyim doğalgaz faturamı mobilden hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 18 Şubat 2025; 16:57:4 > -
kart ücretini kesin bilmiyorum ama benden 13 ay sonra alırız dediler, ben emekli maaşımı ordan almıyorum belkide ondandır,
yaş sınırı ise emekli olanlara veriyorlar, birde kart limitleri de kıstas benim eşimde emekli ama diğer kart limitleri yüksek olunca vermedi,
düşürdük yine vermedi boşuna düşürmüş olduk
-
bunu özellikle bankadaki temsilciye sordum,kesinlikle alınmayacak dedi.
-
evet hocam çoğunlukla kişiye özel oluyor maalesef.
@xxxcem bana bugüne kadar hep sms ile bildirim geldi hocam. akbank uygulamasında ya da juzdan da gözükmüyor. sms leri takip etmekte fayda var. 2024 te 10 adet kadar fatura talimatı verdim. geçen ay gene geldi ama fatura kalmadı elimde 90 gün şartından dolayı
@Moldova_lover evet hocam 2 adet ama 1 tanesinin ödenmesi yetiyor. iyi tarafı 6ay talimatta kalma şartı yok. ödülü aldıktan sonra talimatı iptal edebiliyoruz. diğerleri gibi kilitlemiyor insanı.
-
hesabı doğrulayıp sanal kart oluşturmanız lazım. bunları yaptıktan sonra gözükür.
-
kampanya bitti mi ben göremiyorum da.
-
Akbank 250 puan için taahhüt var mıydı ödendikten sonra çıkılıyor muydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En alta saklamışlar başka bişey ararken buldum. Kullanmak isteyenlerin bilgisi olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akbank fatura ödeme ücreti alıyor.
uzak durun.
garanti kampanyası için önce, FATURA yazıp 3340 sms atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 3 Mart 2025; 16:38:42 > -
Istanbulda yaşamıyorum. Bu dogalgaz faturasını nasıl taksitlendirebiliriz arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel hangi fatura ödeme veya kampanyaları var?
Tami kart yüzde 20 en fazla 200 lira geri ödeme yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bunu biliyorum teşekkürler ödedim bu ay oradan devam ederse oradan ödemeye devam edeceğim faturaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Mart 2025; 23:43:10 >
Selamlar 800 tl faturam var, en fazla puan/ödül veren banka hangisi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tami
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X