< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FATURA KAMPANYALARI ANA KONU (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet hocam alt limit 500 diğer kampanyalarda da fos olunca direkt mefta dedik rafa kaldırdık rahmetliyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mono 250/75 veriyordu o da metfah oldu.. bu ay kesat faturalar için Vodafone Pay'e devam yüzde 10 alırız hiç olmazsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monoda her ay 75 alıyorduk ne olmuş bitmiş mi usta
Bu ayki kampanyalar arasında yok
İşbankası 500 tl maxipuan kampanyası var. Görmeyen duymayan kalmasın.
Fatura talimatlarına 500 TL'ye varan MaxiPuan fırsatı!https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=L0JpcmV5c2VsS2FydEthbXBhbnlhbGFyaS9PdGhlci9mYXR1cmE1MDBfMDEyNQ==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
Detayları önemli okumanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Açılmadı kampanya, detayları neydi acaba?
-
28.11.2024'de doğalgaz talimatı vermişim 05.12.2024'te de fatura otomatik ödenmiş , ardından talimatı iptal etmiştim.
Şimdi yeniden bu doğalgaz faturası talimatını veremiyorum sanırım değil mi, başka 2 adet fatura talimatı vermem lazım ve 30.08.2025'e kadar bunları iptal etmemem lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz söyleyince içime kurt düştü. Bugün müşteri hizmetlerine daha bir ay önce verdiğim iki otomatik ödeme(ikiside eklediklerimden farklı ve ikiside iptal edilmedi) talimatı bunu almama engelmi dedim. Gitti geldi evet alamazsınız dedi. Bana pek bilgisi olan biri gibi gelmedi. Koşulları tekrar tekrar okudum. Tüm yazan şartları sağlıyorum. Bu önceden verdiğim ikiside farklı ve hâlâ devam eden talimatlar bu 500'ü almamıza engel olur mu?, bilen varsa yazarsa herkes öğrensin isterim.
Önceki kampanya da 10 yıl önceki faturaları bahane edip vermedikleri oldu. Yine vermezler bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12Siz söyleyince içime kurt düştü. Bugün müşteri hizmetlerine daha bir ay önce verdiğim iki otomatik ödeme(ikiside eklediklerimden farklı ve ikiside iptal edilmedi) talimatı bunu almama engelmi dedim. Gitti geldi evet alamazsınız dedi. Bana pek bilgisi olan biri gibi gelmedi. Koşulları tekrar tekrar okudum. Tüm yazan şartları sağlıyorum. Bu önceden verdiğim ikiside farklı ve hâlâ devam eden talimatlar bu 500'ü almamıza engel olur mu?, bilen varsa yazarsa herkes öğrensin isterim.
Tekrar MH'ne sordum yanıtı kopyalıyorum.
MH: Kampanya koşullarını kontrol ettim. Eski fatura talimatınız olması
etkilemiyor bu güncel kampanya da ilk defa
fatura talimatı verenlere değil. Mevcutta
olup üzerinde tekrar talimat olması
durumunda kampanyadan puan yüklemesi
yapilacak.
Ben: Ablacim kisa net cevap ver ya
Ben: Kampanyaya dahilim değil mi
Ben: 2025.08.31 tarihine kadar tanimladım yeni
faturaları
MH: Evet ama diğer sartlara da uyulması
gerekir en az 3 fatura ödenmesi
30,08,2025 tarihine kadar faturalarınız iptal
edilmemesi vs.
4 talimatınızda şuanda ki güncel
kampanya için gecerlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
QNB kredi kartınızla veya QNB vadesiz hesabınızdan 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 100 TL, toplamda 300 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!
Hesaptan Otomatik Ödeme Talimatı Verme Koşulları
- Hesaptan ödül kazanımı için 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında QNB vadesiz hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vermeniz ve 31 Mart 2025 tarihine kadar ilgili fatura için ödeme yapmanız gerekmektedir.
- Hesaptan verilen talimatlar için kazanılan ödül 1-10 Nisan 2025 tarihleri arasında QNB Nakit Banka Kartınıza yüklenecektir.
- Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.
- Ödeme tarihinde hesap limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.
- Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir, talimat başına 100 TL olmak üzere toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
- Kazandığınız ParaPuan'ları QNB üye iş yeri QNB poslarında kullanabilirsiniz. QNB üye iş yeri bilgisine çağrı merkezimizden veya Q üzerinden ulaşabilirsiniz.
- Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
- ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.
- QNB Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
Kredi Kartından Otomatik Ödeme Talimatı Verme Koşulları
- Kredi kartından ödül kazanımı için 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı vermeniz, 31 Temmuz 2025 tarihinde kadar talimat verdiğiniz fatura için en az 1 kere ödeme yapmanız ve talimatınızı 29 Ağustos 2025 tarihine kadar açık tutmanız gerekmektedir.
- Kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, QNB kredi kartınıza yüklenecektir.
- Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.
- 29 Ağustos 2025 tarihine kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacaktır.
- Ödeme tarihinde kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.
- Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir, talimat başına 100 TL olmak üzere toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
- Kazandığınız ParaPuan'ları QNB üye iş yeri QNB poslarında kullanabilirsiniz. QNB üye iş yeri bilgisine çağrı merkezimizden veya Q üzerinden ulaşabilirsiniz.
- Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
- ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.
- QNB Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
- Kampanya sadece QNB ve QNB First logolu bireysel kredi kartları ile verilen talimatlar için geçerlidir. Enpara, QNB Ticari, QNB Fix, Sanal Kartlar ve Miles&Smiles QNB kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir
-
Kredi kartından ödül kazanımı için 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı vermeniz, 31 Temmuz 2025 tarihinde kadar talimat verdiğiniz fatura için en az 1 kere ödeme yapmanız ve talimatınızı 29 Ağustos 2025 tarihine kadar açık tutmanız gerekmektedir.
100 lira vereyim de git
-
Benim mobil uygulamada gözükmüyor bu çok az kampanya çıkıyor.
Tami de fatura kampanya gelmiş 250 TL veriyor şükürler olsun
Haber verdiğin için sağ ol.quote:
Orijinalden alıntı: Yrs123
Tami de fatura kampanya gelmiş 250 TL veriyor şükürler olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X