Bildirim
Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Şuan faturasız hattınız var hocam, hesabınız da lira var, o liralar ile bir paket satın alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarifeler akıllı tarifelerden sonra bi haftaya kadar alıma kapanır mı yoksa 31 aralık 2020 ye kadar devam mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
31 Aralık 2020 diyoruz hocam ama yetkiler Turkcell de, paketler bugün geldi, her an kaldırabilirler bunları.
Doğrudur yetkiler Turkcell de ben iki kampanyanın aynı anda durmayacağını düşünüyorum.
Düşünürseniz 20 GB olan gayet güzel bence, ben de taahhüt bitiminde durumu gözden geçireceğim.
20 gb 59 tl olması çok iyi olmuş artık elçi koduna gerek kalmadı.10 gb benim için ideal evde wifi olduğu için ihtiyacım yok. Artık seneye git gel yaparak geçersiniz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 30 Eylül 2020; 8:28:27 >
Aynen, boşa TİM'dekilerin ağız kokusunu çekiyorduk.
Umarım hocam öyle düşünüyorum ben de
Ne yaptınız hocam, halloldu mu işiniz?
Hocam faturasız olduğunu nereden anladınız, faturalı olsaydı ne olurdu ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Şuan faturasız hattınız var hocam, hesabınız da lira var, o liralar ile bir paket satın alabilirsiniz.
Hesabınız da Lira eski adıyla Kontör var hocam, faturalı hatta geçiş yaparsanız faturam diye geçer o kontör bölümü ve şayet şimdi faturalı bir pakete geçiş yaparsanız hesabınız daki kontörler de ön ödeme sayılır ve ilk ayki faturanız normal den biraz düşük gelir.
Hocam faturasizda hattiniza para yuklersiniz(TL bakiyesi yani), hattiniza yuklediginiz para kadarini harcayabilirsiniz, fazlasini harcayamazsiniz. Hattiniza yuklediginiz para ile aylik, haftalik paketler satin alabilirsiniz.
Faturalida ise siz bir paket seçersiniz, ayin belirli bir gununde bu paketiniz her ay yenilenir ve size o ayki kullanimlarinizdan bir fatura cikartilir ve faturayi odersiniz. Paket harici bir kullanim yaparsaniz veya paketinizi bitirip kullanima devam ederseniz(aşım yani) bunlar da faturaniza yansir.(bazi paketler aşimsizdir, yani isteseniz da fazla bir ucret gelmez faturaniza, ama cogu aşimlidir). Bu yonden faturasiz bir tık daha iyidir.
Hattinizda TL Bakiyesi kismi mevcut oldugu için hattiniz faturasizdir.
Bu arada tarife, mesela sizin TL bakiyeniz var, şimdi birisini aradiginizda bir ucretlendirme olmasi lazim. O ucretlendirme çşitli tarifelere gore yapiliyor, mesela salliyorum 3 dakikasi 70 kuruş gibi. 3 dakikaya kadar 70 kuruştur, 1 dakikada konuşsaniz 2 dakika da konuşsaniz ac kapat da yapsanjz 70 kuruş alinir.
Paket ise dakika+sms+internetin direk olarak paket halinde satilmasidir, telefonu çok kullaniyorsaniz paket her zaman daha karlidir. Ancak ayda yilda bir birisini ariyorsaniz veya internete hiç girmiyorsaniz paket yapmaniza gerek yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 30 Eylül 2020; 11:31:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni faturasız dan faturalı'ya geçiş paketlerimiz bu konu da gençler
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-in-2021-yilinda-yeni-faturasiz-dan-faturali-ya-gecis-paketleri-hazir--145792599
Merhaba,
2 gün önce şartlar değişmiş , faturasıza geçirmek zorunda olduklarını beyan ettiler , bende sorun yok ben demiştim size dedim , faturasız hatta geçirdiler , herhangi bir paket satın almanıza gerek yok hattınız faturasıza geçer geçmez ister bize gelin ister uygulama üzerinden geçebilirsiniz dediler , sanırım müşteri çekmek için bu şekilde dediler günahlarını almayım. Bu arada fiyatlar değişti mi paketin? yeni başlıkta gördüm -
Yok hocam bunlar eski yakında kaldırılacak, yerlerine yeni paketler geldi ama bunlar daha henüz rafa kalkmadı
Peki şu an için hala en uygunu 39 tl olan 10gb lik paket diyebilirmiyiz? -
Evet hocam diyebiliriz, 20 GB 59 TL olan paket de geldi, dilerseniz ona da bakabilirsiniz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 30 Eylül 2020; 19:55:38 >
Hocam ben turkcellin sitesinden numara taşıma yaptım. Hattı adrese teslim seçtim. Kaç gün içinde geliyor bir bilginiz var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Evet hocam diyebiliriz, 20 GB 59 TL olan paket de geldi, dilerseniz ona da bakabilirsiniz hocam
1 hafta diye biliyorum hocam, ama adresinize de bağlı bir de kurye'nin hızına, umarım kurye adresinizi bulabilir hocam, internetten numara taşıma da genellikle şikayetçi herkes çünkü.
Merhaba, faturalı Turkcell hat kullanıyorum. 1 ay sonra taahhütüm bitecek. Maxi plus'a geçmek istiyorum. Önce başka bir operatöre geçip, sonra turkcell faturasıza geçtikten sonra turkcell faturalıya geçersem bu paketi kullanabilecek miyim? Herhangi bir süre beklemem gerekiyor mu bir yerde?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X