Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sözleşme sayfasına geldiğiniz de o 1,5 GB internet 3 GB olarak gözükecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere denedim,sms doğrulamadan sonra işleminizi tamamlanamadı diyor çıldırttı gece gece

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah deneyin dilerseniz, sistem de sorun olabilir

• Öyle yapacağım artık ..
  • Bu faturalı midi plus( 3 gb 25 tl) a geçmeyi düşünüyorum da maddelerde fiyat taahhute dahil değildir yaziyor simdi geçeriz 2 ay sonra zam gelirse fena olur. Detaylı bilgiye sahip olan var mı?

• Maxi plus 39 tl sanırım 2.85 de vergi etti 41.85 tl. Faturanıza tkü dışında başka bi ücret yansıyormu. Yani aylık kaç lira fatura geliyor. İlk defa faturalıya geçeceğim faturaya hangi ücretler yansıyor.

Edit: midi plus tarife ücreti 10.06.2020 tarihi itibariyle 44.90 tl olmuştur

Tarifeye zammı geldi. Şimdi geçelim desek 44.90 mı ödeyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 27 Eylül 2020; 3:52:2 >

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    TKÜ dahil toplam 42 TL veriyorum hocam

• Tarife ücreti 44.90 tl olmuş haziran 10 itibariye açıklamada yazıyor

Hayır hocam olmadı, yoksa o fiyattan verirlerdi bana da.

Buyrun;
    Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

• Başka bir operatörden geçiş yapınca maxi plus paketini alamıyor muyuz? Türkcell bayisindekiler sadece faturasız hatlar faturalıya geçince var bu kampanya diyip şutladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Hayır hocam olmadı, yoksa o fiyattan verirlerdi bana da.

Buyrun;
    Ben midi plus için söyledim sitede bu şekil 44.90 tl yazıyor. Maxi plus içinse 54.90 tl yazıyor
    Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

Hocam o taahhütsüz, aylık fiyat

• Alabilirsiniz hocam, Turkcell faturasız'a geçiş yapın ardından uygulama üzerinden pakete geçiş yapabilirsiniz

• quote:

Alabilirsiniz hocam, Turkcell faturasız'a geçiş yapın ardından uygulama üzerinden pakete geçiş yapabilirsiniz
    Faturasıza geçmek için herhangi bir ücret ödüyor muyuz ? Şuan vodafone da faturalıyım çünkü

• Taahhüt bitti ise ücret ödemezsiniz, taahhüt devam ediyor ise taahhüt'den cayma bedeli ödersiniz

• quote:

Taahhüt bitti ise ücret ödemezsiniz, taahhüt devam ediyor ise taahhüt'den cayma bedeli ödersiniz
    38 lira cayma bedeli vericem onu gözden çıkardım zaten türkcell tarafı için sormuştum oraya birşey ödemiyoruz yani teşekkür ederim hocam

• Aynen hocam Turkcell de ücret vermenize gerek yok, rica ederim hocam

Küçük bir tavsiye: Bayilerle sorun yaşamamak adına hattınızı Turkcell'in sitesinden faturasız'a taşıyabilirsiniz hocam ve sonra da sim kartınızı istediğiniz TİM'den teslim alabilirsiniz

• Ben de midi tarife kullaniyorum da internet biterse ekstra gb alabiliyor muyum uygun fiyata online ders vereceğim net baglanmasi uzun surecek eve.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsiniz, bu paketlere bakabilirsiniz hocam

• Sabah geçiş yaptım.Kısa süreli bir yanlış anlama yaşadım.

Geçiş yapar yapmaz fatura kısmında 50 lira yazıyordu.Meğer eylül 2018'de ödediğim faturaymış o. Detaylı bakınca farkettim.

Neyse bilerek salla kazan hakkımı saklamıştım.Haftalık 5 gb/her yöne 1000 dk geldi. Umarım böyle devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.