Şimdi Ara

Fatura ne kadar gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ay kotayı biraz aştım.

7.953.867.389
    (7,408 GB)

Paketim
    NET4 Paket (Limitli)

Önceden kotayı aşmayınca 30 felan geliyordu. Bir dahaki ay ne kadar gelir. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper81

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/ucretlendirme
    Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB,....

yani şu an 61.25 mi gelicek ? o zaman ben downloada devam edebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper15

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB,....

yani şu an 61.25 mi gelicek ? o zaman ben downloada devam edebilir miyim ?

Alıntıları Göster
    kalan ücreti diğer aylara bölüyorlar, her ay 61,25 ödeyeceksen et ama sonra haciz maciz gelirse karışmam

kota aşım ücretin : 0,009248x3400=31,4432 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper81

kalan ücreti diğer aylara bölüyorlar, her ay 61,25 ödeyeceksen et ama sonra haciz maciz gelirse karışmam

kota aşım ücretin : 0,009248x3400=31,4432 TL

Alıntıları Göster
    downloada basla bence ay sonuna indirebildigini indir 5gün sürekli download yaparsan 200gb indirirsin rahat max. 61.25tl fatura gelcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

downloada basla bence ay sonuna indirebildigini indir 5gün sürekli download yaparsan 200gb indirirsin rahat max. 61.25tl fatura gelcek.

Alıntıları Göster
    Ya tam anlıyamadım..
    Şimdi ben birdaki ay gelen faturada 61.25 ödücem sanırım.. Ama ben download yaparsam mesela 1 gb daha indirdim, oda 10 tL demek. Kasımda 39 mu gelicek yenii arkdaşlar ? Roxbury kardeşim, sen bunu mu demek istedin ?
  • quote:

Ya tam anlıyamadım..
    Şimdi ben birdaki ay gelen faturada 61.25 ödücem sanırım.. Ama ben download yaparsam mesela 1 gb daha indirdim, oda 10 tL demek. Kasımda 39 mu gelicek yenii arkdaşlar ? Roxbury kardeşim, sen bunu mu demek istedin ?

Alıntıları Göster
    60-65 civarı olur.

Geçmiş olsun.

Bende bi aralar öyleydim sınırsıza geçtim.

Artık özgürüm.

• quote:

Ya tam anlıyamadım..

Büyük ihtimalle öyle olur

1gb ile baslarsın bir sonraki aya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SgtHeadshot

quote:

Ya tam anlıyamadım..

Büyük ihtimalle öyle olur

1gb ile baslarsın bir sonraki aya

Alıntıları Göster
    Peki, çok teşekkür ederim bilgileriniz için download devam etmenin bir anlamı yok :)

• quote:

Peki, çok teşekkür ederim bilgileriniz için download devam etmenin bir anlamı yok :)

Alıntıları Göster
    61.25 TL gelebilir en fazla. Ayrıca sonrasında indirdikleriniz bir sonraki aya yansıtılmaz.

61.25 TL'lik faturayı geçtikten sonra artık istediğiniz kadar download yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickimi Düşürdüm

61.25 TL gelebilir en fazla. Ayrıca sonrasında indirdikleriniz bir sonraki aya yansıtılmaz.

61.25 TL'lik faturayı geçtikten sonra artık istediğiniz kadar download yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Nasıl yapıyorsun ya istediğin kadar download

Milletin ocağına incir ağacı dikmeye kalkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: RukawaKaede26

Sınır 61.25 TL liradır. Bir sonraki aya yansıtılmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RukawaKaede26

Sınır 61.25 TL liradır. Bir sonraki aya yansıtılmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafam karıştı, 4 günüm kaldı. Bir film birde oyun var indirmek istediğim. Eğer doğruysa onları indirmek istiyorum yardımcı olun lütfen mağdem para çok gelicek 61.25 bir fırsatım varsa indireyim şunları ama eğer fırsatım yoksa yani sonraki aya 20 30 lira daha yansıcak ise indirmeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper15 -- 26 Eylül 2010; 13:34:55 >

• quote:

Arkadaşlar kafam karıştı, 4 günüm kaldı. Bir film birde oyun var indirmek istediğim. Eğer doğruysa onları indirmek istiyorum yardımcı olun lütfen mağdem para çok gelicek 61.25 bir fırsatım varsa indireyim şunları ama eğer fırsatım yoksa yani sonraki aya 20 30 lira daha yansıcak ise indirmeyim

Yansımayacak, rahatça indirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Peki teşekkür ederim...

• quote:

Peki teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    Bu arada Bir Tavsiye Vereyim Ay Sonunda saat 12 den Önce saat 10 - 11 arasında Modemi bi kac kez kapatıp acın yoksa Bu ay yaptıgınız Downloadlar Öbüraya isler modem kapatılmadıgı için ilk günden 2gb falan görürseniz sasırmayın ozaman 10-11 arasında modemi kapatıp acın 12 olmadanda kapatıp acın bana göre.sınırsız olsanız sorun degilde kotalılarda bu bilgiyi bilmeniz gerekmekte.
  • quote:

quote:

Ay sonunda baktın fatura kabarık Babana hemen sınırsıza geçmesi gerektiğini söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: BanZaII

quote:

quote:

Ay sonunda baktın fatura kabarık Babana hemen sınırsıza geçmesi gerektiğini söyle

Şimdi laf mı dokunduruyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BanZaII

quote:

quote:

Şimdi laf mı dokunduruyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün türk telekoma gittim. 3 kişiye sordum 1 itam olarak bilmiyordu diğer 2 si dediki, hayır diğer aya aktarılmaz. isterse şu an 50 gb olsun rahat rahat kullanın ..sonra ben dediim bu 3 günlük kullanımım mesela 500 mb 5 lira diğer aya aktarılır mı dedim hayır dediler 61.25 gelicek diğer ayda 0 olarak başlarsınız aktarma olmaz dediler.. zaten ses kaydıda yaptım bir sorun olursa kanıt için :)

• quote:

Arkadaşlar bugün türk telekoma gittim. 3 kişiye sordum 1 itam olarak bilmiyordu diğer 2 si dediki, hayır diğer aya aktarılmaz. isterse şu an 50 gb olsun rahat rahat kullanın ..sonra ben dediim bu 3 günlük kullanımım mesela 500 mb 5 lira diğer aya aktarılır mı dedim hayır dediler 61.25 gelicek diğer ayda 0 olarak başlarsınız aktarma olmaz dediler.. zaten ses kaydıda yaptım bir sorun olursa kanıt için :)

Dedik o kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.