Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haftalık 2 GB veriyor genellikle

Ve sene sonuna kadar da internet verecek, bütün Turkcell faturalı/faturasız/RaHat hat fark etmeksizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Haftalık 2 GB veriyor genellikle

Ve sene sonuna kadar da internet verecek, bütün Turkcell faturalı/faturasız/RaHat hat fark etmeksizin
    Doğru garanti işi de geldi. Şu an faturasız gnc 2 gb kullaniyorum her hafta bipten haftalik 5 gb aliyorum ztn hediyeler bol internet derdim yokta.her ay 35 yükleme derdi uğraştırıyor buna mı geçsem diyorum 25+3 vergiden 28 devam bipten salla kazandan götürürüm işi diyorum. Kafam karıştı biraz sizce ne yapmalıyım hocam ne dersiniz?

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Bence geçin hocam, ilk ay 10 GB + birkaç hediye daha seçenekleriniz olacak.

Akıllı fatura özelliği ile ek paket almadığınız sürece aşım yapmanız söz konusu olamaz hocam, her ay hediyelerle 10 - 13 GB veri harcayabilirsiniz hocam

• quote:

Bence geçin hocam, ilk ay 10 GB + birkaç hediye daha seçenekleriniz olacak.

Akıllı fatura özelliği ile ek paket almadığınız sürece aşım yapmanız söz konusu olamaz hocam, her ay hediyelerle 10 - 13 GB veri harcayabilirsiniz hocam
    Şu an faturasızdada bip hediye yarisi gnç çatlat paycell falan hediyeler geliyor ztn hediye olarak çok birşey değişmez sanırım da ödediğim tutar düşecek tl derdim olmayacak banka kampanyasi oluyor mesaj aticam tl olmayinca dert faturalida direk at o yönü cazip geliyor şu anda pakette 4 tl daha ucuz olacak

Tercih sizin hocam, şimdiden hayırlısı olsun sizin için

• quote:

Tercih sizin hocam, şimdiden hayırlısı olsun sizin için
    Teşekkürler hocam

Rica ederim

• Bana özel mesaj dan Turkcell bayilerinin sizi kandırdığına dair mesajlar geliyor arkadaşlar.

3 ay, 45 gün, 60 gün kalın sonra Faturalı Maksi Plus vs pakete geçebilirsiniz diye.

İnanmayın arkadaşlar lütfen inanmayın bu tip konuşanlar kendi çıkarlarının peşinde kişiler, müşterilerini hiç düşünmezler, yazık günah.

Size hep anlattım konu da görmeyenlerimiz olmuş olabilir bir daha söylüyeyim; Artık Turkcell faturasız'a internetten geçiş yapabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde hattınızı istediğiniz bayi den teslim alabilirsiniz ve hat açılır açılmaz Dijital Operatör uygulamasının arama sekmesine paketin adını yazarak oradan geçiş yapabilirsiniz, artık bayilere kanmayın arkadaşlar.

Konu güncellendi, numara taşıma linki eklendi ve bu yazıma da tekrar ekliyorum...

www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/numara-tasima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 25 Eylül 2020; 19:42:35 >

• Hocam dediğiniz gibi yaptım pazar günü sabah 6.30 da hattım aktif olacakmış sonra turktelekom faturasiza dönüp faturali için düzgün bir teklif bekleyeceğim beklerken kullanmak için önerebileceğiniz bir sey var mı

• Merhaba

Bugün gittiğim bayide vodafone'den turkcell faturasıza geçme talebinde bulundum , bayi çalışanı neden diye sorunca kendisine faturasıza geçip ardından tekrar faturalı maksi plus paketine geçmek istediğimi söyledim kendisi faturasıza geçmenize gerek yok sizi direk ben bu pakete geçirebilirim faturasıza geçmeden dedi kabul ettim pazartesi geçiyorum , nasıl oldu bilgim yok şaşırdım arkadaş yardımcı oldu belki insafiyet kullanıp sistem üzerinde yardımcı oluyordur.
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom faturasız için diyorsanız hocam şuan o operatör'de eğer 2 GB yeter derseniz 25 TL hocam, HAVALI 2GB yazıp 5555'e göndererek sahip olabilirsiniz hocam, 20 GB kullanırım derseniz 49 TL hocam, o pakete ise HAVALI 20GB yazıp 5555'e göndererek sahip olabilirsiniz hocam.

• yedinciderecesavci kullanıcısına yanıt
    Başka pakete de geçirebilirler, hat açılınca kontrol edin yanlış bir şey yapmışlarsa eğer o bayiyi şikayet edebilirsiniz.

• Hocam ben turktelekomdaydim bu havalı tarifelerde 90 gün kuralı var sanırım onlar sadece yazıda mi yoksa uygulanıyor mu

• Peki bu pakete bu şekilde geçirmeleri mümkün mü gerçekten?
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Uygulanıyor hocam doğru maalesef

Sanmıyorum hocam, çünkü faturasız olmak öncelikle zorunlu gibi bir şey direk geçemezsiniz o pakete, öyle olsa bütün bayiler geçirirdi veya internette sitesinden direk faturalı'ya geçiş ile de geçebilirdiniz hocam.

Talebi iptal etme şansınız varsa iptal ettirin ve tekrar faturasız'a talep te bulunun hocam, şansa gelmez başka faturalı pakete geçirirler sonra.

• Ben bi pazartesiyi bekleyim , eğer gerçekten bu yönde bu pakete dedikleri gibi geçirirlerse size bilgilendirme yaparım bu yönde arkadaşları yönlendiririz.
    Olur hocam buradan yahut bana özel den yazabilirsiniz :)

Umarım sağ salim olur işiniz, şimdi den hayırlısı olsun

• Selamlar bir durum varda.Dijital operatörde böyle gösteriyor.Yıllık alırsam 3 gb olması gerekmiyor mu?
    Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 26 Eylül 2020; 23:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.