Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen, sözleşme aşamasına geldiğinizde 10 GB olarak göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 23 Eylül 2020; 10:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, dediğiniz gibi oldu geçiş sağladım
    Güzel paket gerçekten, akıllı durma özelliği paket bittikten sonra mı geçerli yani 39 tl yi yanlışlıkla aşma diye birşey sözkonusu değil anladığım.
  • MaHoHoo M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam paket bittikten sonra akıllı fatura devreye giriyor, hayırlı olsun

• Bu tarifelerde ek internet olayı mevcut mu? 10GB çok az 15 günde biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Kaçmaz 5, Kaçmaz 10 gibi paketlere bakabilirsiniz hocam, bir de haftalık paketler var.

Yeşil Beyaz ve diğer Goller Cepte üyelik paketlerine de bakabilirsiniz

• Yokizm hocam bu tarifeler 31 aralıkdan önce kalkma durumu olabilirmi?Hocam ayriyetlen fatura kesiş tarihimin Ayın 25şi olması için Dijtal Oparatörden ne zaman geçiş yapmak gerek?20sine atmaması için?
  • dohnanim D kullanıcısına yanıt
    Elbet olabilir hocam, yetkiler Turkcell de sonuçta her an kaldırabilirler.

Onu tam bilmiyorum hocam 2-3 gün öncesinden geçiş yapmanız gerek herhalde, gerekirse fatura kesim tarihini değiştirebilirsiniz hocam.

• Tamam Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı geceler
  • dohnanim D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı geceler

• türkcell rahat aylık paketteyim 750 dakika 5 gb pakete 40 tl ödüyorum bu paketlerden birine geçemiyorum nasıl geçerim saygılar.
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Bayi den geçiş yapabilirsiniz

• Faturalı paketimin taahhütü diğer ay bitiyor şimdi benim Maxi plus 10gb tarifesine geçmem için hattımı başka bir operatöre taşıyıp 30 gün beklemem mi gerekiyor? anlayamadım tam ya

• liberty_damn L kullanıcısına yanıt
    Başka operatör de 1 saat bile durmanız kafi, sonra Turkcell faturasız'a numara taşıma talebinde bulunun, hat açıldıktan sonra Dijital Operatör den Faturalı Maksi Plus paketine geçiş yapabilirsiniz.

• Hocam son fatura dönemine girmeme 1 gün kaldı. Tahahütde de 31 günüm var ceza ödemek istemiyorum. Çıkan ceza 36 TL. Geçiş işlemlerine ne zaman başlamamı önerirsiniz? TT Faturalıdan TRKCL Faturasıza sonra da faturalı maksi plusa geçeceğim. Teşekkürler.
  • usmcsas kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bittiği gün numara taşıma işlemlerini başlatın hocam, mevcut operatörünüzde paket yenilenince haklarınızı kullanmayın yahut çok az kullanın, sadece gün bazlı olarak fatura ödersiniz.

• Teşekkürler hocam. Son fatura dönemine girildiğinde de cezasız taşınabiliyormuş sanırım. Ceza 0 gördüğüm anda işlemleri başlatacağım.
  • usmcsas kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, şimdiden hayırlı olsun

• anladım hocam, teşekkür ederim, o zaman taahhütün bittiği gün farklı bir operatöre taşıyayım, geçiş olunca da turkcell faturasıza taşıyayım ben
  • liberty_damn L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam

* Farklı operatör de de faturasız'a geçiş yapın.

• Arkadaşlar hepinize merhaba. Faturalı midi plus kullanan var mı aranızda kullanan varsa salla kazandan hediye olarak ne çıkıyor genelde internet veriyor mu salla kazan?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.